Lengte: 480cm

Breedte: 195cm

Diepgang: 35cm

Gewicht: 300kg

Doorvaarthoogte: 90cm

Max. vermogen: 25pk

Aantal personen: 5

Motorisering: Buitenboordmotor

Max. snelheid: 30km/h

Jorn Krijgsman

Jorn Krijgsman

Heeft u vraag of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 075 – 68 75 729 of mail naar info@krijgsmanwatersport.nl

Totaalprijs:

Over de Lifestyle 495 Comfort

De Lifestyle 495 Comfort is het meest compacte model uit de serie van Lifestyle Marine. Door de overnaadse belijning en lichte zeeg heeft het model een elegante ligging op het water. De sloep biedt plaats aan 5 personen in een gezellige rondzit en comfortabele achterbank. Onder de zitbanken is de boot voorzien van diverse vakken waardoor er voldoende opbergruimte is. Het voorste opbergvak is uitgerust met toiletvoorziening. De stuurconsole is standaard voorzien van bekerhouders en een extra opbergkast. Voorin de boot is de rondzit standaard om te bouwen tot ligbed.

De Lifestyle 495 Comfort kan worden uitgevoerd met motorisering van Mercury Marine of ePropulsion.

Wat is jouw Lifestyle?

Stel uw Lifestyle 495 Comfort samen

Kies je motor

Kies je motor

Zonder brandstoftank
Zonder brandstoftank

Kies je kleur

Montagekosten tot 5M

Plaatsen motor, bekabeling, luxe gashendel, stuurinrichting, accu en accubak

Kies je accessoires

Verkrijgbaar in meerdere kleuren

4 fenders, 4 fenderlijnen, 2 landvasten, 1 anker met lijn

4 stuks

Cabrioletkap

Kies je accessoires

4 fenders, 4 fenderlijnen, 2 landvasten, 1 anker met lijn

Bestelling totaal:

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Materiaal

Polyester

Merk

Lifestyle Marine

Type boot

Sloep

Type motor

Buitenboordmotor

4 beoordelingen voor Lifestyle 495 Comfort

 1. Familie Holleman Winsum

  Lifestyle 495 wat een leuke boot

  Wij waren opzoek naar leuke sloep voor ons gezin en keken vooral naar de gebruikte markt. Met huidige “gekte” op de tweedehands markt hadden wij al snel besloten om voor een nieuwe sloep te gaan. Na telefonisch contact hebben wij diezelfde dag nog een offerte voor een Riga 480 ontvangen. Een paar dagen later werden wij vriendelijke ontvangen in de showroom en viel ons oog op een lichtblauwe Lifestyle 495 en waren wij al snel verkocht. De keus was redelijk snel gemaakt en wij lieten de witte sloepen voor wat het is en kochten vrijwel direct de 495 comfort. Omdat de buiskap nog gemaakt moest worden zat er nog enige levertijd op de boot maar de gemaakte afspraken werden keurig nagekomen.

  Inmiddels hebben wij de sloep opgehaald en praktisch elke dag gebruikt met het prachtige weer halverwege juni ‘21.

  Nadat wij de sloep in gebruik hebben genomen hadden we een aantal vragen en deze werden zeer snel beantwoord en opgelost.
  We kunnen dan ook stellen dat de service uitstekend is tijdens de verkoop, aflevering en aftersales. Zowel Janette, Jorn en Iris hebben ons perfect geholpen.

  Het mooiste dorp van Nederland is inmiddels nog iets mooier geworden met dit sloepje

  Afbeelding #1 van Familie Holleman Winsum
 2. Caio & Maxime

  Prachtige aankoop

  Eind Januari zijn wij gaan oriënteren voor een sloep bij Krijgsmanwatersport. We werden geholpen door Janette die ons goed en duidelijk te woord stond voor alle vragen die wij hadden. Onze keuze viel daardoor uiteindelijk op een nieuwe lifestyle comfort 495. Wij hebben de sloep eind Maart opgehaald en kregen hierbij ook goede instructie van het personeel van Krijgmanswatersport. Intussen zijn wij meerdere keren op pad geweest met onze nieuwe aanwinst en het is ontzettend genieten! Bedankt! Namens Caio & Maxime

 3. Edmundus Schram

  Review Lifestyle 495

  In december de Lifestyle 495 aangeschaft en dan besef je dat je tot april moet wachten totdat je te water kan. Eindelijk was het dan zover en de boot werd zeer netjes opgeleverd. In het begin moest ik wel even wennen aan de boot omdat ik een beetje autistisch in elkaar zit. Ik heb daarom expres een tijdje gewacht totdat ik aan een review begonnen ben omdat ik eerst even wilde wennen aan de boot en wat vaaruren op mijn naam wilde hebben. Je moet dus altijd de tijd nemen om aan een nieuwe boot te wennen, zorgen dat alles een plekje krijgt en je alle belangrijke zaken binnen handbereik hebt. Nou dat heb ik inmiddels gedaan.

