Corsiva

Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal
 • Corsiva 475 New Age

  Lengte: 465cm
  Breedte: 192cm
  Diepgang: 30cm
  De Corsiva 475 is het meest compacte model in de Corsiva range. Typerend voor alle modellen van Corsiva zijn de hoge ergonomische eisen. Zo heeft ook de 475 NewAge bijzonder comfortabele zittingen. De boot is standaard uitgevoerd met een droogtoilet in het voorste bergvak. De Corsiva 475 NewAge is een van de meest populaire modellen uit het assortiment.
   7.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 500 Tender

  Lengte: 500cm
  Breedte: 215cm
  Diepgang: 40cm
  De meest compacte tender in ons assortiment. Het uitgekiende onderwaterschip is afgeleid van de Corsiva 595 Tender. Bij hogere pk klasses is dus ook snelvaren mogelijk. De Corsiva 500 tender wordt standaard voorzien van hoogwaardige Diamante bekleding. Rondom in de boot zijn diverse opbergvakken te vinden. De rondzit voor kan met het optionele exclusive package gemakkelijk tot een zonnedek of tafel worden omgebouwd.
   14.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 505 New Age

  Lengte: 475cm
  Breedte: 205cm
  Diepgang: 40cm
  De Corsiva 505 Tender de boot die alles heeft. De Corsiva 505 Tender is 4,75 meter en zorgt voor een ruime opzet door de nuttige indeling.  De motor wordt achter de boot gemonteerd wat er voor zorgt dat je de ruimte in de binnenkuip optimaal benut. De kussens aan de achterzijde kun je door middel van scharnieren openzetten wat je leidt naar de enorme opslagruimte van de Corsiva 505. De Corsiva 505 kan worden aangekleed met motoren tot wel 60PK dus rustig varen en snelheid maken is geen enkel probleem Bestel je ook het waterski-oog dan trek je met een grote grijns een band achter de boot en de horizon tegemoet.
   15.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 520 New Age

  Lengte: 520cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  Kenmerkend door de zeer hoge en diepe zittingen. De riante rondzit bied voldoende ruimte aan 6 volwassenen en is eenvoudig te veranderen in een heerlijk zonnedek. De Corsiva 520 NewAge is breed van formaat en daardoor zeer stabiel op het water. In de boot bevinden zich diverse grote bergruimtes, waardoor spullen nooit in de weg liggen. Een tijdloze uitstraling en zeer degelijke romp maakt dit een fijn en voor iedereen makkelijk te hanteren outboard sloep die garant staat voor vele gezellige vaarmomenten!
   10.750,00 Meer informatie
 • Corsiva 565 New Age

  Lengte: 535cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  Qua vormgeving en design mag een Mercury buitenboordmotor zeker gezien worden. Met de strak gelijnde Corsiva 565 een pracht combinatie! Waarom de motor nog verstoppen? Deze boot heeft in tegenstelling tot modellen met een motorbun de mogelijkheid om de motor gedeeltelijk te trimmen. Vooral handig om een strandje op te varen.
   15.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 570 New Age

  Lengte: 570cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  De grote broer van de Corsiva 520 NewAge. Deze Corsiva heeft dan ook exact dezelfde indeling als de 520. De motor is bij de Corsiva 570 volledig weggewerkt in een geluiddempende bun. De bun functioneert tevens als een extra groot zonnedek op de boot. De Corsiva 570 NewAge heeft voor een verlaagde kuip waardoor extra diepe en comfortabele zittingen ontstaan. Rondom de tafel is er een ruime doorlopende zitbank met plaats voor voldoende gezelschap. Met optionele Exclusive Package (tafel-zonnedek) kan de tafel gemakkelijk worden omgebouwd naar een zonnedek.
   12.750,00 Meer informatie
 • Corsiva 595 Tender

  Lengte: 570cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 45cm
  De Corsiva 595 Tender heeft een buitenboordmotor weggewerkt in een geluiddempende bun. Hierdoor ontstaat een zeer mooi gelijnde tender, waarbij ook snel varen een optie is. Het optimaal ontworpen onderwaterschip zorgt voor stabiele vaareigenschappen.
   17.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 600 Tender

