Reviews

1-5 van 128 beoordelingen
 1. Wij waren al een tijdje op zoek naar een mooie sloep. Na vele uren doorgebracht te hebben op sites van de diverse merken, handelaren en op tweedehands verkoop sites zagen wij de advertentie voor de Nieuwjaars Show 2023 bij Krijgsman. Dus daar maar eens kijken. Wij werden goed ontvangen en geduldig geholpen door Ronald die ons alle mogelijkheden liet zien en belangrijker nog, langs alle sloepen leidde die in de showroom lagen. Even in de sloep zitten, het roer vast pakken en de inrichting bekijken helpt al enorm om te bepalen of die aan je wensen kan voldoen.
  Als dan het plaatje compleet is en ook aantrekkelijk gemaakt wordt is de keuze niet moeilijk meer.
  Omdat het een showroom model betrof, konden wij ook al gelijk afspreken wanneer de boot geleverd zou gaan worden.
  Toen we de boot konden ophalen werden we wederom goed ontvangen en werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen en om te checken of de alles compleets was. Niets werd aan het toeval overgelaten en zo konden wij geheel tevreden met onze boot naar huis varen.
  Ook na de koop blijft Krijgsman snel reageren op vragen via mail of telefoon. Al met al een fijne aankoopervaring.
  Nu de boot wat beter leren kennen en hopelijk vele uren genieten van de mooie waterwegen in de Zaanstreek en omgeving.

 2. Na een aantal zomers in De Rijp een bootje te hebben gehuurd, hadden we toch besloten om zelf iets aan te schaffen.
  De online zoektocht begon. Niet te breed, niet te lang, want de Eilandspolder heeft veel ondiepe smalle slootjes.
  Veel gezocht en gelezen, totdat een dorpsbewoner ons adviseerde eens bij Krijgsman te gaan kijken.
  Zo gezegd zo gedaan, onze eerste keuze viel op de Riga 480, maar we kwamen toch steeds weer terug bij de Lifestyle 495 Comfort.
  Wat een mooie sloep! En 2e hands bijna net zo geprijsd als een nieuwe, dus die keuze was snel gemaakt!
  Of toch niet, we zijn wel 3x terug geweest om de Lifestyle 495 Comfort samen te stellen.
  We kozen een kleur, motor, kap en daarna is het spelen met accessoires begonnen, de reis begint eigenlijk daar al! 🙂
  We zijn daarin steeds fantastisch geholpen door Janette, Ronald en Jorn.
  Zwemtrapje erbij, armsteun, kussentjes, het hield niet op.
  Na een paar weken was de boot klaar en mochten we komen kijken voordat hij de stalling in ging, wat een plaatje!
  Later bij de Nieuwjaars show toch ook maar de navigatie en topverlichting erbij gekocht, je zult het maar nodig hebben. 😉
  30 maart was het zover, de naam zat erop en we konden de Lifestyle komen halen. Spannend! Eindelijk!
  We kregen van Ronald een goede uitleg en een lekker flesje mee en de sleutels werden aan ons overhandigd. Het ruime sop op!
  Met windkracht 6 hebben we de sloep naar huis gevaren, het was een hele onderneming, maar alles is goed gegaan.
  We moeten de sloep nog leren kennen, maar de eerste indruk is geweldig. Hij stuurt goed en de 15pk motor doet absoluut wat hij moet doen.
  De kap is zeer eenvoudig op te zetten en af te bouwen, dat komt goed uit bij de lage bruggetjes hier.
  Krijgsman enorm bedankt voor de goede service, laat de zomer maar komen!
  (Nog) Geen 5 sterren maar 4 omdat we slechts één keer tijdens moeilijke omstandigheden hebben gevaren, wellicht komt na vaker gevaren te hebben die 5e ster er ook bij.

  Afbeelding #1 van Martin en Caroline
 3. goed

 4. Top!

  Na 10 jaar weer terug voor onze 3e boot bij familie.Krijgsman. Wederom heel fijn en zonder druk deskundig geholpen!!!! De keuze is dit keer gevallen op de prachtige tender van Lifestyle de 616. Dank Janette en Lex voor de top service!!!!

 5. Goede prijs/kwaliteit

  Na 10 jaar varen met een dieselsloep wilden we op zoek naar een lichtere boot (onze boot staat altijd op een trailer als we niet varen). Driemaal bezochten we de showroom, van Krijgsman. Elke keer werden we vriendelijk ontvangen door Janette en nam ze uitgebreid de tijd voor ons. De oriëntatie op internet bracht onze keuze bij de Lifestyle 520 maar eenmaal oog in oog met de boot, vonden we de 495 toch mooier. We kregen een goed aanbod om een aanbetaling te doen. De boot zou worden opgebouwd en we hadden daarna ruim 3 maanden de tijd om onze oude boot zelf te verkopen. Toen onze oude boot eenmaal was verkocht, stond de nieuwe ook daadwerkelijk de volgende dag klaar zoals afgesproken. De boot vaart prima, komt vlot in plané. Met 1 persoon aan boord en de motor iets opgetrimd, heb ik 38 km/h gehaald met de 20 pk Mercury. De powertilt is harstikke handig bij het te water laten en varen in ondiep water. Inmiddels hebben we diverse tochten gemaakt, waaronder 3 dagen kamperen in Frieland, waarbij het standaard zonnedek goed van pas kwam. De Mercury is enorm zuinig. Bij varen ronde 8,5 km/h verbruikt ie driekwart liter per uur. De buisap en het achterkleed zijn van topkwaliteit en gemakkelijk aan te brengen of weg te halen. Al met al zijn we tevreden met onze keuze. Nog een tip voor de snelheidsduivels onder ons. De maximale motorisering is volgens de website van Krijgsman of Lifestyle Marine; 20 pk. Volgens het CE-document dat ik erbij kreeg is het 18 Kw. Dat is omgerekend 24,52 pk. Een 25 pk 3-cilinder moet dus ook mogelijk zijn. Geen 5 sterren maar 4 omdat de boot is afgeleverd met wat beschadigingen aan de gelcoat maar inmiddels is toegezegd dat dit zal worden hersteld.

Schrijf een review

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Krijgsman nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van evenementen, nieuwe producten en het laatste nieuws