Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het materiaal
 • Corsiva 475 New Age

  Lengte: 465cm
  Breedte: 192cm
  Diepgang: 30cm
  De Corsiva 475 is het meest compacte model in de Corsiva range. Typerend voor alle modellen van Corsiva zijn de hoge ergonomische eisen. Zo heeft ook de 475 NewAge bijzonder comfortabele zittingen. De boot is standaard uitgevoerd met een droogtoilet in het voorste bergvak. De Corsiva 475 NewAge is een van de meest populaire modellen uit het assortiment.
   7.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 520 New Age

  Lengte: 520cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  Kenmerkend door de zeer hoge en diepe zittingen. De riante rondzit bied voldoende ruimte aan 6 volwassenen en is eenvoudig te veranderen in een heerlijk zonnedek. De Corsiva 520 NewAge is breed van formaat en daardoor zeer stabiel op het water. In de boot bevinden zich diverse grote bergruimtes, waardoor spullen nooit in de weg liggen. Een tijdloze uitstraling en zeer degelijke romp maakt dit een fijn en voor iedereen makkelijk te hanteren outboard sloep die garant staat voor vele gezellige vaarmomenten!
   10.750,00 Meer informatie
 • Corsiva 570 New Age

  Lengte: 570cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  De grote broer van de Corsiva 520 NewAge. Deze Corsiva heeft dan ook exact dezelfde indeling als de 520. De motor is bij de Corsiva 570 volledig weggewerkt in een geluiddempende bun. De bun functioneert tevens als een extra groot zonnedek op de boot. De Corsiva 570 NewAge heeft voor een verlaagde kuip waardoor extra diepe en comfortabele zittingen ontstaan. Rondom de tafel is er een ruime doorlopende zitbank met plaats voor voldoende gezelschap. Met optionele Exclusive Package (tafel-zonnedek) kan de tafel gemakkelijk worden omgebouwd naar een zonnedek.
   12.750,00 Meer informatie
 • Lifestyle 495 Comfort

  Lengte: 480cm
  Breedte: 195cm
  Diepgang: 35cm
  De Lifestyle 495 Comfort is het meest compacte model uit de serie van Lifestyle Marine. Door de overnaadse belijning en lichte zeeg heeft het model een elegante ligging op het water.
   8.950,00 Meer informatie
 • Lifestyle 530 Comfort

  Lengte: 530cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  De Lifestyle 530 Comfort weet overnaadse belijningen te combineren met een sportieve uitstraling. Het model is maximaal uit te voeren met 40PK buitenboordmotor waarmee de combinatie ook snelvarend is te verkrijgen.
   10.750,00 Meer informatie
 • Lifestyle 570 Tender

  Lengte: 565cm
  Breedte: 210cm
  Diepgang: 40cm
  De Lifestyle 570 Tender is de meest compacte en betaalbare inboard sloep in de lijn van Lifestyle Marine. Deze tender beschikt over een ruime indeling met comfortabele zittingen voor 6 personen.
   28.450,00 Meer informatie
 • Lifestyle 700 Tender

  Lengte: 720cm
  Breedte: 260cm
  Diepgang: 55cm
  De oogstrelende belijningen van deze tender samen met uitstekende vaareigenschappen maken deze boot tot een van de meest verkochte sloepen in de serie van Lifestyle Marine.
   42.250,00 Meer informatie
 • Lifestyle 740XL

  Lengte: 740cm
  Breedte: 250cm
  Diepgang: 50cm
  De Lifestyle 740 XL is het vlaggenschip binnen de serie van Lifestyle Marine. De sloep met aangehangen roer en stabilisatievlakken achter beschikt over koersvaste en stabiele vaareigenschappen.
   45.950,00 Meer informatie
 • Primeur 570 bun

  Lengte: 570cm
  Breedte: 210cm
  Diepgang: 40cm
  De Primeur 570 outboard is een kwaliteits sloep die over voortreffelijke vaareigenschappen beschikt.
   14.950,00 Meer informatie
 • Primeur 600 Tender

  Lengte: 600cm
  Breedte: 240cm
  Diepgang: 45cm
  Primeur 600 Tender; een perfect gelijnde tender met sublieme vaareigenschappen.
   37.950,00 Meer informatie
 • Primeur 700 Tender

  Lengte: 695cm
  Breedte: 255cm
  Diepgang: 60cm
  Deze tender heeft een moderne uitstraling en is voorzien van alle gemakken om optimaal te genieten op het water. Met zijn diepe kuip en hoge rugleuning is de Primeur 700 erg veilig en stabiel.
   40.950,00 Meer informatie
 • Riga 480 XL Lounge

