Winterstalling


Het is beter voor je boot om hem in de wintermaanden niet buiten in het water te laten liggen. De kans bestaat dat de boot, of een onderdeel ervan, kapot vriest. Daarom raden wij altijd aan om je boot in de winter in een winterstalling te plaatsen. Onze winterstalling is verwarmd en stofvrij, zodat je boot zo goed mogelijk de winter doorkomt. 

Gedurende de winterperiode is het exclusief voor onze klanten mogelijk om de boot binnen te laten stallen. Krijgsman Watersport heeft de mogelijkheid om ruim 300 boten tot 10 lengte te stallen. Door onze centrale ligging (Amsterdam – Haarlem – Alkmaar) kan uw boot gemakkelijk naar ons toe gevaren worden. Mocht u toch voorkeur hebben voor een transport over de weg, is dit op aanvraag ook mogelijk. Afstand is geen probleem.

Stallingsplaatsen zijn beperkt beschikbaar en dienen vooraf te worden vastgelegd.

Winterstalling boten kunnen vanaf 1 oktober tot 1 december op afspraak bij ons worden aangeboden. Ophalen van de stallingsboten in het voorjaar gaat op volgorde. In het voorjaar van maart tot mei worden de eigenaren benaderd om de boot weer op te halen (wanneer de boot vooraan staat).

Eventuele (onderhoud) werkzaamheden kunnen bij het aanleveren van de boot worden vastgelegd. Alleen werkzaamheden ingevuld op het formulier worden uitgevoerd. Het is later niet meer mogelijk om werkzaamheden toe te voegen. De opslagloods is niet toegankelijk voor klanten.

Neem contact op voor de voorwaarden.

Het gebruik van alle diensten van Krijgsman Watersport B.V. is volledig voor eigen risico. Krijgsman Watersport B.V. aanvaard geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot schades of diefstal.Winterstalling aanvragen

Boot informatie

 
€ 
Per seizoen

Overigen