Mercury 25 PK 4 takt kortstaart buitenboordmotor

25 en 30 pk Viertakt
SNEL. BETROUWBAAR. EFFICIËNT.

Met Mercury 25 en 30 pk Viertakt buitenboordmotoren worden je grootste avonturen een ontspannen gebeuren. Snel en compact. Betrouwbaar en duurzaam. Efficiënt en gemakkelijk in het gebruik. Viertakt buitenboordmotoren bieden kleine vaartuigen grote mogelijkheden.

 

Intuïtieve, innovatieve kenmerken
Uitzonderlijk soepel en stil

We hebben het motorblok uitgebalanceerd om het soepeler te maken en we hebben zachte motorrubbers aangebracht die trillingen isoleren. Of je nu aan het vissen bent of een gesprek voert, je zult genieten van elke minuut op het water.

Eenvoudig te onderhouden

Besteed minder tijd aan onderhoud en meer tijd op het water met ons olie verversingssysteem zonder morsen, eenvoudig te verwisselen tandwielsmeermiddel en het levenslange onderhoudsvrije kleppenmechanisme.

Elektronische brandstofinjectie

De elektronische brandstofinjectie (EFI) zorgt voor een trefzekere start bij elk weertype. Bij motoren met handstart levert batterijloze EFI efficiënte, betrouwbare prestaties, zonder een logge startbatterij.

Geavanceerde Mercury stuurknuppel

De Mercury stuurknuppel past zich aan je aan, niet andersom. Je kunt de greep omdraaien voor links- of rechtshandige bediening en de hoek van de stuurknuppel zijdelings aanpassen voor een betere hefboomwerking en controle.

Beschikbare opklap bekrachtiging en trim

Eenvoudig op te bergen, eenvoudig te bedienen. Met de opklapbekrachtiging en trim, kun je de vaarstand aanpassen met één druk op de CTA. Een groot voordeel voor kleine vaartuigen en zware ladingen.

 

Snelheid en acceleratie

Viertakt motoren zijn geoptimaliseerd voor betrouwbare prestaties. Het ontwerp levert de hoogste snelheid en acceleratie onder de 3-cilindermotoren van 30 pk.

Lichtgewicht en compact

Deze buitenboordmotoren zijn elke euro waard en presteren uitstekend. Het zijn de lichtste 3-cilinder buitenboordmotoren in hun klasse.

Krachtige dynamo

Zelfs bij lage snelheden levert de dynamo een krachtig laadvermogen aan de elektronica. En er zijn geen riemen of lagers om te onderhouden.

Voordelen van Viertakt motoren

-Meer kracht om meer te bewegen: Door een efficiënte luchtinlaat, genereert het motorblok een indrukwekkend koppel om zware lasten gemakkelijk te verplaatsen. En omdat de motor minder werkt, gaat hij langer mee.

-Bediening op afstand of met de stuurknuppel: Configureer je buitenboordmotor zodat deze bij je boot en wensen past, met afstandsbedieningen voor besturing vanaf het roer of een stuurknuppel van bijna 23 inch die perfect is voor precisiewerk.

-Comfortabele omgeving: De stuurknuppel kan zowel links- als rechtshandig gebruikt worden, en heeft een neerwaartse hoekaanslag die hem op de juiste hoogte houdt voor een comfortabele besturing, zowel zittend als staand. De wrijving van de gashendel kan ook worden aangepast.

-Op maat gemaakte propeller: Met een serie Black Max propellers, speciaal ontworpen voor de 25 en 30 pk Viertakt familie met stappen van 1 inch, kun je de perfecte schroef kiezen om de prestaties van je boot te optimaliseren.

 

Technische gegevens

Paardenkracht
25hp EFI
Motortype
 • 3-cilinder lijnmotor
Cilinderinhoud (CID/CC)
 • 30.5 cu in (500cc)
Toerental bij volgas
 • 5400-5800
Starten
 • Elektrisch
 • Handmatig
Besturing
 • Extern
 • Stuurknuppel
Aslengte
 • 381 mm
 • 508 mm
Tandwielverhouding onderwaterhuis
 • 2.17:1
Drooggewicht *Lichtste model beschikbaar
 • 132 lbs / 60.1 kg
Trimsysteem
 • 6 position
 • Power trim and tilt

 5.450,00

Proefvaart aanvragen voor Mercury 25 PK 4 takt kortstaart buitenboordmotor

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review