Primeur

Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal
 • Primeur 570 bun

  Lengte: 570cm
  Breedte: 210cm
  Diepgang: 40cm
  De Primeur 570 outboard is een kwaliteits sloep die over voortreffelijke vaareigenschappen beschikt.
   14.950,00 Meer informatie
 • Primeur 600 Tender

  Lengte: 600cm
  Breedte: 240cm
  Diepgang: 45cm
  Primeur 600 Tender; een perfect gelijnde tender met sublieme vaareigenschappen.
   37.950,00 Meer informatie
 • Primeur 610 Tender

  Lengte: 601cm
  Breedte: 237cm
  Diepgang: 40cm
  Achter de boot is een royaal zwemplateau, ideaal voor watersporten of in-/uitstappen. Watersporten is met deze boot mogelijk vanaf hogere pk-klasses. De boot is met maximaal 60pk uit te voeren.  
   22.950,00 Meer informatie
 • Primeur 615 Tender

  Lengte: 600cm
  Breedte: 237cm
  Diepgang: 50cm
  De Primeur 615 is voorzien van een buitenboordmotor in bun. Doordat een motor in de bun is ingebouwd, kun je met de boot gemakkelijk manoeuvreren. Boven de motor is nu ruimte voor een fijn zonnedek.
   23.550,00 Meer informatie
 • Primeur 620 Tender

  Lengte: 600cm
  Breedte: 226cm
  Diepgang: 50cm
  Met de Primeur 620 kiest u voor een luxe en comfortabele sloep met uitstekende vaareigenschappen en een ruime keuze aan personalisaties. Zo kunt u de boot geheel naar eigen wens samenstellen.
   22.950,00 Meer informatie
 • Primeur 700 Lounge

  Lengte: 695cm
  Breedte: 255cm
  Diepgang: 55cm
  De Primeur 700 Lounge beschikt over een unieke modellijn en is bovendien uitzonderlijk stabiel en koersvast.
   43.950,00 Meer informatie
 • Primeur 700 Tender

  Lengte: 695cm
  Breedte: 255cm
  Diepgang: 60cm
  Deze tender heeft een moderne uitstraling en is voorzien van alle gemakken om optimaal te genieten op het water. Met zijn diepe kuip en hoge rugleuning is de Primeur 700 erg veilig en stabiel.
   40.950,00 Meer informatie
 • Primeur 710 Tender

  Lengte: 710cm
  Breedte: 255cm
  Diepgang: 50cm
  Je herkent deze sportieve, snelvarende tender aan de opvallende buitenzijde zonder kabelaring. De diepe kuip met extra hoge rugleuningen biedt optimaal zitcomfort. Hierdoor zit je lekker en is je tender ook nog eens veilig! 
   26.950,00 Meer informatie
 • Primeur 715 Tender

  Lengte: 715cm
  Breedte: 255cm
  Diepgang: 50cm
  De Primeur 715 Tender is met zijn moderne uitstraling en voorzieningen de perfecte tender om volop te genieten op het water. Door de diepe kuip en hoge rugleuning is de Primeur 715 Tender veilig en stabiel.
   28.950,00 Meer informatie

Alle Primeur boten

De Primeur tenders en sloepen staan bekend om hun stijlvolle lijnen, praktische eigenschappen en perfecte vaareigenschappen. Het zijn luxe sloepen, eigentijdse tenders en toch ook betaalbaar. Het is dan ook niet voor niets dat wij vanaf het eerste moment deze sloepen hebben opgenomen in het assortiment en dealer zijn. Met onze jarenlange ervaring helpen wij jou graag met het samenstellen van jouw ideale Primeur sloep!

De keuze tussen Primeur sloepen en tenders bestaat uit de 

De Primeur sloepen en tender zijn in diverse uitvoeringen te bestellen

De Primeur 600 en 700 hebben beide een verstelbare achterbank, zodat de bestuurder de afstand tot het stuurwiel kan aanpassen voor optimaal comfort. Ook de Primeur boten vallen op door hun ruimte en complete voorzieningenpakket, waardoor ze ideaal zijn voor lange tochten op het water. Dankzij hun verstelbare achterbank bieden de Primeur 600 en 700 bestuurders superieur comfort en gemak. 

Het mooie van Primeur tenders is dat deze een onderwaterschip hebben dat gemaakt is om snel te kunnen varen maar toch ook heel stabiel is, sportief varen is zeker mogelijk! Alle Primeur sloepen en tenders zijn naar eigen voorkeur samen te stellen voor wat betreft de uitvoering en kleur. Het is een mogelijkheid om elke RAL kleur te leveren voor de romp en kuip. De kussens en de kap zijn ook leverbaar in diverse kleuren. Je hebt veel mogelijkheden en daardoor een unieke sloep of tender in bezit.

Primeur boot: uitstekende vormgeving en vaareigenschappen

Een van de kenmerken van de Primeur boot is het uitstekende polyester- en gelcoatwerk dat garant staat voor kwaliteit. De primeurs zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen naar jouw smaak. Je kunt ook kiezen uit een groot aantal maten, zodat je de perfecte vindt voor jouw behoeften. Deze sloepen en tenders zijn perfect voor wie van varen houdt en daarvan in stijl wil genieten. Bestel vandaag nog jouw eigen Primeur en begin te genieten van het goede leven op het water!

Krijgsman is de dealer in Primeur sloepen

Of je nu op zoek bent naar een boot om je gezin mee uit te nemen voor een dagje plezier of een indrukwekkend vaartuig om gasten te vermaken, de Primeur lijn heeft veel te bieden. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag verder in onze showroom.

Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies de conditie
Kies het merk
Kies het type boot
Kies het type motor