Oud Huijzer

Kies het merk
Kies het type boot
Kies het type motor
 • Oud Huijzer 580 Tender

  Lengte: 570cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  De speciaal ontworpen hoge motorbun is de blikvanger van deze sloep. Deze zorgt voor extra luchttoevoer en maakt het mogelijk de in de bun geplaatste motor te trimmen.
   19.495,00 Meer informatie
 • Oud Huijzer 616 Tender

  Lengte: 616cm
  Breedte: 234cm
  Diepgang: 40cm
  Dit nieuwe model dat met recht meteen een succes genoemd kan worden hebben wij nu in de showroom staan en is op korte termijn leverbaar!
   21.995,00 Meer informatie

Oud Huijzer sloepen en tenders

De nieuwe Oud Huijzer 616 is het nieuwste model is de Oud Huijzer lijn, verder hebben wij in de showroom de volgende Oud Huijzer modellen beschikbaar: 

Oud Huijzer sloepen en tenders zijn in diverse uitvoeringen te koop

De Oud Huijzer sloepen zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Stel jouw ideale sloep samen door de vele keuzemogelijkheden. Kies bijvoorbeeld de kleur van de boot, kussensets en cabrioletkappen. Deze worden vervaardigd van hoogwaardige, slijtvaste en waterbestendige Sunbrella-stoffen, terwijl het polyether in de kussens een zeer hoog soortelijk gewicht heeft. De Oud Huijzer modellen zijn verkrijgbaar in allerlei RAL-kleuren, daarnaast kun je kiezen uit diverse kleuren kussens kleuren kussens. Zo kun je zelf een exclusieve Oudhuijzer samenstellen.

De sloepen en tenders van Oud Huijzer worden uitgevoerd met kabelaring welke met de beste materialen wordt gemaakt door Touwfabriek Langman te Nijkerk. Alle Oudhuijzer modellen zijn Nederlands getest wat borg staat voor de geweldige kwaliteit.

Vormgeving en vaareigenschappen van Oud Huijzer boten

Oud Huijzer tenders en sloepen worden ambachtelijk met de hand gebouwd, volgens de traditionele polyester bouw met de juiste grondstoffen. De Oud Huijzer boten worden in een beperkte oplage gebouwd. Hierdoor kan de kwaliteit van de sloepen en tenders verankerd worden. Exclusiviteit en kwaliteit gaan bij Oud Huijzer zo hand in hand.

Oud Huijzer dealer

De keuze is aan jou! Wij kunnen je helpen de perfecte Oud Huijzer sloep of tender te vinden of samen te stellen. Bezoek vandaag nog onze website voor meer informatie over alle mogelijkheden. 

Kies het merk
Kies het type boot
Kies het type motor

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies het merk
Kies het type boot
Kies het type motor