Tendersloepen

Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het materiaal
 • Allcraft 565

  Lengte: 565cm
  Breedte: 210cm
  Diepgang: 45cm
  De tender boot is 5,65 m. lang en kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en ruimte. Een voordeel van aluminium boten is dat de onderhoudsarm zijn en ook gedurende de winterperiode in het water kunnen blijven liggen.
   14.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 500 Tender

  Lengte: 500cm
  Breedte: 215cm
  Diepgang: 40cm
  De meest compacte tender in ons assortiment. Het uitgekiende onderwaterschip is afgeleid van de Corsiva 595 Tender. Bij hogere pk klasses is dus ook snelvaren mogelijk. De Corsiva 500 tender wordt standaard voorzien van hoogwaardige Diamante bekleding. Rondom in de boot zijn diverse opbergvakken te vinden. De rondzit voor kan met het optionele exclusive package gemakkelijk tot een zonnedek of tafel worden omgebouwd.
   14.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 505 New Age

  Lengte: 475cm
  Breedte: 205cm
  Diepgang: 40cm
  De Corsiva 505 Tender de boot die alles heeft. Met zijn 5 meter ruimte is de Corsiva 505 Tender nuttig ingevuld. De motor wordt achter de boot gemonteerd wat er voor zorgt dat je de ruimte in de binnenkuip optimaal benut. De kussens aan de achterzijde kun je door middel van scharnieren openzetten wat je leidt naar de enorme opslagruimte van de Corsiva 505. De Corsiva 505 kan worden aangekleed met motoren tot wel 60PK dus rustig varen en snelheid maken is geen enkel probleem Bestel je ook het waterski-oog dan trek je met een grote grijns een band achter de boot en de horizon tegemoet.
   15.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 565 New Age

  Lengte: 535cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  Qua vormgeving en design mag een Mercury buitenboordmotor zeker gezien worden. Met de strak gelijnde Corsiva 565 een pracht combinatie! Waarom de motor nog verstoppen? Deze boot heeft in tegenstelling tot modellen met een motorbun de mogelijkheid om de motor gedeeltelijk te trimmen. Vooral handig om een strandje op te varen.
   15.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 595 Tender

  Lengte: 570cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 45cm
  De Corsiva 595 Tender heeft een buitenboordmotor weggewerkt in een geluiddempende bun. Hierdoor ontstaat een zeer mooi gelijnde tender, waarbij ook snel varen een optie is. Het optimaal ontworpen onderwaterschip zorgt voor stabiele vaareigenschappen.
   17.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 625 Tender *

  Lengte: 610cm
  Breedte: 245cm
  Diepgang: -1cm
  Corsiva 625 tender is binnenkort beschikbaar bij ons in de showroom
   24.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 650 Tender

  Lengte: 650cm
  Breedte: 245cm
  Diepgang: 50cm
  Het nieuwe topmodel uit de collectie van Corsiva, de snelvarende 650 Tender. Een boot met extreem veel opbergruimte, hierdoor kunnen de kussens van het zonnedek makkelijk opgeborgen worden.
   24.950,00 Meer informatie
 • Lifestyle 570 Tender

  Lengte: 565cm
  Breedte: 210cm
  Diepgang: 40cm
  De Lifestyle 570 Tender is de meest compacte en betaalbare inboard sloep in de lijn van Lifestyle Marine. Deze tender beschikt over een ruime indeling met comfortabele zittingen voor 6 personen.
   28.450,00 Meer informatie
 • Lifestyle 600 Tender

  Lengte: 590cm
  Breedte: 230cm
  Diepgang: 65cm
  De Lifestyle 600 Tender is een moderne tender sloep met de juiste looks en sublieme vaareigenschappen.
   34.950,00 Meer informatie
 • Lifestyle 606 Tender

  Lengte: 606cm
  Breedte: 245cm
  Diepgang: 65cm
  De Lifestyle 616 Tender is een moderne tender met de juiste looks en sublieme vaareigenschappen.
   36.950,00 Meer informatie
 • Lifestyle 616 Tender

  Lengte: 590cm
  Breedte: 230cm
  Diepgang: 65cm
  De Lifestyle 616 Tender is een moderne tender met de juiste looks en sublieme vaareigenschappen. Deze tender biedt met riante zittingen gemakkelijk plaats voor 7 personen en kenmerkt zich door uitzonderlijk hoge rugleuningen. De kuipvloer en het zwemplateau zijn standaard voorzien van HPL-teakline en kan tegen meerprijs worden voorzien van flexiteak. Er worden bij de […]
   22.750,00 Meer informatie
 • Lifestyle 650 Tender

  Lengte: 650cm
  Breedte: 245cm
  Diepgang: 40cm
  De Lifestyle 650 heeft een snelvarend onderwaterschip waardoor planeren bij zwaardere motoren mogelijk is. Het royale zwemplateau vergemakkelijkt het in en uit het water komen
   24.550,00 Meer informatie
 • Lifestyle 700 Tender

  Lengte: 720cm
  Breedte: 260cm
  Diepgang: 55cm
  De oogstrelende belijningen van deze tender samen met uitstekende vaareigenschappen maken deze boot tot een van de meest verkochte sloepen in de serie van Lifestyle Marine.
   42.250,00 Meer informatie
 • Lifestyle 750 Tender

  Lengte: 750cm
  Breedte: 235cm
  Diepgang: 55cm
  De Lifestyle 750 Tender is met haar strakke belijningen en eigentijds design een lust om te zien op het water.
   44.250,00 Meer informatie
 • Lifestyle 780

  Lengte: 750cm
  Breedte: 245cm
  Diepgang: 59cm
  Ontdek het nieuwste model van Lifestyle Marine: de Lifestyle 780. Een waar meesterwerk van vakmanschap en innovatie. Deze tender straalt echt luxe en comfort uit en is gemaakt voor de ultieme ervaring op het water. Het geavanceerde onderwaterschip van deze tender is ontworpen met precisie en zorgt voor uitstekende vaareigenschappen. Je zult versteld staan van […]
   32.250,00 Meer informatie

Tender sloep kopen bij de specialist

Ben je op zoek naar een tender sloep? Krijgsman heeft een groot aanbod luxe tenders van bekende en kwalitatief hoogwaardige merken. Als gespecialiseerde dealer kunnen wij je precies vertellen waar je bij het kopen van een tender op moet letten, zodat je een tender boot vindt die helemaal aansluit op je wensen. Lees snel verder!

Wat is een tender?

Een tender is een type boot dat is afgeleid van kleinere vrachtschepen uit vroeger tijden. Ze zijn vergelijkbaar met sloepen, maar verschillen er op bepaalde punten duidelijk van. Zo hebben tenders een krachtigere motor en een zwemplateau. Ook zijn tenders over het algemeen wat groter dan sloepen en hebben ze een meer sportieve uitstraling. Ze zijn vaak luxer uitgevoerd en vallen in een wat hogere prijscategorie. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een tender sloep?

Bij het kopen van een tender sloep zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Neem bijvoorbeeld het aantal mensen waarmee je wilt gaan varen. Hoe meer mensen je mee wilt nemen, hoe groter je tender sloep moet zijn. Een ander punt is het materiaal waar de boot van is gemaakt. Een aluminium tender heeft bijvoorbeeld een stoere uitstraling en vraagt om weinig onderhoud. Tenders van polyester hebben een strakke look en zijn eveneens onderhoudsarm. Ook de motor is een belangrijk punt bij het kiezen van een boot. Hoe krachtiger de motor, hoe sneller je kunt varen. Wil je juist stil en zuinig varen, dan kun je kiezen voor een elektrische tender.

Wat voor tenders zijn er te koop bij Krijgsman?

Krijgsman biedt tenders voor elke liefhebber van varen. We hebben grotere en kleinere boten van verschillende materialen. Daarnaast kun je bij ons zelf een uitvoering en de accessoires kiezen die bij jouw stijl van varen passen. Wij verkopen tender sloepen van bekende topmerken als Corsiva, Malina, Primeur, Lifestyle Marine en Oud Huyzer

Wat kost een tender?

De prijzen van tender sloepen lopen flink uiteen. De prijs is dus helemaal afhankelijk van je wensen. Een grote, snelvarende tender kost bijvoorbeeld meer dan een kleinere tender in een standaard uitvoering. Ook het merk en de accessoires die je kiest bepalen mede de prijs. Grofweg kun je wel zeggen dat de prijs van een tender begint bij 25.000 euro en op kan lopen tot tienduizenden euro’s.  Ligt dit boven je budget? Dan kun je ook kiezen voor een tender sloep occasion. Een tweedehands tender sloep is vaak een stuk goedkoper, maar staat dankzij de lange levensduur en minimale vraag om onderhoud garant voor jarenlang vaarplezier. 

Laat je adviseren

Weet je na het lezen van dit stuk nog niet wat de juiste tender voor jou is, of heb je vragen over bepaalde tender boten op onze site? Neem dan gerust contact op voor advies op maat of een prijsaanvraag. Onze ervaren medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het materiaal

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies de conditie
Kies het type boot