Krijgsman Watersport officieel Suzuki dealer

Officieel Suzuki dealer

Met ingang van 1 december 2023 is Krijgsman Watersport officieel Suzuki Marine dealer. De nieuwe samenwerking tussen Suzuki en Krijgsman Watersport biedt de klanten een nog uitgebreider assortiment van betrouwbare producten. Suzuki Marine, wereldwijd bekend om zijn betrouwbaarheid, viert dit jaar 15 jaar marktleiderschap in Nederland, en Krijgsman Watersport is verheugd om deel uit te maken van dit succesverhaal.

 

Suzuki Marine: Een Betrouwbare Partner

Suzuki Marine staat bekend als een van ‘s werelds meest betrouwbare fabrikanten. Jaar na jaar levert Suzuki kwalitatieve en innovatieve marineproducten, waarmee ze zich tot een topkeuze in de industrie hebben ontwikkeld. Dit jaar viert Suzuki Marine met trots 15 jaar marktleiderschap in Nederland, wat de betrouwbaarheid en kwaliteit van hun producten benadrukt.

 

Uitbreiding van het Assortiment

Krijgsman Watersport voegt met Suzuki Marine een waardevolle aanvulling toe aan hun merkportfolio. Het uitgebreide leveringsprogramma van Suzuki Marine sluit naadloos aan op het bestaande assortiment van Krijgsman Watersport, waardoor klanten een brede selectie van buitenboordmotoren, producten en diensten krijgen aangeboden. Deze uitbreiding belooft een verrijking te zijn voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

 

Best mogelijke service

Jorn Krijgsman, directeur van Krijgsman Watersport BV, deelt zijn enthousiasme over de samenwerking: “Met Suzuki doet Krijgsman Watersport een belangrijke aanvulling aan het merkportfolio. Op dit moment zijn we druk bezig met de inrichting van onze showroom en online kanalen om de productlijn van Suzuki Marine op de juiste manier te presenteren. In de werkplaats worden de nodige aanpassingen gedaan om serviceverlening voor Suzuki Marine producten uit te breiden.” De toewijding van Krijgsman Watersport om hun klanten de best mogelijke service te bieden, wordt nog verder versterkt met deze nieuwe samenwerking.

Inhoudsopgave

Proefvaart aanvragen voor Krijgsman Watersport officieel Suzuki dealer

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review