  Lengte: 480cm
  Breedte: 190cm
  Diepgang: 40cm
  De Riga 480 XL Lounge! Een complete uitvoering met alles wat je nodig hebt om te gaan genieten op het water met deze mooie sloep! Een prachtige sloep met een gezellige indeling! Opvallend veel zitcomfort met de hoge rugleuningen is een groot pluspunt aan dit model. De spiegel is breed wat de stabiliteit van de […]
   7.950,00 Meer informatie
 • Riga 530 Experience de Luxe

  Lengte: 530cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  De Riga 530 experience de Luxe Een prachtige ruime sloep met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding! Een ruim model boot van het merk Riga , gemakkelijk geschikt om met 6 personen te varen. Heerlijke zittingen en een leuke rondzit voorin met veel beenruimte. Dit model heeft een midden console wat de doorloop makkelijk maakt. In de […]
   10.750,00 Meer informatie
 • Steelfish 670 Cabin

  Lengte: 670cm
  Breedte: 250cm
  Diepgang: 55cm
  De Steelfish 670 cabin is een allrounder met veel berg, zit & leefruimte.
   27.950,00 Meer informatie
 • STOUT 650

  Lengte: 645cm
  Breedte: 235cm
  Diepgang: 75cm
  Deze klassiek gelijnde maar stoere sloep herkend zich door de strakke afwerking en hoge romp.
   23.950,00 Meer informatie

Sloepen kopen bij de specialist

Wil je een sloep kopen? Krijgsman Watersport heeft een uitgebreid aanbod aan sloepen, zodat je altijd een boot vindt die voldoet aan jouw wensen. Krijgsman vertelt je als dé sloepenspecialist graag waar je bij het kopen van een sloep op moet letten, zodat jij de boot vindt die helemaal aansluit op je behoeften!

Wat is een sloep?

Een sloep is een open boot met een motor, die is afgeleid van vroegere reddingsboten. De sloep is waarschijnlijk een van de populairste boottypen van Nederland. En niet zonder reden: ze zijn gemakkelijk te besturen en ideaal voor een dagje op het water met vrienden of familie. Tussen sloepen onderling kunnen echter wel grote verschillen zitten, en dan zijn er ook nog vele opties waar je al dan niet voor kunt kiezen. 

Een sloep kopen: waar moet je rekening mee houden?

Als je een sloep wilt kopen, is er een aantal dingen waar je op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan het aantal mensen dat je mee wilt nemen aan boord: op basis hiervan kun je besluiten een grote of juist een kleine sloep te kopen. Een andere overweging is het vaargebied. Ga je vaak varen in natuurgebieden, dan is een stille sloep een uitkomst. Wil je juist grote afstanden overbruggen op open water, dan is een snelvarende sloep de juiste keuze. 

Polyester sloep of aluminium sloep?

Ook het materiaal waarvan een sloep gemaakt is, zou een rol moeten spelen in je keuze. De klassieke sloep is gemaakt van hout. Een houten sloep heeft echter als nadeel dat hij veel onderhoud vergt – tijd die de meeste mensen liever op het water doorbrengen. Om deze reden verkopen wij voornamelijk polyester sloepen en aluminium sloepen. Onze luxe sloepen zijn vrijwel onderhoudsvrij, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van het varen.

Wat voor sloepen heeft Krijgsman?

Krijgsman heeft sloepen voor elk type watersportliefhebber. Je kunt bij ons kleine sloepen en grote sloepen kopen, elektrische en snelvarende, van aluminium en polyester. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je sloep helemaal zelf samen te stellen. Alle sloepen die wij te koop aanbieden zijn van vertrouwde en kwalitatief hoogwaardige merken. Zo verkopen wij onder meer sloepen van Corsiva, Steelfish, Primeur, Topcraft en Riga

Wat kost een sloep?

Wat een sloep kost, hangt helemaal af van je wensen. Een grote, luxe sloep kost vanzelfsprekend meer dan een kleine sloep die minder rijk uitgerust is. Ook het merk en de accessoires spelen mee in de uiteindelijke prijs van je sloep. Om je toch een idee te geven kun je zeggen dat de vanafprijzen van een sloep op enkele duizenden euro’s liggen en op kunnen lopen tot tienduizenden euro’s. Wil je liever niet te veel betalen, dan kun je ook nog kiezen voor een occasion sloep.

Laat je adviseren

Weet je na het lezen van deze pagina nog niet welke sloep bij je past, of heb je vragen over de sloepen die je op onze website hebt gezien? Neem dan gerust contact op voor advies op maat of een prijsaanvraag. Onze deskundige medewerkers helpen je graag!

Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het materiaal

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies de conditie
Kies het merk
Kies het type boot