Vind het type sloep dat precies bij je past

Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het materiaal
 • Allcraft 565

  Lengte: 565cm
  Breedte: 210cm
  Diepgang: 45cm
  De tender boot is 5,65 m. lang en kenmerkt zich door uitstekende vaareigenschappen, stabiliteit en ruimte. Een voordeel van aluminium boten is dat de onderhoudsarm zijn en ook gedurende de winterperiode in het water kunnen blijven liggen.
   14.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 475 New Age

  Lengte: 465cm
  Breedte: 192cm
  Diepgang: 30cm
  De Corsiva 475 is het meest compacte model in de Corsiva range. Typerend voor alle modellen van Corsiva zijn de hoge ergonomische eisen. Zo heeft ook de 475 NewAge bijzonder comfortabele zittingen. De boot is standaard uitgevoerd met een droogtoilet in het voorste bergvak. De Corsiva 475 NewAge is een van de meest populaire modellen uit het assortiment.
   7.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 500 Tender

  Lengte: 500cm
  Breedte: 215cm
  Diepgang: 40cm
  De meest compacte tender in ons assortiment. Het uitgekiende onderwaterschip is afgeleid van de Corsiva 595 Tender. Bij hogere pk klasses is dus ook snelvaren mogelijk. De Corsiva 500 tender wordt standaard voorzien van hoogwaardige Diamante bekleding. Rondom in de boot zijn diverse opbergvakken te vinden. De rondzit voor kan met het optionele exclusive package gemakkelijk tot een zonnedek of tafel worden omgebouwd.
   14.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 505 New Age

  Lengte: 475cm
  Breedte: 205cm
  Diepgang: 40cm
  De Corsiva 505 Tender de boot die alles heeft. De Corsiva 505 Tender is 4,75 meter en zorgt voor een ruime opzet door de nuttige indeling.  De motor wordt achter de boot gemonteerd wat er voor zorgt dat je de ruimte in de binnenkuip optimaal benut. De kussens aan de achterzijde kun je door middel van scharnieren openzetten wat je leidt naar de enorme opslagruimte van de Corsiva 505. De Corsiva 505 kan worden aangekleed met motoren tot wel 60PK dus rustig varen en snelheid maken is geen enkel probleem Bestel je ook het waterski-oog dan trek je met een grote grijns een band achter de boot en de horizon tegemoet.
   15.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 520 New Age

  Lengte: 520cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  Kenmerkend door de zeer hoge en diepe zittingen. De riante rondzit bied voldoende ruimte aan 6 volwassenen en is eenvoudig te veranderen in een heerlijk zonnedek. De Corsiva 520 NewAge is breed van formaat en daardoor zeer stabiel op het water. In de boot bevinden zich diverse grote bergruimtes, waardoor spullen nooit in de weg liggen. Een tijdloze uitstraling en zeer degelijke romp maakt dit een fijn en voor iedereen makkelijk te hanteren outboard sloep die garant staat voor vele gezellige vaarmomenten!
   10.750,00 Meer informatie
 • Corsiva 565 New Age

  Lengte: 535cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  Qua vormgeving en design mag een Mercury buitenboordmotor zeker gezien worden. Met de strak gelijnde Corsiva 565 een pracht combinatie! Waarom de motor nog verstoppen? Deze boot heeft in tegenstelling tot modellen met een motorbun de mogelijkheid om de motor gedeeltelijk te trimmen. Vooral handig om een strandje op te varen.
   15.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 570 New Age

  Lengte: 570cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  De grote broer van de Corsiva 520 NewAge. Deze Corsiva heeft dan ook exact dezelfde indeling als de 520. De motor is bij de Corsiva 570 volledig weggewerkt in een geluiddempende bun. De bun functioneert tevens als een extra groot zonnedek op de boot. De Corsiva 570 NewAge heeft voor een verlaagde kuip waardoor extra diepe en comfortabele zittingen ontstaan. Rondom de tafel is er een ruime doorlopende zitbank met plaats voor voldoende gezelschap. Met optionele Exclusive Package (tafel-zonnedek) kan de tafel gemakkelijk worden omgebouwd naar een zonnedek.
   12.750,00 Meer informatie
 • Corsiva 595 Tender

  Lengte: 570cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 45cm
  De Corsiva 595 Tender heeft een buitenboordmotor weggewerkt in een geluiddempende bun. Hierdoor ontstaat een zeer mooi gelijnde tender, waarbij ook snel varen een optie is. Het optimaal ontworpen onderwaterschip zorgt voor stabiele vaareigenschappen.
   17.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 605 Tender

  Lengte: 620cm
  Breedte: 235cm
  Diepgang: 50cm
  Bekijk hier ons allernieuwste model, de Corsiva 605 Tender!
   24.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 625 Tender *

