Lengte: 600cm

Breedte: 240cm

Diepgang: 45cm

Gewicht: 1200kg

Jorn Krijgsman

Jorn Krijgsman

Heeft u vraag of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 075 – 68 75 729 of mail naar info@krijgsmanwatersport.nl

Totaalprijs:

Over de Primeur 600 Tender

Primeur 600 Tender; een perfect gelijnde tender met sublieme vaareigenschappen.

De Primeur Tender is zeer ergonomisch. De zitting van de bestuurder is naar voren te plaatsen wat zorgt voor de ideale zitpositie t.o.v. het stuurwiel. De boot heeft rondom diepe zittingen en hoge rugleuningen.

Primeur sloepen en tenders zijn in elke RAL kleur leverbaar.

Stel uw Primeur 600 Tender samen

Kies je motor

Meerprijs

Kies je vloer

Standaard

Kies je cabrioletkap

Kies je opties

Tafel zonnedek

Zonder poot

Montagekosten

Plaatsen motor, bekabeling, luxe gashendel, stuurinrichting, accu en accubak

Kies je kleur

Kies je accessoires

4 fenders, 4 fenderlijnen, 2 landvasten, 1 anker met lijn

Bestelling totaal:

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Materiaal

Polyester

Merk

Primeur

Type boot

Tender

Type motor

Inboard diesel

2 beoordelingen voor Primeur 600 Tender

  1. Fam. Jannink

    Uitstekende service

    Begin dit jaar hebben wij wederom een bezoek gebracht aan Krijgsman Watersport. Wij waren op zoek naar een nieuwe boot met inboard diesel en betere vaareigenschappen. Door de familie Krijgsman werden we zeer hartelijk ontvangen. Zelfs midden in de winter was het geen enkel probleem om een proefvaart te maken. Dit hebben wij dan ook gedaan met de Primeur 600 tender. Uiteindelijk waren wij zeer enthousiast en hebben de knoop doorgehakt. Inmiddels zijn wij sinds april trotse eigenaren van deze prachtige boot. Voor een eerlijk en betrouwbaar advies kunnen wij Krijgsman watersport van harte aanbevelen. Daarnaast staat service & kwaliteit hoog in het vaandel. Via deze weg willen wij de familie Krijgsman hartelijk danken voor hun expertise en uitstekende hulp.

  2. Martin Kaaijk

    Wij hebben in april dit jaar een Primeur Tender 600 sloep aangeschaft bij Krijgsman Watersport. We zijn door het personeel van Krijgsman perfect voorgelicht en geadviseerd. Wij kunnen ook na het aanschaffen van een zonneluifel van de zomer, alleen maar tevreden terug kijken op de wijze waarop we behandeld zijn door Krijgsman Watersport. Janette en Jorn bedankt. Deze sloep vaart grandioos. Wij hebben mede door jullie manier van handelen een zorgeloze tijd op het water kunnen hebben. Wij hebben er vertrouwen in dat ons prettig contact wordt gecontinueerd met de winterstalling en het onderhoud van onze boot.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.