Succesvolle Pinkstershow!

De Pinkstershow 2023 was een groot succes!

Op 29 mei vond de spetterende Pinkstershow plaats in onze showroom. Het was een prachtige dag met hoge kortingen en enthousiaste en gezellige bezoekers. Met een prachtig aangeklede showroom, een DJ die voor de juiste sfeer zorgde, heerlijke hapjes en drankjes en de mogelijkheid om proef te varen in verschillende modellen, was de Pinkstershow een groot succes.

De showroom was even omgetoverd tot een feestelijke omgeving. De kleurrijke ballonnen zorgde voor een gezellig welkom. De ruime opstelling van sloepen en tenders bood een indrukwekkend assortiment aan boten, waarbij er op verschillende modellen mooie kortingen waren.

Proefvaren

Naast het bewonderen van de boten, hadden alle bezoekers ook de mogelijkheid om proef te varen in enkele van onze populaire modellen, zoals de Lifestyle 616, Malina 20, Malina 23 en andere modellen. Dit gaf hen de kans om de boten echt te ervaren en te ontdekken welk model het beste bij hun wensen en behoeften past. Het zonnetje scheen, dus het proefvaren was een geweldige toevoeging aan deze dag!

De show trok een grote menigte aan geïnteresseerden. Alle bezoekers van de showroom waren nieuwsgierig naar de nieuwste modellen en de mogelijkheid om de boten uit te proberen op het water. De aanwezigheid van een DJ zorgde voor een energieke sfeer, terwijl bezoekers konden genieten van een hapje en een drankje.

We zijn verheugd te kunnen zeggen dat de Pinkstershow een groot succes was. De combinatie van een prachtig aangeklede showroom, de aanwezigheid van een DJ, heerlijke hapjes en drankjes, en de mogelijkheid om proef te varen in verschillende modellen, maakte het evenement onvergetelijk. We willen alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid en hopen jullie vaker te mogen verwelkomen in onze showroom!

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review