  Lengte: 610cm
  Breedte: 245cm
  Diepgang: -1cm
  Corsiva 625 tender is binnenkort beschikbaar bij ons in de showroom
   24.950,00 Meer informatie
 • Corsiva 650 Tender

  Lengte: 650cm
  Breedte: 245cm
  Diepgang: 50cm
  Het nieuwe topmodel uit de collectie van Corsiva, de snelvarende 650 Tender. Een boot met extreem veel opbergruimte, hierdoor kunnen de kussens van het zonnedek makkelijk opgeborgen worden.
   24.950,00 Meer informatie
 • Lifestyle 495 Comfort

  Lengte: 480cm
  Breedte: 195cm
  Diepgang: 35cm
  De Lifestyle 495 Comfort is het meest compacte model uit de serie van Lifestyle Marine. Door de overnaadse belijning en lichte zeeg heeft het model een elegante ligging op het water.
   8.950,00 Meer informatie
 • Lifestyle 530 Comfort

  Lengte: 530cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  De Lifestyle 530 Comfort weet overnaadse belijningen te combineren met een sportieve uitstraling. Het model is maximaal uit te voeren met 40PK buitenboordmotor waarmee de combinatie ook snelvarend is te verkrijgen.
   10.750,00 Meer informatie
 • Lifestyle 570 Tender

  Lengte: 565cm
  Breedte: 210cm
  Diepgang: 40cm
  De Lifestyle 570 Tender is de meest compacte en betaalbare inboard sloep in de lijn van Lifestyle Marine. Deze tender beschikt over een ruime indeling met comfortabele zittingen voor 6 personen.
   28.450,00 Meer informatie
 • Lifestyle 600 Tender

  Lengte: 590cm
  Breedte: 230cm
  Diepgang: 65cm
  De Lifestyle 600 Tender is een moderne tender sloep met de juiste looks en sublieme vaareigenschappen.
   34.950,00 Meer informatie

Wat is er nu fijner dan met je eigen boot over de prachtige Nederlandse wateren te varen met je familie of vrienden? Een eigen boot geeft je veel vrijheid. Of je nu op een warme zomeravond met een drankje in je hand over het water dobbert of dat je met je boot op vakantie gaat; een eigen sloep geeft je een gevoel van luxe! Dan is het nog beter als het een sloep is die precies bij je past, wij helpen je die te vinden.

Wat voor typen sloepen heeft Krijgsman?

Krijgsman biedt een ruim aanbod aan verschillende typen en merken boten, waardoor er voor iedere bootliefhebber een geschikt exemplaar te vinden is. Omdat er veel verschillende typen boten op de markt zijn, hebben we een overzicht gemaakt van alle boten die je bij ons kunt vinden.

Sloepen

De sloep is misschien wel de populairste boot in Nederland. Een sloep is een open boot die in veel verschillende maten beschikbaar is. De sloep is een ideale boot voor mensen die graag met vrienden een dagje op het water vertoeven. Hij is makkelijk te besturen en vaak helemaal naar je eigen smaak samen te stellen.

Snelvarende sloepen

Wil je graag iets meer pit? Dan is een snelvarende sloep een goede optie. Een snelvarende sloep is een combinatie van een sportieve boot met het comfort van een originele sloep. Een snelvarende sloep vaart doorgaans harder dan 20 km/u.

Tender sloepen

Een tendersloep herken je aan het zwemplateau en de sportieve uitstraling. Wil je graag wat meer comfort en snelheid tijdens je lange vaartochten? Dan is een tender een goede optie.

Elektrische sloepen

De elektrische sloep is bezig met een grote opmars. Deze sloepen herken je aan de elektrische motor. Een elektrische sloep vaart namelijk niet op een benzinemotor of dieselmotor, maar is elektrisch aangedreven. Deze motoren zijn beter voor het milieu doordat ze geen schadelijke brandstof uitstoten. Ook zijn het stille motoren, waardoor ze erg comfortabel in gebruik zijn.

Aluminium sloepen

Aluminium boten zijn erg populair doordat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Dit type boot is daarom goed beschermd tegen veel verschillende weersomstandigheden. Als je op zoek bent naar een boot, maar niet veel tijd hebt om deze te onderhouden dan is de aluminium sloep een goede optie. Sloepen van aluminium kenmerken zich door de stoere en robuuste uitstraling. Ze varen uiterst comfortabel en kunnen tegen een stootje.

Sloepen met een binnenboord- of buitenboordmotor

Er zijn verschillende soorten motoren die je op een boot kunt vinden. Een sloep kan een ingebouwde motor hebben of een buitenboordmotor. Ook heb je vaak de keuze tussen een elektrische motor, een benzinemotor of een dieselmotor. Weet je niet goed welke motor het beste bij jou en je boot past? Neem dan vooral contact op met onze adviseurs.

Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het materiaal

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies de conditie
Kies het type boot