Elektrische sloepen

Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het materiaal
 • Corsiva 475 New Age

  Lengte: 465cm
  Breedte: 192cm
  Diepgang: 30cm
  De Corsiva 475 is het meest compacte model in de Corsiva range. Typerend voor alle modellen van Corsiva zijn de hoge ergonomische eisen. Zo heeft ook de 475 NewAge bijzonder comfortabele zittingen. De boot is standaard uitgevoerd met een droogtoilet in het voorste bergvak. De Corsiva 475 NewAge is een van de meest populaire modellen uit het assortiment.
   7.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 500 Tender

  Lengte: 500cm
  Breedte: 215cm
  Diepgang: 40cm
  De meest compacte tender in ons assortiment. Het uitgekiende onderwaterschip is afgeleid van de Corsiva 595 Tender. Bij hogere pk klasses is dus ook snelvaren mogelijk. De Corsiva 500 tender wordt standaard voorzien van hoogwaardige Diamante bekleding. Rondom in de boot zijn diverse opbergvakken te vinden. De rondzit voor kan met het optionele exclusive package gemakkelijk tot een zonnedek of tafel worden omgebouwd.
   14.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 505 New Age

  Lengte: 475cm
  Breedte: 205cm
  Diepgang: 40cm
  De Corsiva 505 Tender de boot die alles heeft. De Corsiva 505 Tender is 4,75 meter en zorgt voor een ruime opzet door de nuttige indeling.  De motor wordt achter de boot gemonteerd wat er voor zorgt dat je de ruimte in de binnenkuip optimaal benut. De kussens aan de achterzijde kun je door middel van scharnieren openzetten wat je leidt naar de enorme opslagruimte van de Corsiva 505. De Corsiva 505 kan worden aangekleed met motoren tot wel 60PK dus rustig varen en snelheid maken is geen enkel probleem Bestel je ook het waterski-oog dan trek je met een grote grijns een band achter de boot en de horizon tegemoet.
   15.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 520 New Age

  Lengte: 520cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  Kenmerkend door de zeer hoge en diepe zittingen. De riante rondzit bied voldoende ruimte aan 6 volwassenen en is eenvoudig te veranderen in een heerlijk zonnedek. De Corsiva 520 NewAge is breed van formaat en daardoor zeer stabiel op het water. In de boot bevinden zich diverse grote bergruimtes, waardoor spullen nooit in de weg liggen. Een tijdloze uitstraling en zeer degelijke romp maakt dit een fijn en voor iedereen makkelijk te hanteren outboard sloep die garant staat voor vele gezellige vaarmomenten!
   10.750,00 Meer informatie
 • Corsiva 565 New Age

  Lengte: 535cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  Qua vormgeving en design mag een Mercury buitenboordmotor zeker gezien worden. Met de strak gelijnde Corsiva 565 een pracht combinatie! Waarom de motor nog verstoppen? Deze boot heeft in tegenstelling tot modellen met een motorbun de mogelijkheid om de motor gedeeltelijk te trimmen. Vooral handig om een strandje op te varen.
   15.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 570 New Age

  Lengte: 570cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  De grote broer van de Corsiva 520 NewAge. Deze Corsiva heeft dan ook exact dezelfde indeling als de 520. De motor is bij de Corsiva 570 volledig weggewerkt in een geluiddempende bun. De bun functioneert tevens als een extra groot zonnedek op de boot. De Corsiva 570 NewAge heeft voor een verlaagde kuip waardoor extra diepe en comfortabele zittingen ontstaan. Rondom de tafel is er een ruime doorlopende zitbank met plaats voor voldoende gezelschap. Met optionele Exclusive Package (tafel-zonnedek) kan de tafel gemakkelijk worden omgebouwd naar een zonnedek.
   12.750,00 Meer informatie
 • Corsiva 650 Tender

