Wintersluiting

Wij zijn er even tussenuit van 12 t/m 29 december.

We blikken met een voldaan gevoel terug op een bewogen maar succesvol seizoen. Afgelopen maart zijn we voor het seizoen uit verhuist naar ons nieuwe locatie in West-Knollendam. Hier werd tegelijkertijd nog gebouwd aan een aan het gloednieuw watersportcentrum. De totale oppervlakte is gegroeid naar 6500 m2 en daarbij meer dan 100 meter kade aan een eenvoudig bereikbare vaarroute. Alles is in een locatie gecombineerd; -Een luxe en royale showroom waarin alle bekende sloepmerken zijn vertegenwoordigd. -Een professionele werkplaats direct aan vaarwater waardoor ons technisch team optimaal kan afbouwen en service verlenen. -Een botenopslag waarin tot maximaal 400 boten verwarmd kunnen worden gestald (winterstalling + nieuwe voorraad boten) Tevens hebben wij sinds maart 2019 een nieuw merk in de showroom; de sloepen en tenders van Lifestyle Marine. Een juiste aanvulling aan het bestaande assortiment waardoor er meer keuze en vergelijk mogelijk is.

In het weekend van 3 t/m 5 januari nodigen we U graag uit voor een ‘knallende nieuwjaarsshow’ in de showroom die nu eindelijk helemaal af is! U bent van harte welkom om met een hapje en een drankje op het nieuwe vaarseizoen te proosten!

Tijdens de show maken wij u ook graag wegwijs in al het moois wat 2020 in sloepen en tenderland te bieden heeft. Vele voorraad modellen worden tijdens de show met hoge kortingen aangeboden.

We wensen iedereen fijne feestdagen en hopen u volgend jaar te mogen begroeten tijdens de knallende nieuwjaarsshow!

Team Krijgsman Watersport

Openingstijden Nieuwjaars Show: • Vrij 3 januari: 10:00 – 17.00 • Za 4 januari: 10:00 – 17:00 • Zo 5 januari: 11:00 – 16:00

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review