Gebruikte elektrische motoren

Hulp nodig?

Een elektrische buitenboordmotor is een goede keuze als je een zo milieuvriendelijk mogelijke motor wilt. Deze schone en stille motor draait namelijk op stroom in plaats van benzine of diesel. Hierdoor verstoor je geen dieren of mensen in de omgeving en veroorzaak je geen uitstoot. Een bijkomend voordeel is dat dit type buitenboordmotoren overal is toegestaan. Dit in tegenstelling tot benzinemotoren, die op bepaalde plekken worden geweerd.

Heb je een voorkeur voor schone elektrische motoren? Dan is een ePropulsion motor een perfecte keuze! Deze motoren zijn heel efficiënt en zorgen voor een stille en milieuvriendelijke voortstuwing van je boot. ePropulsion motoren zijn verkrijgbaar in 1kW, 3kW en 6kW, waarbij de 3kW-variant vergelijkbaar is met een 6 pk benzinemotor en de 6kW-veriant met een 9.9 pk benzinemotor. Hiernaast is er ook nog het type ePropulsion Spirit verkrijgbaar: ultralichte elektrische motoren voor boten tot 1,5 ton.

Voor deskundig advies over elektrisch varen de producten van ePropulsion ben je ook van harte welkom in onze showroom. Hier kun je de producten bekijken en de wereld van elektrisch varen ontdekken.

ePropulsion prijslijst (compleet)

Staat jouw gebruikte buitenboordmotor niet in de webshop? Of heb je vragen en wil je een scherpe aanbieding op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op.

We zijn druk bezig met ons assortiment. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review