Riga

Kies het merk
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal
 • Riga 475 Experience de luxe

  Lengte: 475cm
  Breedte: 190cm
  Diepgang: 40cm
  Een prachtige sloep met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding! De Riga 475 Experience de luxe in het kort; Opvallend veel zitcomfort met de hoge rugleuningen is een groot pluspunt aan dit model. De spiegel is breed wat de stabiliteit van de boot ten goede komt en de schipper zit door de gesloten rugleuning achter net iets […]
   7.950,00 Meer informatie
 • Riga 480 XL Lounge

  Lengte: 480cm
  Breedte: 190cm
  Diepgang: 40cm
  De Riga 480 XL Lounge! Een complete uitvoering met alles wat je nodig hebt om te gaan genieten op het water met deze mooie sloep! Een prachtige sloep met een gezellige indeling! Opvallend veel zitcomfort met de hoge rugleuningen is een groot pluspunt aan dit model. De spiegel is breed wat de stabiliteit van de […]
   7.950,00 Meer informatie
 • Riga 530 Experience de Luxe

  Lengte: 530cm
  Breedte: 220cm
  Diepgang: 40cm
  De Riga 530 experience de Luxe Een prachtige ruime sloep met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding! Een ruim model boot van het merk Riga , gemakkelijk geschikt om met 6 personen te varen. Heerlijke zittingen en een leuke rondzit voorin met veel beenruimte. Dit model heeft een midden console wat de doorloop makkelijk maakt. In de […]
   10.750,00 Meer informatie

Riga sloepen en tenders

Riga is een range betaalbare & comfortabele boten. Riga kenmerkt zich door een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding. Met Riga proberen wij een luxe en complete sloep aan te bieden welke toch nog betaalbaar is, dit neemt niet weg dat onze Riga modellen van uitmuntende kwaliteit zijn.

De Riga lijn bestaat uit onderstaande modellen:

De Riga sloepen en tender zijn in diverse uitvoeringen te bestellen

Of je nou kiest voor een Riga 475 Experience de Luxe met een middenconsole, een Riga 480 XL Lounge met een gezellige doorlopende rondzit. De Riga 530 Experience de Luxe is weer iets ruimer. Of de Riga 580 Experience de Luxe met de motor in een geluidsdempende bun.

Zo zie je maar, er is altijd een geschikt model te vinden. Stel de Riga zelf helemaal samen, van kleur romp tot kussens, we denken graag mee om jouw boot helemaal samen te stellen. 

Riga: boten met unieke vormgeving en vaareigenschappen

Als het gaat om het uitrusten van je boot met de best mogelijke uitrusting, zijn de Riga sloepen en tenders moeilijk te verslaan. Deze hoogwaardige producten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je het perfecte exemplaar kunt vinden dat aan jouw wensen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een strak en eenvoudig ontwerp of iets uitgebreider, bij Riga zit je goed. En omdat ze gemaakt zijn van duurzame materialen, kun je er zeker van zijn dat jouw Riga sloep of tender de ontberingen van het gebruik zal doorstaan. Dus als je in de markt bent voor een boot van topkwaliteit, bekijk dan zeker de sloepen van het merk Riga. Je zult niet teleurgesteld worden.

Riga dealer

Al onze sloepen en tenders worden op bestelling afgebouwd, zodat je zeker weet dat je de perfecte boot krijgt voor jouw wensen. We gebruiken alleen materialen en vakmanschap van de hoogste kwaliteit, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw boot de ontberingen van welke activiteit dan ook zal doorstaan. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw Riga sloep te bestellen. Laat ons jou helpen het water op te gaan in stijl!

Kies het merk
Kies het type boot
Kies het type motor
Kies het materiaal

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies het merk
Kies het type boot
Kies het type motor