Winterstalling 2022/2023

Na deze fantastische zomer lopen we helaas tegen het einde aan van het vaarseizoen. 

Krijgsman Watersport hoopt dat u een mooi vaarseizoen heeft gehad en kijkt ook vooruit naar de winter.

Krijgsman Watersport beschikt over een moderne winterstalling, verwarmd & stofvrij. De winterperiode is een uitermate geschikte periode voor het laten uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de boot. Zo kunt u ook volgend jaar weer onbezorgd genieten van een mooi vaarseizoen.

Alle boten worden afgespoten en op aanvraag schoongemaakt en onderhouden. Hierna worden ze zorgvuldig voor u opgeslagen in onze verwarmde stalling.

Voor bestaande klanten uit onze stalling is er automatisch weer een winterstalling plek gereserveerd.

Belangrijke punten voor stalling 2022/2023

à Het is al mogelijk om een afspraak te maken om de boot te brengen. U kunt de boot uiterlijk tot 1 december bij ons (op afspraak) aanbieden. Huidige tarieven kunt u vinden op www.krijgsmanwatersport.nl.

à De lijst met werkzaamheden wordt tijdens het brengen van de boot doorgenomen, en ter ondertekening aan u aangeboden. Zorg ervoor dat alle gewenste werkzaamheden op de lijst komen te staan. Werkzaamheden worden doorgaans in het najaar uitgevoerd, en het is helaas niet mogelijk om werkzaamheden later toe te voegen.

à We raden aan om evt. losse benzinetanks of jerrycans uit de boot mee te nemen. Het is niet toegestaan om benzine op te slaan, en evt. achtergebleven gevulde tanks worden daarom geleegd. In tegenstelling tot voorgaande jaren kunnen wij vanaf dit seizoen helaas geen tanks meer afvullen in het voorjaar. U dient dus zelf zorg te dragen voor brandstof bij het ophalen van de boot.

à Zorg ervoor dat er geen water binnen in de boot staat, en dat de boot zo droog mogelijk in de stalling gaat.

à Het ophalen van de boten gebeurt in het voorjaar op volgorde. We nemen in het voorjaar contact met u op voor het maken van een afspraak, wanneer de boot weer vooraan staat.

Wij wensen u een mooi naseizoen en alvast een fijne winter.

Team Krijgsman

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review