Hiswa 2018 Groot Succes!

Hiswa 2018 in nieuwe stijl is zeer succesvol gebleken. De drukte op onze stand was soms overweldigend. We hebben veel nieuwe watersporters mogen verwelkomen & en ook mooie opdrachten mogen aannemen. Uit eerste onderzoeksresultaten onder bezoekers blijkt dat vier op de tien bezoekers aan concrete aanschafplannen te hebben voor het komende jaar. 27% heeft zelfs de intentie om naar aanleiding van de beurs een aankoop te doen van €10.000 of meer, een ruime verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Wij zijn de bezoekers erg dankbaar voor de interesse. Alsmede ons collega’s Verschuur Watersport (Alphen aan de Rijn) & FlevoNautica (Almere).

Van het weekend heten wij u van harte welkom op onze Waterdagen!

17 – 18 – 19 Maart

10:00-17:00

Waterdagen bij Krijgsman Watersport

Het weekend na de botenbeurs in Amsterdam (Hiswa) organiseert Krijgsman Watersport op de nieuwste locatie de Waterdagen. Deze dagen zullen alle vrijwel alle sloepen & tenders tentoongesteld worden: niet alleen binnen, maar ook de 15 ligplaatsen zullen benut worden! Het is ook mogelijk om de sloepen direct in het water te proberen.

Deze dagen zullen alle showroommodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden aangeboden.

We heten u graag welkom om onder het genot van een hapje & drankje het grote assortiment op ons bezoekadres te komen bekijken.

Profiteer bij veel modellen van speciale voorjaarsaanbiedingen!

Bijna alle sloepen & tenders worden direct uit voorraad geleverd. Er zijn vele kleurcombinaties beschikbaar.

https://www.krijgsmanwaterspor…

https://www.facebook.com/event…

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review