  Lengte: 580cm
  Breedte: 210cm
  Diepgang: 30cm
  De Corsiva 600 Tender. De Corsiva 600 Tender is een stijlvolle en comfortabele tender met vele voordelen en mogelijkheden. De verlaagde kuip zorgt voor extra diepe en comfortabele zittingen, wat bijdraagt aan een ontspannen en plezierige vaarervaring. Daarnaast biedt de Corsiva 600 Tender voldoende zitplaatsen rondom de tafel, waardoor je samen met je gezelschap kunt […]
   19.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 605 Tender

  Lengte: 620cm
  Breedte: 235cm
  Diepgang: 50cm
  Bekijk hier ons allernieuwste model, de Corsiva 605 Tender!
   24.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 625 Tender *

  Lengte: 610cm
  Breedte: 245cm
  Diepgang: -1cm
  Corsiva 625 tender is binnenkort beschikbaar bij ons in de showroom
   24.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 650 Tender

  Lengte: 650cm
  Breedte: 245cm
  Diepgang: 50cm
  Het nieuwe topmodel uit de collectie van Corsiva, de snelvarende 650 Tender. Een boot met extreem veel opbergruimte, hierdoor kunnen de kussens van het zonnedek makkelijk opgeborgen worden.
   24.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 750 Tender

  Lengte: 740cm
  Breedte: 280cm
  Diepgang: 60cm
  Binnenkort bij ons in de showroom. De Corsiva 750 Tender is de nieuwste toevoeging aan de uitzonderlijke lijn van Corsiva. De Corsiva 750 Tender staat nu al bekend om het combineren van stijl, comfort en prestaties en belooft een ongeëvenaarde vaarervaring. De Corsiva 750 Tender is met 2,8 meter breed en 7,4 meter de langste tender in het ruime aanbod van Corsiva.
   50.950,00 Meer informatie

Alle Corsiva sloepen en tenders

Corsiva heeft een enorme groei doorgemaakt en blijft voortdurend in beweging om de Nederlandse sloepenmarkt verder te ontwikkelen. Zo presenteerde Corsiva via Krijgsman Watersport de afgelopen jaren al vele nieuwe modellen die meteen na het verschijnen de juiste aanvulling op de markt een overdonderend succes bleken te zijn. Voorbeelden zijn de Corsiva 650 Tender, de complete Corsiva New Age lijn en de Corsiva 595 Tender. Zie hieronder alle Corsiva modellen:

De Corsiva sloepen en tender zijn in diverse uitvoeringen te koop

Corsiva tenders en sloepen zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen, van traditioneel tot modern. Of je nu op zoek bent naar een klassieke sloep of een strak en eigentijdse tender, Corsiva heeft een model naar jouw smaak. Bij Krijgsman Watersport kun je de verschillende motoren, accessoires, bekleding en kappen kiezen en zelfs je eigen boot samenstellen met behulp van onze online tool. Met zoveel opties is er zeker een Corsiva sloep of tender die perfect bij jou past.

Vormgeving en vaareigenschappen van Corsiva boten

Corsiva sloepen en tenders zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren waarbij met de binnen en buitenkant ook gevarieerd kan worden. We hebben altijd alle modellen op voorraad, vaak in de meest aansprekende kleurencombinaties.

Let op! De buiskappen die we leveren voor de Corsiva zijn exclusief en alleen in ons assortiment te verkrijgen. Deze buiskappen zijn een unieke combinatie van een kwaliteitsdoek, voorzien van een RVS buizenframe en railsysteem. 

Corsiva dealer

Krijgsman Watersport heeft vanaf het eerste model (Corsiva 430) een exclusieve samenwerking met Corsiva. Al ruim 15 jaar heeft Krijgsman Watersport de Corsiva sloepen in het assortiment. Hiermee kunnen wij ons één van de eerste Corsiva dealers noemen. Bij ons kun je rekenen op onze jarenlange ervaring met de uitgebreide Corsiva-range, de allerbeste levering en onbezorgd vaarplezier in jouw Corsiva sloep of tender. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies de conditie
Kies het merk
Kies het type boot
Kies het type motor