Paasshow 2024

Bezoek de Paasshow op 1 april

Overweeg je dit jaar voor het eerst de zomer door te brengen op het water? Of ben je op zoek naar een nieuwe sloep? Doe inspiratie op bij onze Paasshow in april waar ook kan worden proefgevaren met diverse modellen.

Op Tweede Paasdag staan wij klaar om jou optimaal voor te bereiden op het aankomende vaarseizoen! Wij nodigen je van harte uit voor onze Paasshow, waar een uitgebreide selectie sloepen op je wacht, variërend van keuzes voor beginners tot verfijnde modellen voor doorgewinterde sloep-liefhebbers. Wees welkom en geniet van een gezellige sfeer terwijl je verschillende modellen in de showroom bewondert!

We zijn verheugd tijdens de Paasshow een geheel nieuw ontwerp van Lifestyle Marine te introduceren: De Lifestyle 777 Tender! Ook de nieuwe Corsiva 600 Tender is voor het eerst te zien in onze showroom. We hopen op stralend weer, zodat je de kans hebt om een ontspannen proefvaart te maken in een van onze boten. Kom langs, laat je inspireren en maak je klaar voor een onvergetelijk vaarseizoen!

Wat kun je verwachten?

Op Tweede Paasdag openen we graag onze deuren voor onze populaire Paasshow. Buiten de nieuwste modellen boten kun je het volgende verwachten:

  • Bekijk onder het genot van een hapje, drankje en gezellige muziek, vrijblijvend de mooiste sloepen en tenders van komend vaarseizoen in onze royale showroom
  • We geven hoge kortingen op onze grote voorraad sloepen en tenders
  • Bekijk de nieuwste Lifestyle 777 Tender en Corsiva 600 Tender
  • Neem een kijkje bij de aanlegsteigers waar diverse sloepen en tenders zijn aangemeerd om proef te varen!

Datum: 1 april van 11:00 tot 17:00 uur
Locatie: Krijgsman Watersport, Loodsweg 3, 1525 RH, West-Knollendam
Toegang: Gratis

 

Inhoudsopgave

Proefvaart aanvragen voor Paasshow 2024

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review