Voordeelweken bij Krijgsman Watersport

Voordeelweken bij Krijgsman Watersport: Hoge kortingen op tenders en sloepen!

Met veel enthousiasme kondigen wij de voordeelweken aan! Gedurende deze actieperiode krijg je de kans om te profiteren van aanzienlijke kortingen op alle tenders en sloepen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle tender voor snelle uitstapjes op het water of een comfortabele sloep voor ontspannen vaartochten met vrienden en familie, wij hebben voor ieder wat wils.

Extra voordeel op je buitenboordmotor!

Bovendien hebben wij een extra traktatie: de Mercury BTW-actie! Tijdens de voordeelweken kun je flink besparen op de aankoop van Mercury buitenboordmotoren. Zo kun je profiteren van speciale prijzen waarbij de BTW volledig wordt weggestreept. Dit betekent dat je niet alleen een hoogwaardige boot kunt bemachtigen tegen een gereduceerd tarief, maar ook kunt profiteren van aanzienlijke besparingen op de bijbehorende krachtige buitenboordmotor van Mercury.

Profiteer snel van sloepen en tenders uit voorraad

Grijp deze gelegenheid aan en breng een bezoek aan de showroom van Krijgsman Watersport om de uitgebreide selectie tenders en sloepen te ontdekken en te profiteren van deze onweerstaanbare aanbiedingen. De voordeelweken lopen nog t/m eind september, dus wacht niet te lang en maak je klaar voor eindeloos plezier op het water met een voordelige en hoogwaardige boot van Krijgsman Watersport!

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review