Allcraft

Alle Allcraft aluminium sloepen

Allcraft sloepen zijn ontworpen voor mensen die graag op het water zijn. Of je nu graag vist of gewoon rondvaart, deze aluminium werkboot kan tegen een stootje! Allcraft boten bieden de perfecte mix van vorm en functie. Allcraft staat bekend om hun strakke lijnen en stijlvolle uiterlijk. Dus kom naar onze showroom, je zult zien waarom zoveel mensen van deze boten houden.

De Allcraft sloepen zijn in diverse uitvoeringen te bestellen

Aluminium Allcraft sloepen kunnen in veel verschillende uitvoeringen worden besteld om aan jouw specifieke wensen te voldoen. De Allcraft 565 heeft een zelflozende kuip waardoor geen kap of zeil nodig is. Verder kun je kiezen uit verschillende kussen kleuren, aanvullen met een zonnedek en zwemtrap om zo de perfecte boot samen te stellen. De aluminium V-bodem is onderhoudsarm en onverwoestbaar! En met zoveel aanpassingsmogelijkheden vind je zeker de perfecte boot die bij jouw unieke stijl past. 

Vormgeving en vaareigenschappen van Allcraft boten

Allcraft boten staan bekend om hun superieure vaareigenschappen, waardoor ze een populaire keuze zijn onder alle ervaringsniveaus. De boten zijn ontworpen met een unieke rompvorm die helpt om de weerstand te minimaliseren en de snelheid te maximaliseren. Allcraft aluminium sloepen zijn lichter dan polyester sloepen waardoor je de boot gemakkelijk bestuurt. Allcraft boten zijn uitzonderlijk stabiel en gemakkelijk te hanteren door hun buitenboordmotor, waardoor ze ideaal zijn voor zowel snelle vaartochten als lange cruises. Met hun combinatie van snelheid, stabiliteit en gebruiksgemak is het geen wonder dat Allcraft boten zo populair zijn.

Allcraft dealer

Ben je van plan een aluminium boot te kopen, dan is dit de boot voor jouw volgende grote avontuur! Allcraft is modieus en een alu boot waarop je kunt vertrouwen, Allcraft boten zouden bovenaan je lijst moeten staan. Wij adviseren je graag in onze showroom!

Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal

Proefvaart aanvragen voor Allcraft 565

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies de conditie
Kies het merk
Kies het type boot
Kies het type motor