Lengte: 570cm

Breedte: 220cm

Diepgang: 40cm

Gewicht: 400kg

Doorvaarthoogte: 105cm

Max. vermogen: 20pk

Aantal personen: 5

Motorisering: Buitenboordmotor in bun

Max. snelheid: 12km/h

Standaard opties
 • Vinyl zitbekleding
 • Kabelaring (hennep kleur of zwart)
 • Opbergvakken onder banken
 • Zelflozing naar bilge
 • RVS boegoog
 • RVS kikkers (4x)
 • SeaStar stuursysteem
 • Bekerhouders stuurconsole
 • Droogtoilet systeem
 • Ankerluik zelflozend
 • Verlaagde kuipvloer rondzit voor
 • Isolerende motorbun

Jorn Krijgsman

Jorn Krijgsman

Heeft u vraag of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 075 – 68 75 729 of mail naar info@krijgsmanwatersport.nl

Totaalprijs:

Over de Corsiva 570 New Age

De Corsiva 570 New Age

De Corsiva 570 is de grote broer van de Corsiva 520 New Age en heeft dezelfde indeling. De motor van deze Corsiva is volledig weggewerkt in een geluiddempende bun, die tevens dient als een extra groot zonnedek op de boot.

De verlaagde kuip in de rondzit zorgt voor extra diepe en comfortabele zitplekken. Rondom de tafel is er een ruime doorlopende zitbank waar voldoende gezelschap kan plaatsnemen. Met het optionele Exclusive Package (tafel-zonnedek) kan de tafel gemakkelijk worden omgebouwd tot een royaal zonnedek. De Corsiva 570 New Age is dus een fantastische boot voor wie op zoek is naar comfort, ruimte en zonplezier.

Voordelen van de Corsiva 570 New Age

 • Volledig weggewerkte motor in een geluiddempende bun
 • Extra grote zonnedek
 • Diepere en meer comfortabele zittingen
 • Stabiel en veilig op het water
 • Fijne sloep voor 5 personen
 • Gezellige indeling
 • Voorzien van cabrioletkappen uit eigen beheer, met rvs frames, opberghoes, extra sterke stof en voor- en achterkleed.

Motorisering van de Corsiva 570 New Age

De Corsiva 570 New Age is speciaal ontworpen voor rustige vaartochten en kan daarom zonder vaarbewijs worden gebruikt. Door de geluiddempende bun vaar je zo rustig en stil. De Corsiva 570 wordt veelal uitgerust met een stille en zuinige motor van 15 of 20 PK, waarmee u zonder zorgen kunt genieten van uw vaartocht. Of u nu rustig over de grachten vaart of op een meer met golven, de Corsiva 570 is de perfecte boot voor een ontspannen dag op het water. Bent u benieuwd naar de elektrische aandrijving? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

 

Stel uw Corsiva 570 New Age samen

Kies je motor

Prijs afhankelijk van uw wensen

Montagekosten

Plaatsen motor, bekabeling, luxe gashendel, stuurinrichting, accu en accubak

Kies je cabrioletkap

Uniek; Wij rusten dit model uit met in eigen beheer ontworpen cabrioletkappen.
Uniek; Wij rusten dit model uit met in eigen beheer ontworpen cabrioletkappen.
Uniek; Wij rusten dit model uit met in eigen beheer ontworpen biminitops

Kleur cabrioletkap

Kies uw vloer

Kies je opties

Tafel zonnedek inclusief poot
Alleen bij Diamante stof
Tafel zonnedek inclusief tafelpoot en voet

Kleur binnenschaal

Rompkleur

Kleur bekleding Diamante

Kleur kabelaring

Kies je accessoires

Fenders, fenderlijnen, landvasten, anker met lijn
VbV gekeur
SCM gekeurd
met 2 speakers
Met 4 speakers
4st
Productprijs:  12.750,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Extra informatie

