Wintersluiting 2023/2024

Wintersluiting

Wat een geweldig jaar hebben we samen beleefd, met een zomer vol hoogtepunten! We hebben opnieuw veel klanten blij kunnen maken. Nu de winterstalling weer is gevuld en het jaar ten einde loopt, gaan wij onze jaarlijkse wintersluiting in van 18 december tot en met 1 januari. Vanaf 2 januari 2024 staan wij weer voor jullie klaar, net zoals jullie van ons gewend zijn!

Nieuwjaarsshow

We trappen het nieuwe jaar af met een spetterende Nieuwjaarsshow die je absoluut niet mag missen! Hier bieden wij aantrekkelijke kortingen op onze ruime voorraad sloepen en tenders en geven wij meer informatie over elektrisch varen met Mercury Avator. De showroom is omgetoverd tot een gezellige Oostenrijkse skihut, waar je kunt genieten van heerlijke glühwein of warme chocolademelk met slagroom.

Naast aantrekkelijke aanbiedingen en informatie over de Mercury Avator en elektrisch varen, creëren we ook een feestelijke sfeer! Om helemaal in de feeststemming te komen, hebben we een DJ en een saxofonist uitgenodigd. Geniet van de gezelligheid met een overheerlijke kop warme chocolademelk met slagroom of een glas glühwein!

De Nieuwjaarsshow vindt plaats op:
Zaterdag 6 januari 11:00 – 17:00
Zondag 7 januari 12:00 – 16:00

Fijne dagen gewenst

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2024! Laten we samen weer een prachtig jaar tegemoet gaan, waarin “vaarplezier” en alles wat daarbij hoort centraal staan.

Inhoudsopgave

Proefvaart aanvragen voor Wintersluiting 2023/2024

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review