Boottrailers

Hulp nodig?

Bij Krijgsman Watersport hebben we vele soorten boottrailers te koop. Overweeg je een boottrailer te kopen? Logisch, want het biedt veel voordelen! Zo kun je met een trailer makkelijk nieuwe plekken ontdekken met je boot. Steeds maar hetzelfde riviertje op en neer heb je op een gegeven moment immers wel gezien. Met een boottrailer verplaats je je boot eenvoudig naar een andere locatie, zodat je telkens weer nieuwe vaarwateren en routes kunt ontdekken.

Krijgsman Watersport is jarenlang premium partner van PEGA boottrailers. Voor een kwaliteitstrailer trailer op maat afgesteld voor uw boot bent u bij ons aan het juiste adres!

Neem contact op voor een vakkundig advies of een scherpe aanbieding op maat. Kijk ook in onze webshop voor een greep uit het assortiment.

PEGA boottrailers prijslijst 2023 (compleet)

 • PEGA SH650-450 EUROLINER

  De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. De SH650 is geschikt voor de Lifestyle 495 Comfort of vergelijkbaar.

  Levertijd: 1 - 3 werkdagen

   2.144,00
 • PEGA SH750-500 EUROLINER

  De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. De SH750 is geschikt voor de Lifestyle 530 Comfort of vergelijkbaar.

  Levertijd: 1 - 3 werkdagen

   2.524,00
 • Pega V1350-600 trailer – 2022

  Deze zo goed als nieuwe Pega V1350-600 trailer hebben wij op het moment als jong gebruikte occasion staan.

  Levertijd: 1 - 3 werkdagen

   3.950,00
 • PEGA V1350-600 V-LINER

  De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. De V1350 is geschikt voor de Lifestyle 616 Tender of vergelijkbaar.

  Levertijd: 1 - 3 werkdagen

   4.430,00
 • PEGA V1500-600 V-LINER

  De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. De V1500 is geschikt voor de Lifestyle 650 Tender of vergelijkbaar.

  Levertijd: 1 - 3 werkdagen

   4.711,00
 • PEGA V2000-675 V-LINER

  De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. De V2000 tandemasser is geschikt voor de Primeur 700 Tender of vergelijkbaar.

  Levertijd: 1 - 3 werkdagen

   6.680,00
 • PEGA V2000-775 V-LINER

  De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. De V2000 tandemasser is geschikt voor de Lifestyle 700 Tender of vergelijkbaar.

  Levertijd: 1 - 3 werkdagen

   6.960,00
 • PEGA V2300-675 V-LINER

  De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. De V2300 tandemasser is geschikt voor de Primeur 700 Tender of vergelijkbaar.

  Levertijd: 1 - 3 werkdagen

   6.960,00
 • PEGA V2300-775 V-LINER

  De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. De V2300 tandemasser is geschikt voor de Lifestyle 750 Tender of vergelijkbaar.

  Levertijd: 1 - 3 werkdagen

   7.243,00
 • PEGA V2700-775 V-LINER

  De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. De V2700 tandemasser is geschikt voor de Lifestyle 818 Tender of vergelijkbaar.

  Levertijd: 1 - 3 werkdagen

   7.698,00
 • PEGA V3500-850 V-LINER

  De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. De V3500 tandemasser is geschikt voor de Lifestyle 818 Tender of vergelijkbaar.

  Levertijd: 1 - 3 werkdagen

   9.835,00

Het vervoeren van je boot kan best een lastige klus zijn. Een belangrijk onderdeel van hierbij is de trailer waarop je je boot zet tijdens het vervoeren. Je wilt natuurlijk niet dat je boot tijdens het vervoer beschadigt! Of je nu een sloep, tender, rubberboot of rib boot hebt; voor iedere boot is een geschikte trailer te vinden waarmee jij je boot veilig van punt a naar punt b brengt.

Vind de boottrailer die precies bij je past

Er is geen trailer waar je alle boten mee kunt vervoeren doordat het onderwaterschip van elke boot anders is. De trailer wordt compleet afgestemd op jouw boot, zodat hij er precies goed op past. Krijgsman Watersport is de dealer van Pega trailers. Samen met Pega zorgen wij ervoor ervoor dat je de perfecte trailer voor jouw boot vindt. Ben je op zoek naar een trailer, maar kom je er niet helemaal uit? Wij adviseren je graag.

Koop een boottrailer

Het hebben van een eigen trailer voor je boot is handig zodat je je boot te allen tijde kunt vervoeren. Wordt het winter en moet je boot naar de stalling? Met een eigen trailer is dit geen probleem. Als je een eigen trailer koopt, dan weet je zeker dat je er lang plezier van hebt. De levensduur van de trailers is namelijk erg hoog. Zo lang als je je boot hebt, kun je gebruik maken van je trailer. Koop je een nieuwe boot? Laat dan, wanneer mogelijk, de trailer afstellen naar de afmetingen van je nieuwe boot.

Wat zijn de afmetingen en het gewicht van een boottrailer?

Het gewicht en de afmetingen van een trailer hangen af van het type trailer en je eigen boot. Hoe groter je boot is, hoe groter en zwaarder de trailer zal zijn. Als je een kleinere boot hebt, is de trailer ook automatisch kleiner. Informeer bij de leverancier bij onze adviseurs voor welke trailer jij nodig hebt!

Trailer met of zonder lier?

Er wordt vaak gebruik gemaakt van een lier om de boot op de trailer te kunnen hijsen. Je hebt verschillende soorten lieren. Zo is de handlier een van de meest bekende lieren. Bij de handlier draai je zelf aan de hendel van de lier om de boot in beweging te krijgen. Tegenwoordig zijn er echter ook veel elektrische lieren op de markt die worden aangedreven door een elektrische motor.

Nieuwe of tweedehands boottrailer?

Het is mogelijk om een tweedehands boottrailer te kopen, maar dan moet je er wel zeker van zijn dat het een juiste trailer voor je boot is. Zo moeten de afmetingen kloppen en moet de trailer geschikt zijn voor het type onderwaterschip dat jouw boot heeft. Mocht je de trailer alleen voor winterstalling of opslag willen gebruiken, hoeft deze wellicht niet aan alle eisen te voldoen. Je kunt altijd contact opnemen met een adviseur voor een actueel aanbod. Het kan zijn dat (geschikte) occasion trailers nog niet direct op onze website staan.

Een nieuwe trailer is vaak duurder dan een gebruikte trailer, maar je krijgt wel alle service die je wenst tijdens het kopen van de trailer. Benieuwd of het kopen van een eigen trailer voor je boot iets voor jou is? Neem vooral contact met ons op.

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review