Reiniging kappen

Bootkappen laten reinigen en impregneren

Krijgsman is een specialist in het reinigen en impregneren van bootkappen. Zo gaat de kap van jouw boot langer mee en kun je er langer van genieten. Ontdek nu wat deze service inhoudt en waarom je deze het best door onze specialisten kunt laten uitvoeren!

Gedurende de winterstalling kan er worden gekozen om vakkundig en voor een betaalbare prijs de cabrioletkap te reinigen en impregneren. Het zeil is hierna weer zo goed als nieuw; schoon en vuil- en waterafstotend.

Waarom bootkap reinigen?

Een schone bootkap ziet er niet alleen mooi en fris uit, maar geeft de kap ook een aanzienlijk langere levensduur. Als je boot buiten ligt, wordt hij namelijk blootgesteld aan vuil en verschillende weersinvloeden. Schimmel, algen, zonlicht, vocht en weerplekken maken je kap er niet mooier op, en kunnen hem zelfs aanzienlijk beschadigen. Door je boottent regelmatig te reinigen, voorkom je deze schade.

Bootkap reinigen en impregneren

Je kunt er natuurlijk voor kiezen je bootzeil zelf te reinigen, maar bedenk wel dat het een vrij precieze klus is. Je moet het juiste schoonmaakmiddel hebben, het een bepaalde tijd laten inwerken en met de juiste waterdruk afspoelen. En als je kap schoon is, moet deze eigenlijk ook geïmpregneerd worden. Het impregneermiddel hecht namelijk beter na een schoonmaakbeurt, en beschermt je kap tegen vuil en weersinvloeden. Onze vakmensen weten precies wat er bij een professionele reinigingsbeurt van je boottent komt kijken. Het zeil wordt urenlang geweekt in een bad met een precieze temperatuur en een speciaal schoonmaakmiddel, totdat het vuil los heeft gelaten. Vlekken en vuil die daarna overblijven, worden nabehandeld. Hierna is je boottent weer als nieuw!

Reinigen en impregneren tijdens winterstalling

Het reinigen en impregneren van je bootkap kun je perfect combineren met de winterstalling van je boot. Zo ben je je boot niet langer kwijt dan nodig, en is je boot na de winter direct klaar voor het nieuwe seizoen!

Kosten kap van boot reinigen:

Prijsindicatie

3 tot 4 kg€265,-
4 tot 5 kg€290,-
5 tot 6 kg€315,-
6 tot 7 kg€340,-
7 tot 8 kg€365,-
8 tot 9 kg€390,-
10 tot 12 kg€415,-
12 tot 14 kg€465,-

Voor het evt. opnieuw doorstikken van de kap (wordt geadviseerd) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in een professionele reiniging en impregnatie van je cabrioletkap? Neem dan nu contact op om een afspraak te maken!

Het gebruik van alle diensten van Krijgsman Watersport B.V. is volledig voor eigen risico. Krijgsman Watersport B.V. aanvaard geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot schades of diefstal.

 

 

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review