  De boot vaart lekker op zowel lage als op hoge snelheid (max 20 km pu met een 15 pk).

  Is goed te sturen hoewel er wel met veel wind meer gestuurd moet worden. Echter ben ik er inmiddels achter dat elke boot last van wind en stroming heeft heeft. 🙂

  De kap op en af gaat inmiddels soepel en het achterkleed zit er ook zo op. Ik vind het prettig dat je de boot zo goed kan afdekken. In het begin is een nieuwe kap namelijk erg stug maar na een paar weken is dat weg en is alles binnen 10 minuten opgezet.

  Als het mooi weer is kun je heerlijk chillen op het zonnedek zowel varend als voor anker liggend. Het zonnedek laten we nu standaard op en halen het er pas af als we met meer dan 5 personen gaan varen.

  Een hele dag op een tank van 12 liter varen is fantastisch. Toch heb ik stiekem een extra 5 liter jerrycan er bij staan maar deze heb ik nog nooit gebruikt.

  Ik heb voor Krijgsman gekozen omdat het een van de leveranciers is die kwaliteit en service belangrijk vinden. Voor ik tot aanschaf over ging heb ik redelijk veel leveranciers bezocht en daarbij viel het op dat er toch een aantal zijn die minder kwaliteit leveren. Dit is vaak niet direct met het oog te zien maar valt op als soortgelijke boten met elkaar vergelijkt.

  Ik ben een paar keer terug geweest met een paar kleine probleempjes waarop direct een oplossing aangeboden werd of uitgelegd werd hoe het werkt. Hierdoor kwam ik er achter dat je als klant wel eens de realiteit kwijt raakt en het probleem eigenlijk tussen je eigen oren zit.

  Uiteindelijk is de Lifestyle 495 een fantastische boot en een aanrader voor iedereen die lekker wil genieten op het water.

  Afbeelding #1 van Edmundus Schram
 4. Nico Glas

  Goede prijs/kwaliteit

  Na 10 jaar varen met een dieselsloep wilden we op zoek naar een lichtere boot (onze boot staat altijd op een trailer als we niet varen). Driemaal bezochten we de showroom, van Krijgsman. Elke keer werden we vriendelijk ontvangen door Janette en nam ze uitgebreid de tijd voor ons. De oriëntatie op internet bracht onze keuze bij de Lifestyle 520 maar eenmaal oog in oog met de boot, vonden we de 495 toch mooier. We kregen een goed aanbod om een aanbetaling te doen. De boot zou worden opgebouwd en we hadden daarna ruim 3 maanden de tijd om onze oude boot zelf te verkopen. Toen onze oude boot eenmaal was verkocht, stond de nieuwe ook daadwerkelijk de volgende dag klaar zoals afgesproken. De boot vaart prima, komt vlot in plané. Met 1 persoon aan boord en de motor iets opgetrimd, heb ik 38 km/h gehaald met de 20 pk Mercury. De powertilt is harstikke handig bij het te water laten en varen in ondiep water. Inmiddels hebben we diverse tochten gemaakt, waaronder 3 dagen kamperen in Frieland, waarbij het standaard zonnedek goed van pas kwam. De Mercury is enorm zuinig. Bij varen ronde 8,5 km/h verbruikt ie driekwart liter per uur. De buisap en het achterkleed zijn van topkwaliteit en gemakkelijk aan te brengen of weg te halen. Al met al zijn we tevreden met onze keuze. Nog een tip voor de snelheidsduivels onder ons. De maximale motorisering is volgens de website van Krijgsman of Lifestyle Marine; 20 pk. Volgens het CE-document dat ik erbij kreeg is het 18 Kw. Dat is omgerekend 24,52 pk. Een 25 pk 3-cilinder moet dus ook mogelijk zijn. Geen 5 sterren maar 4 omdat de boot is afgeleverd met wat beschadigingen aan de gelcoat maar inmiddels is toegezegd dat dit zal worden hersteld.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Krijgsman nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van evenementen, nieuwe producten en het laatste nieuws

Schrijf een review