Nieuwjaarsshow 2024

Nieuwjaarsshow bij Krijgsman Watersport

Maak je klaar voor een spetterende start van het nieuwe jaar met de Nieuwjaarsshow bij Krijgsman Watersport op zaterdag 6 en zondag 7 januari 2024. Van 11:00 tot 17:00 op zaterdag en 12:00 tot 16:00 op zondag nodigen wij jou uit om samen met ons te proosten op het veelbelovende vaarseizoen.


Wat staat je te wachten?

Ontdek de Prachtigste Sloepen en Tenders

Onder het genot van een hapje en drankje kun je vrijblijvend ronddwalen in onze luxe en royale showroom. Bewonder de mooiste sloepen en tenders van het komende vaarseizoen in de showroom die is omgetoverd naar in het thema ‘Oostenrijkse skihut’. Profiteer bovendien van onweerstaanbare kortingen op onze grote voorraad sloepen en tenders.

Verwarmde Winterstalling

Neem een kijkje in onze verwarmde winterstalling en ontdek hoe wij de grootste zorg dragen voor jouw vaartuig, zelfs in de koudste maanden. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat.

Proost op het Nieuwe Vaarseizoen

Samen proosten we op het nieuwe vaarseizoen! Vergezel ons voor een toost met heerlijke warme chocomelk of Glühwein, terwijl we samen de veelbelovende avonturen vieren die voor ons liggen op het water.

Ontdek Elektrisch Varen met Mercury Marine Avator

Bijzonder dit jaar is de aanwezigheid van een informatiestand van Mercury Marine Avator. Hier kun je alles te weten komen over elektrisch varen en zelfs een demo-boot uitproberen. Een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de watersport te ervaren.

Zien we jou op de nieuwjaarsshow van Krijgsman Watersport? We heten je van harte welkom op zaterdag 6 januari van 11:00 tot 17:00 en zondag 7 januari van 12:00 tot 16:00 in onze showroom. Zorg dat je erbij bent en maak van 2024 een jaar vol onvergetelijke vaarmomenten. Tot dan!

 

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review