Finsulate

Finsulate antifouling laten aanbrengen

Het is belangrijk om je boot goed te onderhouden. Met passend onderhoud gaat je boot namelijk langer mee én behoudt hij langer zijn waarde. Finsulate is een vorm van antifouling dat je boot beschermt van invloeden van buitenaf. Deze laag wordt geplakt op het onderwaterschip. Finsulate antifouling is een milieuvriendelijke oplossing om aantasting van het onderwaterschip van je boot tegen te gaan. Maak gebruik van de professionele onderhoudsservice van Krijgsman.

Wat is antifouling?

Antifouling is een aangroeiwerende verflaag die voorkomt dat organismen, mosselen en algen zich vasthechten aan de romp van je boot. Hierdoor blijft het onderwaterschip glad en vrij van aangroei. Dit heeft een positief effect op je snelheid, brandstofverbruik en waarde van de boot. Door de antifouling behandeling van Krijgsman blijft jouw boot in optimale staat!

Waarom finsulate?

Bij finsulate antifouling wordt er, in tegenstelling tot algemene antifouling, folie gebruikt in plaats van verf. Zo komen er geen giftige stoffen in het water. Het materiaal van de folie zorgt ervoor dat de aangroei de onderkant van je boot niet kan bereiken. Deze folie dient als een ‘wrap’ en beschermt zo je boot. Bij Krijgsman zijn we recent begonnen met het testen van Finsulate. Finsulate geeft aan dat het product minimaal 3 jaar goed blijft. Na een aantal jaar kunnen wij de folie er af halen met hete lucht. Daarna kunnen wij de boot weer voorzien van een nieuwe laag! Wil je meer weten? Onze experts vertellen je graag meer over deze milieuvriendelijke oplossing en onze ervaringen!

Op welke ondergrond kan finsulate antifouling worden aangebracht?

De finsulate antifouling van Krijgsman kan op alle ondergronden worden aangebracht. Het is wel belangrijk dat de boot schoon is. Eventuele oude antifouling verf moet er eerst afgehaald worden. Bij polyester boten is het soms beter om een onderlaag van epoxy aan te brengen. Bij Krijgsman helpen wij je daar graag mee en geven we advies!

Prijsindicatie Finsulate

De kosten voor onze finsulate antifouling behandeling zijn gebaseerd op de grootte van je boot.
Tot 6 meter  € 1750
Tot 7 meter  € 1950
Tot 7.5 meter  € 2750
Tot 8 meter  € 3750
Onderlagen en vervuiling/ aangroei kan een sterkt effect hebben op deze prijsindicatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze services

Naast onze finsulate antifouling service, bieden wij nog veel meer diensten aan om je boot in topconditie te houden. Zo kun je bij ons terecht voor winterstalling en reparatie maar geven wij ook advies over onderhoud.

Ophaalservice & hijsen

Nadat je bij ons aangemeerd bent, hijsen we eenvoudig je boot uit het water en spuiten deze helemaal schoon. Op deze manier is de boot bijna klaar om gewrapt te worden met finsulate! Service en gemak staan hoog in het vaandel bij Krijgsman. Daarom hebben wij als een van de weinigen een ophaalservice. Is het niet mogelijk om je boot naar ons toe te varen? Geen probleem! Dan halen wij je boot gewoon op de gewenste plaats op.

Advies

Heb je vragen over je boot of wil je advies over verschillende soorten onderhoud? Dan staan de vakmannen van Krijgsman voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Reparatie

Heeft je boot schade? Of is er een onderdeel aan vervanging toe? Dan kunnen wij je bij Krijgsman goed helpen. Voor alle soorten reparatie kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op en maak eenvoudig een afspraak.

Contact

Wil je meer weten over finsulate antifouling of wil je een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem dan nu contact met ons op om een afspraak te maken.
 

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review