Start vaarseizoen 2023

Vaarseizoen 2023 is in aantocht!

Met veel nieuw af te leveren boten en een winterstalling die nóg voller is dan anders (wel honderden sloepen), staat er voor ons een drukke en uitdagende periode voor de boeg. Eind maart beginnen wij met het te water laten van de winterstalling boten. Maakt u gebruik van onze winterstalling? U zal vanzelf door ons worden benaderd voor het maken van een afspraak. De gehele maand april zullen wij hier nog mee bezig zijn.

Om het te water laten van de boten soepel en tijdig te laten verlopen vragen wij u vriendelijk om uw medewerking bij het maken van een (spoedige) ophaal afspraak wanneer wij contact met u opnemen. Zo kunnen we allemaal zo snel mogelijk weer het water op, en een mooi vaarseizoen tegemoet!

Staat de afspraak in de agenda, en komt u de boot weer bij ons afhalen? De werkplaats zet zich ervoor in om de boten voor het afgesproken tijdstip in het water klaar te hebben gelegd. U kunt zich in de showroom bij de balie even melden dat u de boot weer meeneemt. Voor omwonende aan de Nauernasche Vaart, de Zaan en omliggende wateren willen wij iedereen vriendelijk verzoeken op te letten op uw vaarsnelheid en golfslag, zodat we hinder voorkomen.

We zijn blij u binnenkort weer te mogen verwelkomen en wensen iedereen een fantastisch mooi vaarseizoen toe!

Team Krijgsman Watersport

Inhoudsopgave

Proefvaart aanvragen voor Start vaarseizoen 2023

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review