Merk

Corsiva

Type boot

Sloep

Type motor

Buitenboordmotor in bun

15 beoordelingen voor Corsiva 570 New Age

 1. Fleur Schraven uit Nederhorst den berg

  Een jaar geleden besloten wij een sloep te kopen. Gezien de prijzen die wij kenden van sloepen en ons beperkte budget dachten wij ons te moeten richten op een tweedehands sloep. Toch zagen we advertenties van nieuwe sloepen die aan de bovenkant van ons budget lagen die onze interesse trokken. Een nieuwe sloep en een eigentijdse sloep biedt ten slotte wel de mogelijkheden en het comfort wat je graag wilt als je eenmaal zo veel geld gaat uitgeven. We besloten bij de Hiswa te gaan kijken. Daar vielen de meeste sloepen die voor ons nog betaalbaar zouden zijn ons tegen, we vonden ze gewoon niet mooi of de buitenboordmotor zou achter de boot hangen, iets wat we niet wilden. Behalve de sloepen van Corsiva, deze zagen er erg mooi uit, functioneel ook en qua budget mogelijk haalbaar. We raakten aan de praat met Janette Krijgsman van Krijgsman Watersport die ons alle voordelen van de Corsiva sloepen liet zien. Ondanks dat het wel echt buiten ons budget lag waren we geboeid als kinderen in een snoepwinkel, zo’n sloep wilden we gewoon hebben! Onze voorkeur ging uit naar de Corsiva 570, de motor mooi weggewerkt in de bun, een super zonnedek met kussens op het achterdek, een heel groot zonnebed met kussens voorin, waar je ook rondom kunt zitten met een tafeltje, een mooie kap, de mogelijkheid voor een zwemtrapje, fijn bankje achter het stuur, de vormgeving en materiaalgebruik, alles sprak ons eigenlijk erg aan. We zagen ons al varen met deze enorm luxe sloep, stel je toch eens voor. We maakten een afspraak voor een proefvaart na de Hiswa bij Krijgsman Watersport en ook toen weer waren we direct verkocht. Eigenlijk wisten we al sinds de Hiswa dat we dit gewoon wilden en we besloten de Corsiva 570 te kopen, en wel zo snel mogelijk want we konden ook niet wachten om lekker het water op te kunnen. Al met al werd het bedrag wel hoger dan wat we aanvankelijk dachten, dit omdat we het toch graag goed wilden doen en wel de opties wilde nemen die de sloep af maakten. We zijn buiten ons budget gestapt en hebben extra geld aangewend en hier hebben we zeker geen spijt van. Nu een jaar verder kunnen we zeggen dat we ontzettend blij zijn met de sloep en al vele tochtjes met veel plezier hebben gevaren. Het is gewoon een feest om op die boot te zitten en alle verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Mooie bijkomstigheid is dat het contact met Krijgsman Watersport ook erg prettig is. Ondanks de afstand hebben we er voor gekozen de sloep voor winterstalling en onderhoud weer naar Krijgsman te brengen, dit vanwege de goede ervaring. Nu maken wij ons op voor weer een seizoen vaarplezier, wij hebben er erg veel zin in!

 2. Simon en Lischa uit Zeewolde

  Wij hebben in juni 2013 een jong gebruikte Corsiva 570 gekocht bij Krijgsman. En wat zijn we er blij mee. De boot bevalt ons heel erg goed en het is heerlijk om op het water te zijn. Met onze 4 kleine kinderen is de boot ruim genoeg. Het zonnedek en de ruime bun zijn heerlijk om in de zon te liggen en te genieten van het water. Wij zijn zeer te spreken over de goede service en hulpvaardigheid van Lex en Janette Krijgsman. Vanaf het eerste contact merk je dat service hoog in het vaandel staat. Ook na onze aankoop blijft dit een feit. Juist in deze tijden is het belangrijk dat je voor je klanten verder gaat en dat is iets wat ze bij Krijgsman watersport heel goed hebben begrepen.