  Lengte: 650cm
  Breedte: 245cm
  Diepgang: 50cm
  Het nieuwe topmodel uit de collectie van Corsiva, de snelvarende 650 Tender. Een boot met extreem veel opbergruimte, hierdoor kunnen de kussens van het zonnedek makkelijk opgeborgen worden.
   24.950,00 Meer informatie
 • Lifestyle 530 Comfort

  Lengte: 530cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  De Lifestyle 530 Comfort weet overnaadse belijningen te combineren met een sportieve uitstraling. Het model is maximaal uit te voeren met 40PK buitenboordmotor waarmee de combinatie ook snelvarend is te verkrijgen.
   10.750,00 Meer informatie
 • Lifestyle 818 Tender

  Lengte: 818cm
  Breedte: 250cm
  Diepgang: 65cm
  De naam verraadt het al: deze prachtige tender is maarliefst 818 centimeter lang. Door de unieke eigenschappen en extra opties van deze semi cabin is deze boot uitermate geschikt voor langere tochten en om aan boord te overnachten. Het luxe teakhouten dek, het sierlijke voorsteven en de strakke belijningen maken deze tender bovendien een lust voor het oog! Er worden standaard twee uitneembare ligbedden meegeleverd die je gemakkelijk in de cabin én tussen de comfortabele rondzit plaatst. De boot is ook verkrijgbaar met zwaardere motorvermogens, waardoor snelvaren tot de opties behoort.
   71.250,00 Meer informatie
 • MALINA20

  Lengte: 600cm
  Breedte: 235cm
  Diepgang: 45cm
  Snelle vaareigenschappen, elektrisch varen, een boegschroef: de MALINA20 is qua motorisering en techniek helemaal te personaliseren. Ook qua looks kun je de tender naar hartelust uniek maken.
   26.450,00 Meer informatie
 • MALINA23

  Lengte: 695cm
  Breedte: 235cm
  Diepgang: 50cm
  De vaareigenschappen van de MALINA23 zijn subliem te noemen. De stabiele, koersvaste tender heeft ruimte voor zo’n negen personen en is met de comfortabele, ergonomische zittingen ideaal voor een dagje op het water. Dit model van Malina Yachts kan geheel naar wens worden samengesteld, waardoor we samen kunnen zorgen voor de vaarbeleving die bij jou past!
   31.450,00 Meer informatie
 • Oud Huijzer 580 Tender

  Lengte: 570cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  De speciaal ontworpen hoge motorbun is de blikvanger van deze sloep. Deze zorgt voor extra luchttoevoer en maakt het mogelijk de in de bun geplaatste motor te trimmen.
   19.495,00 Meer informatie
 • Oud Huijzer 616 Tender

  Lengte: 616cm
  Breedte: 234cm
  Diepgang: 40cm
  Dit nieuwe model dat met recht meteen een succes genoemd kan worden hebben wij nu in de showroom staan en is op korte termijn leverbaar!
   21.995,00 Meer informatie
 • Primeur 570 bun

  Lengte: 570cm
  Breedte: 210cm
  Diepgang: 40cm
  De Primeur 570 outboard is een kwaliteits sloep die over voortreffelijke vaareigenschappen beschikt.
   14.950,00 Meer informatie
 • Primeur 610 Tender

  Lengte: 601cm
  Breedte: 237cm
  Diepgang: 40cm
  Achter de boot is een royaal zwemplateau, ideaal voor watersporten of in-/uitstappen. Watersporten is met deze boot mogelijk vanaf hogere pk-klasses. De boot is met maximaal 60pk uit te voeren.  
   22.950,00 Meer informatie

Elektrische sloepen 

De ontwikkeling van elektrische sloepen is de afgelopen jaren razendsnel gegaan. Accu’s en motoren zijn steeds beter en betaalbaarder geworden, waardoor elektrisch varen inmiddels voor elke watersportliefhebber binnen handbereik ligt. In vergelijking met sloepen met verbrandingsmotoren hebben elektrische sloepen veel pluspunten en slechts enkele minpunten. Dus wil je ook stil, comfortabel en milieuvriendelijk varen? Dan is een elektrische sloep een uitstekende keuze!     

