Wereldprimeur Lifestyle Marine op HISWA

Lifestyle Marine introduceert..

Tijdens HISWA te Water zal dit jaar een geheel nieuw model Lifestyle Marine worden onthuld! De wereldprimeur zal te zien zijn vanaf de openingsdag van HISWA te Water, woensdag 30 augustus om 10:00 Stand M.
Lifestyle Marine heeft naam gemaakt met zijn hoogwaardige moderne en klassieke sloepen en tenders, bekend om hun duurzaamheid en kwaliteit. Met een boot van Lifestyle Marine ben je verzekerd van heerlijke vaardagen en een boot voor het leven

Onthulling

De HISWA te Water, een van de grootste bootshows van Europa, trekt elk jaar duizenden bezoekers die geïnteresseerd zijn in de nieuwste trends en innovaties in de maritieme wereld. De onthulling van de Lifestyle Marine boot staat gepland voor de openingsdag van de HISWA te Water. Na de onthulling krijgen bezoekers de mogelijkheid om de boot van dichtbij te bekijken en zelf de unieke features van de nieuwste Lifestyle Marine te ontdekken!

Wanneer: Woensdag 30 augustus, 10:00 uur
Waar: Stand M, HISWA te Water

Over de exacte specificaties, afmetingen en functies van de Lifestyle boot kunnen we nog niets loslaten. Graag nodigen we alle geïnteresseerden uit om de HISWA te Water bij te wonen en getuige te zijn van de lancering van deze indrukwekkende wereldprimeur.
Ook de Lifestyle 616 Tender en de Lifestyle 818 Tender zijn te bezichtigen op onze stand.

Wil jij hierbij zijn?

Wil jij deze onvergetelijke onthulling niet missen? Wij mogen twee kaarten weggeven voor de Hiswa te Water 2023. Kom langs in onze Showroom of stuur voor zondag 27 augustus een mail naar info@krijgsmanwatersport.nl en vertel ons je motivatie. Wie weet zien wij je dan!


Bezoek ons op stand M (Mercury Marine)

HISWA te Water

Woensdag 30 augustus 10:00 – 18:00
Donderdag 31 augustus 10:00 – 18:00
Vrijdag 1 september 10:00 – 20:00
Zaterdag 2 september 10:00 – 18:00
Zondag 3 september 10:00 – 18:00

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review