 3. Ineke en Ed uit Heemstede

  Afgelopen zondag onze nieuwe sloep opgehaald. Het was echt een prachtige dag. We hebben een mooie tocht naar huis gemaakt via de sluizen van Nauerna en Spaarndam. Bedankt voor de goede service en het vertrouwen. We hopen op nog veel vaarplezier. Ed Verhelst en Ineke Groenendijk.

 4. Jan Henk en Linda uit Nieuwegein

  Vorig jaar Augustus kwamen wij voor het eerst bij fam Krijgsman. Wij hadden geen boot, maar gaven aan waar een sloep naar onze mening aan moest voldoen en kregen duidelijk advies van Janette. Dit gaf ons zoveel vertrouwen dat wij binnen een week een geheel nieuwe complete boot incl trailer bij hen kochten. Dit lijkt impulsief, maar deden dit op basis van een stuk vertrouwen. Eind vorig jaar, alsmede afgelopen maand hebben we al vele uren gevaren en voldoet de boot aan de wensen die we van tevoren hadden! We hebben ook enkele kleine (garantie)aspecten gehad en die zijn snel en goed opgelost. Kortom: boot is een aanrader en de fam Krijgsman ervaren wij als een klantgericht bedrijf.

 5. J.Stuurman uit Zaandam

  Beste familie Krijgsman, wij willen jullie vanaf deze kant heel hartelijk bedanken voor onze aankoop die wij bij jullie hebben gedaan. Wij zijn zeer in onze nopjes met de Corsiva, zien is één maar er mee varen dat vinden wij een genot. Jammer dat op onze eerste reis het weer zo tegen zat maar desondanks hebben wij toch heerlijk genoten. Wij hopen voor U allen op een goede vaart met heel veel zon. Met vriendelijk groeten, Ingrid & Jan, Zaandam.

 6. Marcel en Monique Fokker en Antoin van Haaften uit Maarssen

  Beste familie Krijgsman, vorige week zaterdag hebben wij onze boot “onder ons” vroeg in de ochtend bij jullie opgehaald. We hadden namelijk een behoorlijke tocht voor de boeg, want we moesten naar Breukelen varen. Hier hebben we precies 6 uur over gedaan en hebben hierdoor onze boot al behoorlijk leren kennen. Wat een gaaf “speelgoed” is dat zeg! Zondag nog met de kinderen gevaren en die vonden het helemaal fantastisch om achterop de bun te zitten/liggen. Wij willen jullie hartelijk danken voor de goede adviezen, de prettige gesprekken en een goede afhandeling. Nu wachten op het goede weer…

 7. Flora en Frank Martini uit Heiloo

  Na alle geweldige positieve reacties gelezen te hebben kunnen wij niet achterblijven.Het was een feest om door Jorn geholpen te worden. Eerlijk advies en heel positief. Ook pa en ma Krijgsman waren heel open en eerlijk. Jorn onze verkoper is heel goed geïnformeerd. Dat maak je tegenwoordig niet veel meer mee. Wij zijn heel blij met onze aanschaf van de Corisiva 570 New Age en genieten er alle dagen van. Familie Krijgsman heel hartelijk bedankt. Veel succes met jullie bedrijf. Flora en Frank Martini

 8. Saide en Bernd Kroon uit Gorinchem

  Beste Jorn, beste familie Krijgsman, We hebben nu een lang weekend onze eerste avonturen met onze Corsiva 570 beleefd. En dat was heel wat, leren achteruit in een box te meren, loskomen van een zandbank in de Bieschbos (2x). En daarna een dag later even volhouden om de koelwater in de motor weer aan de praat te krijgen. Leren doe je door te doen! Maar bovenal staan de nu al onvergetelijke ervaringen van het rustig varen en gemakkelijk manoeuvreren over het water. We zijn enorm blij met onze sloep, een keuze die mede door uw goede advies tot stand is gekomen, precies wat we zochten. Gedurende dat weekend hebben we ook van de werkelijk heerlijke champagne genoten, daarvoor ook onze dank! Met vriendelijke groet, Saide en Bernd

 9. Roel & Agnes Almere

  Nu al veel plezier mee

  Hallo Janette, familie Krijgsman,

  We hebben onze sloep een tiental dagen geleden ontvangen.

