Winterstalling bij Krijgsman Watersport

De winterperiode is begonnen

Terwijl de herfstkleuren zich langzaam over het landschap verspreiden en de temperatuur gestaag daalt, begint bij Krijgsman Watersport de drukke winterperiode. Het is de tijd van het jaar waarin boten uit het water worden gehesen en voorbereid om veilig en wel de winter door te brengen in de winterstalling.

 

Eerste winterstallers komen binnen druppelen

De eerste eigenaren van sloepen en tenders hebben zich al gemeld, klaar om hun geliefde vaartuigen toe te vertrouwen aan de handen van het ervaren en deskundige team. Het is altijd een bijzonder moment wanneer de eerste winterstallers binnenkomen druppelen, wetende dat hun boten in goede handen zijn voor de komende wintermaanden.

 

Onderhoudsadviezen, motoronderhoud en antifouling

Naast winterstalling biedt Krijgsman Watersport ook deskundig advies en diensten op het gebied van onderhoud. Of het nu gaat om motoronderhoud om ervoor te zorgen dat je boot soepel blijft draaien of het aanbrengen van antifouling om aangroei op de romp te voorkomen, ons team staat klaar om je te assisteren. We begrijpen dat de juiste zorg en aandacht essentieel zijn om je boot in optimale conditie te houden, en we delen graag onze expertise met jou.

 

Waarom is winterstalling voor je sloep of tender belangrijk?

Waarom is winterstalling eigenlijk zo belangrijk voor je sloep of tender? Het antwoord is eenvoudig: het verlengt de levensduur van je boot en zorgt ervoor dat deze in topconditie blijft. Tijdens de wintermaanden kunnen  weersomstandigheden, vorst en vochtigheid schade aanrichten aan de romp, de motor en andere belangrijke onderdelen van je boot. Door te kiezen voor winterstalling bij Krijgsman Watersport, ben je verzekerd van een veilige en beschermde omgeving voor je boot, waar alle nodige maatregelen worden genomen om deze te beschermen.

Bovendien biedt de winterstalling bij Krijgsman Watersport gemoedsrust voor bootbezitters. Je hoeft je geen zorgen te maken over het winterklaar maken van je boot of mogelijke schade door vorst. Het ervaren personeel van Krijgsman Watersport neemt deze zorgen weg, zodat je volgend seizoen weer zorgeloos kunt genieten van je sloep of tender.

Onderwaterschip van een boot wordt afgespoten

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review