Topcraft

Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal
 • Topcraft 484 Grande Limited

  Lengte: 484cm
  Breedte: 195cm
  Diepgang: 40cm
  De Topcraft 484 kenmerkt zich door de strakke afwerking. Uniek is dat dit model standaard is voorzien van een afsluitbaar afwateringssysteem.
   8.495,00 Meer informatie
 • Topcraft 565 Tender

  Lengte: 565cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  Exclusief te krijgen bij Krijgsman Watersport en nu in de showroom.
   16.495,00 Meer informatie
 • Topcraft 605 Tender

  Lengte: 605cm
  Breedte: 244cm
  Diepgang: 60cm
  Een van de meest populaire tenders op de markt. Topcraft heeft sportiviteit en comfort weten te combineren in dit fantastische model.
   19.495,00 Meer informatie

Topcraft sloepen en tenders

Sinds 1996 varen de Topcraft tenders en sloepen in de Nederlandse wateren rond. Topcraft wordt actief ontwikkeld vanuit Nederland. Vele mensen varen er inmiddels in en deze ervaringen worden gebundeld in de nieuwe modellen. De kwaliteit van de Topcraft sloepen en tenders is door de jaren heen naar hoog niveau gegaan.

De geheel nieuwe lijn bestaat uit de volgende Topcraft modellen:

De Topcraft sloepen en tender zijn in diverse uitvoeringen te bestellen

Topcraft boten zijn te koop in vele uitvoeringen. Je kunt kiezen uit modellen die zijn ontworpen voor cruisen of watersporten. Welke activiteit je ook kiest, Topcraft heeft een boot die aan uw wensen voldoet. De boten van Topcraft staan bekend om hun kwaliteitsconstructie en innovatieve functies. En omdat er verschillende afwerkingen en opties beschikbaar zijn, kun je jouw boot perfect aanpassen aan uw stijl. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe boot, bekijk dan zeker het aanbod van Topcraft. Je vindt er zeker het perfecte model voor uw volgende avontuur.

Vormgeving en vaareigenschappen van Topcraft boten

Topcraft tenders en sloepen zijn beschikbaar als familieboot voor ondiepe wateren, als royale sloep met goede vaareigenschappen, indien nodig extra breed, nog stabieler en zeker geschikt voor de beginnende schipper. Van gezelschapssloep tot fijne tourboot. Kortom: de Topcraft is een echte allemansvriend!

Topcraft dealer

Welk type boot je ook zoekt, bij Topcraft zit je goed. Wij helpen je graag met alle mogelijkheden en keuzes zodat je precies de boot van jouw wensen vindt!

Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies de conditie
Kies het merk
Kies het type boot
Kies het type motor