Oude merken

Bent u op zoek naar een Oud Huijzer sloep? ….

Oud Huijzer sloepen en tenders

De nieuwe Oud Huijzer 616 is het nieuwste model is de Oud Huijzer lijn, verder hebben wij in de showroom de volgende Oud Huijzer modellen beschikbaar:

Oud Huijzer sloepen en tenders zijn in diverse uitvoeringen te koop

De Oud Huijzer sloepen zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Stel jouw ideale sloep samen door de vele keuzemogelijkheden. Kies bijvoorbeeld de kleur van de boot, kussensets en cabrioletkappen. Deze worden vervaardigd van hoogwaardige, slijtvaste en waterbestendige Sunbrella-stoffen, terwijl het polyether in de kussens een zeer hoog soortelijk gewicht heeft. De Oud Huijzer modellen zijn verkrijgbaar in allerlei RAL-kleuren, daarnaast kun je kiezen uit diverse kleuren kussens kleuren kussens. Zo kun je zelf een exclusieve Oudhuijzer samenstellen.

De sloepen en tenders van Oud Huijzer worden uitgevoerd met kabelaring welke met de beste materialen wordt gemaakt door Touwfabriek Langman te Nijkerk. Alle Oudhuijzer modellen zijn Nederlands getest wat borg staat voor de geweldige kwaliteit.

Vormgeving en vaareigenschappen van Oud Huijzer boten

Oud Huijzer tenders en sloepen worden ambachtelijk met de hand gebouwd, volgens de traditionele polyester bouw met de juiste grondstoffen. De Oud Huijzer boten worden in een beperkte oplage gebouwd. Hierdoor kan de kwaliteit van de sloepen en tenders verankerd worden. Exclusiviteit en kwaliteit gaan bij Oud Huijzer zo hand in hand.

Oud Huijzer dealer

De keuze is aan jou! Wij kunnen je helpen de perfecte Oud Huijzer sloep of tender te vinden of samen te stellen. Bezoek vandaag nog onze website voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Wilt u persoonlijk advies?

Neem dan contact met ons op. ….

Jorn Krijgsman

Heeft u vraag of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 075 – 68 75 729 of mail naar info@krijgsmanwatersport.nl

Alternatieve sloepen

Bekijk hier de alternatieve producten.

Proefvaart aanvragen voor Oude merken

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review