Aluminium sloepen

Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal
 • Allcraft 565

  Lengte: 565cm
  Breedte: 210cm
  Diepgang: 45cm
  De tender boot is 5,65 m. lang en kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en ruimte. Een voordeel van aluminium boten is dat de onderhoudsarm zijn en ook gedurende de winterperiode in het water kunnen blijven liggen.
   14.950,00 Meer informatie
 • MALINA20

  Lengte: 600cm
  Breedte: 235cm
  Diepgang: 45cm
  Snelle vaareigenschappen, elektrisch varen, een boegschroef: de MALINA20 is qua motorisering en techniek helemaal te personaliseren. Ook qua looks kun je de tender naar hartelust uniek maken.
   26.450,00 Meer informatie
 • MALINA23

  Lengte: 695cm
  Breedte: 235cm
  Diepgang: 50cm
  De vaareigenschappen van de MALINA23 zijn subliem te noemen. De stabiele, koersvaste tender heeft ruimte voor zo’n negen personen en is met de comfortabele, ergonomische zittingen ideaal voor een dagje op het water. Dit model van Malina Yachts kan geheel naar wens worden samengesteld, waardoor we samen kunnen zorgen voor de vaarbeleving die bij jou past!
   31.450,00 Meer informatie

Elektrisch varen op een aluminium sloep

Steeds meer aluminium sloepen worden voorzien van een elektromotor. Onder meer omdat er steeds strengere normen van kracht worden op het gebied van geluid en uitstoot. Hierdoor zijn sloepen met een traditionele verbrandingsmotor op steeds minder plekken welkom en gaan steeds meer boten over naar elektrisch of hybride varen.

Een elektrische motor biedt geweldige vaareigenschappen, doordat de motor meteen koppel heeft. Ook kan een motor op accu’s bij gelijk vermogen even hoge snelheden halen als een verbrandingsmotor. Wij leveren verschillende elektrische aluminium sloepen en hebben elektrische motoren voor vrijwel elke aluminium sloep.

Kies het merk
Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies de conditie
Kies het merk
Kies het type boot
Kies het type motor