BTW actie Mercury

Pak deze kans: Mercury buitenboordmotoren nu BTW-vrij!

Koop nu je Mercury buitenboordmotor 2,5PK t/m 150PK BTW-vrij

Goed nieuws voor alle watersportliefhebbers! Profiteer nu van de speciale actiekorting op onze Mercury buitenboordmotoren. T/m 30 september kun je alle Mercury buitenboordmotoren uit ons assortiment BTW-vrij aanschaffen! Een geweldige kans om te besparen op je aankoop en direct te genieten van het plezier op het water.

20% korting op 4PK en 5PK modellen

De voordelen stoppen hier niet bij Krijgsman Watersport! Voor de voorraadmodellen 4PK en 5PK kortstaart buitenboordmotoren kun je nu profiteren van een exclusieve korting van maar liefst 20%! Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Mercury Buitenboordmotoren

Deze motoren zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook krachtig en efficiënt, waardoor ze ideaal zijn voor allerlei soorten vaartuigen.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze geweldige kans om jouw boot uit te rusten met een hoogwaardige Mercury buitenboordmotor tegen een onverslaanbare prijs. Of je nu een fervent watersporter bent of gewoon van ontspannen tochten houdt, de Mercury buitenboordmotoren zullen je verwachtingen overtreffen.

Begin vandaag nog aan je watersportavontuur met een Mercury buitenboordmotor. Mis deze kans niet om te genieten van kwaliteit, prestaties en geweldige kortingen. Je kunt de motoren online bestellen in onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en al je vragen te beantwoorden.
Wij zijn geopend maandag t/m zaterdag van 10:00 – 17:00.

Klik hier om onze webshop te bezoeken en jouw Mercury buitenboordmotor vandaag nog te bestellen!

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review