Elektrische sloep kopen

Wil je een elektrische sloep kopen? Dan heb je de juiste dealer gevonden. Krijgsman heeft namelijk een uitgebreid aanbod aan elektrische boten van topmerken, en kan je advies geven op maat. Zo vind je altijd een sloep die precies aansluit op je behoeften. Bekijk ons assortiment of neem contact op voor persoonlijk advies. 

Waar moet je op letten als je een elektrische boot wilt kopen?

Als je een elektrische boot wilt kopen, moet je verschillende knopen doorhakken. Bijvoorbeeld over de grootte van de boot. Dit hangt onder meer samen met de grootte van je vaargezelschap, je budget en het gebied waar je wilt gaan varen. Daarnaast kun je kiezen uit elektrische boten van verschillende materialen. Of je liever een elektrische sloep van aluminium of een elektrische sloep van polyester hebt, is vooral een kwestie van persoonlijke smaak. Beide materialen zijn namelijk vrijwel onderhoudsvrij. 

Wat kost een elektrische sloep?

Wat een elektrische sloep kost, is geheel afhankelijk van je wensen. De prijs verschilt per merk, en ook de grootte, accessoires en uitvoering zijn van invloed op de prijs. Een grote, luxe elektrische sloep kost bijvoorbeeld meer dan een kleine boot in standaard uitvoering.

Grofweg kun je wel zeggen dat de prijzen voor elektrische bootjes beginnen bij enkele duizenden euro’s, en op kunnen lopen tot tienduizenden euro’s. Voor  Wij helpen je graag om een passende sloep of ander type boot te vinden voor jouw wensen en budget!

Voordelen elektrisch varen

Elektrisch varen heeft veel voordelen ten opzichte van varen op benzine of diesel. We zetten ze kort voor je op een rijtje.

 • Elektrische boten zijn goed voor het milieu
 • Elektrisch varen is stil en comfortabel doordat de motor geen trillingen veroorzaakt
 • Elektrische motoren hebben bijna geen onderhoud nodig
 • Elektrische boten zijn makkelijk te besturen

Hoelang kun je varen met een elektrische sloep?

Een van de veronderstelde nadelen van elektrisch varen is dat de motor een beperkte actieradius heeft. Dit valt tegenwoordig echter alles mee. Met een moderne elektrische motor in je boot kun je gemakkelijk 6 tot 10 uur varen. Genoeg voor een mooie, lange dag op het water!

Heb je een vaarbewijs nodig voor een elektrische sloep?

In principe gelden voor elektrische sloepen dezelfde voorwaarden als voor andere boten. Dit betekent dat je alleen een vaarbewijs nodig hebt voor vaartuigen die langer zijn dan 15 meter  en harder gaan dan 20 kilometer per uur. De meeste elektrische sloepen halen deze snelheid echter niet, waardoor je voor kleinere elektrische boten meestal geen vaarbewijs nodig hebt. 

Hoeveel onderhoud heeft een elektrische sloep nodig?

De elektrische motor van een boot is vrijwel onderhoudsvrij. Wel komt er ander onderhoud bij kijken. Zo moet de boot zowel onder als boven water schoon worden gehouden en beschermd. Dit kan bijvoorbeeld met antifouling en een gelcoat, services waarvoor je ook terecht kunt bij Krijgsman.

Meer informatie over elektrisch varen

Twijfel je na het lezen van deze pagina nog of een elektrische sloep wel iets is voor jou? Lees dan onze uitgebreide pagina over elektrisch varen. Veel van de bovenstaande boten kunnen zowel met een elektrische als een verbrandingsmotor worden uitgerust. En als je niet kan kiezen, is een hybride motor een prima tussenoplossing. Deze motor is een combinatie van beide soorten motoren, waarbij de elektromotor het overneemt van de verbrandingsmotor op plekken waar je alleen elektrisch mag varen. Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.

Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het materiaal

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies de conditie
Kies het type boot