Zaanse Rederij

Huur een boot bij Zaanse Rederij

Krijgsman Watersport is verheugd om de Zaanse Rederij te introduceren. Bij Zaanse Rederij kun je zelf de prachtige waterwegen van de Zaanstreek verkennen met een gehuurde sloep. Als een verlengstuk van Krijgsman Watersport biedt de Zaanse Rederij avontuurlijke vaarervaringen voor iedereen die wil genieten van de schoonheid en geschiedenis van deze pittoreske regio.

Bij Zaanse Rederij kunnen enthousiaste waterliefhebbers zelf bepalen welke route zij willen varen. We hebben alvast diverse routes uitgestippeld naar bijvoorbeeld de Zaanse Schans of door Alkmaar. Als huurder krijg je de mogelijkheid om een van de goed uitgeruste boten van de Zaanse Rederij zelf te varen. De vloot bestaat uit verschillende boten, waaronder de Allcraft 565, de MALINA20, en de MALINA23. Deze boten bieden comfort en betrouwbaarheid, zodat je kunt genieten van een veilige en plezierige vaarervaring. Bovendien is een vaarbewijs niet nodig!

“Met de introductie van de Zaanse Rederij willen we mensen de kans geven om de prachtige waterwegen van de Zaanstreek op een unieke manier te ervaren,” zegt Jorn Krijgsman, directeur van Krijgsman Watersport. “De mogelijkheid om zelf een boot te besturen biedt een gevoel van avontuur en vrijheid, terwijl je geniet van het adembenemende landschap en de rijke cultuur van deze historische regio.”

Voorafgaand aan het vertrek krijgen huurders een korte instructie en worden ze voorzien van alle benodigde informatie om veilig en zelfverzekerd op pad te gaan. Of het nu gaat om een dagtocht, een familie-uitje, een bedrijfsuitje of een speciale gelegenheid, de Zaanse Rederij is de ideale keuze voor iedereen die op een unieke manier wil genieten van de Zaanstreek. Reserveringen kunnen eenvoudig worden gemaakt via de website van Zaanse Rederij, waar ook aanvullende informatie over de beschikbare boten, tarieven en routes te vinden is.

De Zaanse Rederij is trots op het feit dat het bezoekers de gelegenheid biedt om de prachtige wateren van de Zaanstreek zelf te ontdekken. Het is een ervaring die lang bijblijft en een blijvende herinnering creëert aan deze unieke regio.

www.zaanserederij.nl

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review