STOUT

Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal
 • STOUT 650

  Lengte: 645cm
  Breedte: 235cm
  Diepgang: 75cm
  Deze klassiek gelijnde maar stoere sloep herkend zich door de strakke afwerking en hoge romp.
   23.950,00 Meer informatie
 • Stout 750

  Lengte: 750cm
  Breedte: 250cm
  Diepgang: 75cm
  Stoer, robuust en geschikt voor maar het liefst 14 personen! De boot is uitgerust met zeer comfortabele rugleuningen en daarnaast een super groot (uitneembaar) zonnedek. Zeer geschikt als heerlijke lounge- of partyboot.
   25.950,00 Meer informatie

Alle STOUT boten

STOUT sloepen springen er uit het water! Kenmerkend voor de STOUT boot is de hogere romp, stoere uitstraling, het is gewoon meer boot voor een lagere prijs! De beste keuze in zijn categorie. De mooie sloepenlijn van Stout bestaat uit de modellen STOUT 650 en STOUT 750. Krijgsman Watersport heeft deze sloepen uit voorraad leverbaar. De Stout sloepen zijn te bewonderen in de showroom van Krijgsman! Je zult direct verkocht zijn. Zie hieronder een overzicht van alle sloepen van STOUT:

De STOUT tenders en sloepen zijn in diverse uitvoeringen te bestellen

De STOUT sloepen kunnen in verschillende uitvoeringen worden besteld, elk op maat gemaakt om aan jouw wensen te voldoen. Zo kies je voor de STOUT boten je eigen interieur zoals de vloer, kleuren van kussens en kappen. De STOUT sloep kun je van A tot Z customizen, kies jouw kleur romp of binnenschaal om je boot helemaal af te maken.  

Ook is het voor bedrijven mogelijk een customized bedrijfssloep te maken met een eigen bedrijfslogo, zodat deze ook voor bedrijfsuitjes en –borrels zijn in te zetten. We hebben de sloepen op voorraad in een aantal bijzonder mooie en eigentijdse kleurencombinaties. Elke RAL kleur is op bestelling leverbaar.

De STOUT sloep: Vormgeving en vaareigenschappen 

STOUT tenders zijn stoere, grote, ruime en robuuste sloepen. Een strakke romp en schitterend in eenvoud. Met z’n ruime rondzit is de STOUT boot een ideale partyboot om lekker in te loungen. Met een groot gezelschap door de grachten van Amsterdam op Koningsdag is een kolfje naar de hand van een Stout sloep. 

STOUT dealer

STOUT boten zijn van de hoogste kwaliteit en vakmanschap is zichtbaar. Elke boot wordt gebouwd met zorg en aandacht voor detail. Wij helpen je graag in onze showroom, waar je de twee STOUT sloepen kan bekijken. 

Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies de conditie
Kies het merk
Kies het type boot
Kies het type motor