  Graag wil ik een compliment geven over de zeer prettige, professionele benadering en afhandeling bij de koop van “onze” sloep.
  Vanaf het eerste gesprek 01.07 tot en met de aflevering is alles perfect geweest.

  Graag wil ik hierbij de degene, (helaas ben ik de naam van de heer die dit op zich heeft genomen), die de sloep aan ons heeft overgedragen een groot compliment geven. Hij was de rust zelve en “to the point”.
  Zijn overdracht en uitleg heeft ertoe bijgedragen dat we vanaf het moment van aflevering begonnen te genieten van de sloep.
  Dank!

 10. familie de Bie, Ouderkerk

  Top service bij Krijgsman Watersport

  Begin mei Corsiva 570 new age opgehaald. Daarvoor meerdere keren de showroom bezocht waar we vakkundig en prettig zijn geholpen door Janette Krijgsman. Jorn gaf alle uitleg bij de aflevering. Dankzij het prachtige weer van de afgelopen weken al vele vaartochten gemaakt en er zullen er vast nog vele volgen. Service staat voorop bij Krijgsman waarbij zij zelfs ook op afstand telefonisch bereikbaar blijven voor eerste hulp. Een aanrader om hier je boot te kopen!

 11. Raasveld Bilthoven

  Volledig tevreden klant

  Keurig en net familie bedrijf. Die doen wat ze zeggen. Overdracht sloep correct en volledig tevreden. Ik kan oprecht Krijgsman Watersport aanbevelen. Ook voor het onderhoud zal ik zeer zeker de moeite nemen om dit bij jullie te laten uitvoeren. Alle service onder een dak.

 12. Lindeboom Assendelft

  Na lang wachten eindelijk de Corsiva 570 New Age geleverd

  Vorig jaar oktober besteld en afgelopen vrijdag geleverd. Het lange wachten was meer dan de moeite waard. Perfect aflevering. Erg wordt veel tijd genomen om alle functies van de sloep toe te lichten. Nu hopen dat het net zo’n mooie zomer wordt als vorig jaar.

 13. Familie Bron Heemstede

  Top ervaring!

  Op goede vrijdag konden wij eindelijk onze Corsiva ophalen in West Knollendam. Op advies van Jorn en Janette over de Zaan naar het Noordzeekanaal en vervolgens richting Heemstede. Een betere eerste kennismaking met deze fantastisch varende sloep was niet denkbaar! Het verkooptraject bij de familie Krijgsman verliep uitstekend…het bootje is helemaal naar onze wens samengesteld, aanpassingen achteraf waren geen enkel probleem. Ook helemaal top dat we voor Pasen konden uitvaren…..we hebben de paasdagen op het water doorgebracht dankzij jullie. Wij komen terug!

 14. Van de Wetering uit Leiden

  Super service en boot

  In juli een Corsiva 570 new age aangeschaft en er inmiddels een kleine maand mee gevaren en van genoten! De boot vaart super goed. Ook was de begeleiding bij de aankoop en levering door Janette top! Heel erg bedankt!

 15. Hoekstra, Damwâld

  Fijne boot.

  Na veel twijfel tussen een tender is het uiteindelijk toch de Corsiva 570 geworden. Het fijne zonnedek achterop, de mooie verlaagde rondzit maken het een prachtig geheel.
  De motor in de bun was voor ons ook een vereiste en de coursekeeper en de centreerset op de trailer zijn fijn. De boot vaart stabiel en makkelijk. We hebben inmiddels 2 vaartochten gemaakt (eind maart !) en nog geen spijt van de aankoop gehad. We hebben genoten en verwachten nog erg veel plezier van de boot te hebben. We zijn goed geholpen door Janette Krijgsman.

  Afbeelding #1 van Hoekstra, Damwâld
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Krijgsman nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van evenementen, nieuwe producten en het laatste nieuws

Schrijf een review