Koop jij ook een tweedehands sloep?

Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal
 • Corsiva 490 classic – 2011

  Lengte: 488cm
  Breedte: 190cm
  Diepgang: 40cm
  Wegens inruil verkregen, een mooie en heerlijk varende Corsiva 490 Classic. Deze sloep is hier nieuw gekocht en heeft maar 1 eigenaar gehad! Nu voor alle showroomboten najaarssale + gratis winteropslag. Levering voorjaar 2023. Profiteer nu van de meest gunstige tijd om een sloep of tender te kopen
   9.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 570 NewAge – 2022

  Lengte: 570cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  Deze zeer mooie en stille sloep is een plaatje op het water. De motor is bij de Corsiva 570 NewAge volledig weggewerkt in een geluiddempende bun. De bun functioneert tevens als een extra groot zonnedek op de boot.
   22.750,00 Meer informatie
 • Lifestyle 495 Comfort – 2022

  Lengte: 480cm
  Breedte: 195cm
  Diepgang: 35cm
  Lifestyle 495 Comfort occasion uit 2022, met een stille Mercury F10 EFI EL. Deze Lifestyle 495 Comfort kenmerkt zich door diepe zittingen en haar mooie lijn op het water.  En pracht voor het oog en genot om in te varen!
   15.000,00 Meer informatie
 • Lifestyle 650 Tender – 2022

  Lengte: 650cm
  Breedte: 245cm
  Diepgang: 40cm
  De Lifestyle 650 tender met een 40PK Mercury, een zeer jonge occasion uit 2022  
   32.750,00 Meer informatie
 • MALINA23 – 2022

  Lengte: 695cm
  Breedte: 235cm
  Diepgang: 50cm
  Aangeboden, deze bijna nieuwe Malina23 met een Mercury F60 ELPT motor.  Beide uit 2022!  
   46.350,00 Meer informatie
 • Oud Huijzer 616 Tender – 2022

  Lengte: 616cm
  Breedte: 234cm
  Diepgang: 40cm
  Deze Oudhuijzer 616 Tender occasion boot, en uitgerust met een Mercury F25 occasion motor. Deze speciale combinatie gaat weg voor een spectaculaire prijs!  
   29.950,00 Meer informatie
 • Terhi 400 occasion

  Lengte: 400cm
  Breedte: 150cm
  Diepgang: 35cm
  Een boot die met een motor zeer goed vaart en toch prima roeit, een combinatie die men zelden vindt. Door het brede, relatief vlakke onderwaterschip achterin heeft de Terhi 400 niet alleen een uitstekende stabiliteit, maar is hij ook geschikt voor (kortstaart) motoren tot 15 pk.
   2.650,00 Meer informatie

Ben je op zoek naar een boot, maar wil je niet direct investeren in een nieuw exemplaar? Kijk dan eens naar een tweedehands boot. Hier ben je minder geld aan kwijt dan aan een nieuwe boot, zodat je kunt proeven of het hebben van een boot echt bij je past. Vaak kunnen gebruikte boten nog erg lang mee!

Ga voor een tweedehands sloep, tender of elektrische boot

Het kopen van een tweedehands sloep, tender of elektrische boot is een toegankelijke manier om erachter te komen of het hebben van een boot echt iets voor jou is. Misschien weet je van tevoren niet hoeveel je daadwerkelijk met je boot gaat varen. Dan is het een goed idee om met een tweedehands exemplaar te beginnen!

Wat is het verschil tussen een tweedehands boot van polyester, aluminium of staal?

De tweedehands boten zijn er in veel verschillende kleuren, maten en soorten. Zo zijn er ook boten in verschillende materialen. Bij Krijgsman Watersport vind je tweedehands boten van polyester,  en aluminium. Maar wat zijn de verschillen tussen deze materialen? Wij leggen het je uit.

Polyester

Een boot van polyester is heel onderhoudsvriendelijk waardoor de boot bestand is tegen schimmel en  rot. Het is echter wel zo dat de toplaag van polyester, de gelcoat, een vrij kwetsbaar materiaal is, waardoor je boot snel kan beschadigen. Vooral bij donker gekleurde boten is deze toplaag gevoeliger voor bijvoorbeeld krassen en verkleuring. Boten van polyester zijn vaak lichtgewicht en hebben een lange levensduur.

Aluminium

Boten van aluminium kenmerken zich vooral door het lichte gewicht dat ze hebben. Wist je dat boten van aluminium soms zelf tot 60% lichter zijn dan boten van een ander materiaal? Aluminium boten staan bekend om de robuuste en stoere uitstraling. Daarbij varen ze zeer comfortabel en heb je er geen omkijken naar. Een boot van aluminium is namelijk erg onderhoudsarm.

Welke merken boten zijn er?

Welke merken er precies te koop zijn, hangt af van het actuele aanbod. Het actuele aanbod occasions verandert continu. Van Lifestyle tot Primeur, er staat van alles te koop. Houd daarom altijd de occasions pagina in de gaten; wie weet staat jouw droomboot er binnenkort wel tussen!

Bezoek de showroom

Als je op zoek bent naar een tweedehands boot, maar niet precies weet waar je op moet letten, is het verstandig om eens de showroom te bezoeken. Onze professionele adviseurs staan altijd voor je klaar. Zij helpen je met het uitzoeken van jouw perfecte boot en geven je advies waar nodig.

Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Krijgsman nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van evenementen, nieuwe producten en het laatste nieuws

Schrijf een review

Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor