Malina Yachts

Alle Malina boten

MALINA is een bekende sloepen- en tenderfabrikant, gespecialiseerd in kleine tot middelgrote schepen. Malina heeft een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige schepen voor zowel commercieel als recreatief gebruik. Vandaag de dag is Malina nog steeds een toonaangevende fabrikant van sloepen en tenders, met een breed scala aan modellen voor elke behoefte. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige dagboot of een ruim cruiseschip, Malina heeft de perfecte sloep of tender voor u. Met tientallen jaren ervaring en toewijding aan kwaliteit is Malina de voor de hand liggende keuze als het gaat om sloepen en tenders.

MALINA Aluminium sloepen

Hoewel polyester/kunststof sloepen al vele jaren de standaard zijn, hebben aluminium sloepen en tenders een aantal voordelen die ze tot een steeds populairdere keuze maken. Een van de grootste voordelen is het gewicht. Aluminium is veel lichter dan polyester/kunststof. Bovendien is aluminium duurzamer dan polyester/kunststof, zodat het beter bestand is tegen zware omstandigheden. Aluminium is ook beter bestand tegen UV-schade, zodat het minder snel verbleekt in de zon. Tenslotte zijn aluminium sloepen en tenders doorgaans betaalbaarder dan hun polyester/kunststof tegenhangers. Als je een nieuwe sloep of tender overweegt, moet de Malina aluminium sloep zeker op je keuzelijstje staan.

De Malina Yachts tenders kun je volledig samenstellen naar keuze

Malina Yachts sloepen zijn volledig te personaliseren. Er zijn veel verschillende keuzes van kappen, kleuren en opties, zodat klanten de perfecte boot voor hun behoeften kunnen vinden. Bovendien bieden ze een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, zodat je precies het uiterlijk en gevoel kunt krijgen dat je voor jouw boot wenst.

Vormgeving en vaareigenschappen van Malina Yachts boten

Op een unieke locatie in de Zaanstreek worden de bijzondere tenders van Malina Yachts met de hand gemaakt. Ons assortiment wordt vervaardigd van aluminium, waardoor je kunt rekenen op uiterst gebruiksvriendelijke boten. In het design en de looks zorgen wij daarnaast voor een luxe vaarbeleving! 

Malina Yachts dealer

Meer weten? Neem contact met ons op en wij voorzien je graag van advies.

Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal

Proefvaart aanvragen voor MALINA20

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies de conditie
Kies het merk
Kies het type boot
Kies het type motor
Filter de prijs