Tendersloepen

Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het materiaal
 • Lifestyle 570 Tender

  Lengte: 565cm
  Breedte: 210cm
  Diepgang: 40cm
  De Lifestyle 570 Tender is de meest compacte en betaalbare inboard sloep in de lijn van Lifestyle Marine. Deze tender beschikt over een ruime indeling met comfortabele zittingen voor 6 personen.
   28.450,00 Meer informatie
 • Lifestyle 600 Tender

  Lengte: 590cm
  Breedte: 230cm
  Diepgang: 65cm
  De Lifestyle 600 Tender is een moderne tender sloep met de juiste looks en sublieme vaareigenschappen.
   34.950,00 Meer informatie
 • Lifestyle 606 Tender

  Lengte: 606cm
  Breedte: 245cm
  Diepgang: 65cm
  De Lifestyle 616 Tender is een moderne tender met de juiste looks en sublieme vaareigenschappen.
   36.950,00 Meer informatie
 • Lifestyle 700 Tender

  Lengte: 720cm
  Breedte: 260cm
  Diepgang: 55cm
  De oogstrelende belijningen van deze tender samen met uitstekende vaareigenschappen maken deze boot tot een van de meest verkochte sloepen in de serie van Lifestyle Marine.
   42.250,00 Meer informatie
 • Lifestyle 750 Tender

  Lengte: 750cm
  Breedte: 235cm
  Diepgang: 55cm
  De Lifestyle 750 Tender is met haar strakke belijningen en eigentijds design een lust om te zien op het water.
   44.250,00 Meer informatie
 • Lifestyle 818 Tender

  Lengte: 818cm
  Breedte: 250cm
  Diepgang: 65cm
  De naam verraadt het al: deze prachtige tender is maarliefst 818 centimeter lang. Door de unieke eigenschappen en extra opties van deze semi cabin is deze boot uitermate geschikt voor langere tochten en om aan boord te overnachten. Het luxe teakhouten dek, het sierlijke voorsteven en de strakke belijningen maken deze tender bovendien een lust voor het oog! Er worden standaard twee uitneembare ligbedden meegeleverd die je gemakkelijk in de cabin én tussen de comfortabele rondzit plaatst. De boot is ook verkrijgbaar met zwaardere motorvermogens, waardoor snelvaren tot de opties behoort.
   71.250,00 Meer informatie
 • Primeur 600 Tender

  Lengte: 600cm
  Breedte: 240cm
  Diepgang: 45cm
  Primeur 600 Tender; een perfect gelijnde tender met sublieme vaareigenschappen.
   37.950,00 Meer informatie
 • Primeur 700 Tender

  Lengte: 695cm
  Breedte: 255cm
  Diepgang: 60cm
  Deze tender heeft een moderne uitstraling en is voorzien van alle gemakken om optimaal te genieten op het water. Met zijn diepe kuip en hoge rugleuning is de Primeur 700 erg veilig en stabiel.
   40.950,00 Meer informatie

Tender sloep kopen bij de specialist

Ben je op zoek naar een tender sloep? Krijgsman heeft een groot aanbod luxe tenders van bekende en kwalitatief hoogwaardige merken. Als gespecialiseerde dealer kunnen wij je precies vertellen waar je bij het kopen van een tender op moet letten, zodat je een tender boot vindt die helemaal aansluit op je wensen. Lees snel verder!

Wat is een tender?

Een tender is een type boot dat is afgeleid van kleinere vrachtschepen uit vroeger tijden. Ze zijn vergelijkbaar met sloepen, maar verschillen er op bepaalde punten duidelijk van. Zo hebben tenders een krachtigere motor en een zwemplateau. Ook zijn tenders over het algemeen wat groter dan sloepen en hebben ze een meer sportieve uitstraling. Ze zijn vaak luxer uitgevoerd en vallen in een wat hogere prijscategorie. 

Waar moet je op letten bij het kopen van een tender sloep?

Bij het kopen van een tender sloep zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Neem bijvoorbeeld het aantal mensen waarmee je wilt gaan varen. Hoe meer mensen je mee wilt nemen, hoe groter je tender sloep moet zijn. Een ander punt is het materiaal waar de boot van is gemaakt. Een aluminium tender heeft bijvoorbeeld een stoere uitstraling en vraagt om weinig onderhoud. Tenders van polyester hebben een strakke look en zijn eveneens onderhoudsarm. Ook de motor is een belangrijk punt bij het kiezen van een boot. Hoe krachtiger de motor, hoe sneller je kunt varen. Wil je juist stil en zuinig varen, dan kun je kiezen voor een elektrische tender.

Wat voor tenders zijn er te koop bij Krijgsman?

Krijgsman biedt tenders voor elke liefhebber van varen. We hebben grotere en kleinere boten van verschillende materialen. Daarnaast kun je bij ons zelf een uitvoering en de accessoires kiezen die bij jouw stijl van varen passen. Wij verkopen tender sloepen van bekende topmerken als Corsiva, Malina, Primeur, Lifestyle Marine en Oud Huyzer

Wat kost een tender?

De prijzen van tender sloepen lopen flink uiteen. De prijs is dus helemaal afhankelijk van je wensen. Een grote, snelvarende tender kost bijvoorbeeld meer dan een kleinere tender in een standaard uitvoering. Ook het merk en de accessoires die je kiest bepalen mede de prijs. Grofweg kun je wel zeggen dat de prijs van een tender begint bij 25.000 euro en op kan lopen tot tienduizenden euro’s.  Ligt dit boven je budget? Dan kun je ook kiezen voor een tender sloep occasion. Een tweedehands tender sloep is vaak een stuk goedkoper, maar staat dankzij de lange levensduur en minimale vraag om onderhoud garant voor jarenlang vaarplezier. 

Laat je adviseren

Weet je na het lezen van dit stuk nog niet wat de juiste tender voor jou is, of heb je vragen over bepaalde tender boten op onze site? Neem dan gerust contact op voor advies op maat of een prijsaanvraag. Onze ervaren medewerkers voorzien je graag van deskundig advies!

Kies de conditie
Kies het type boot
Kies het materiaal

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review

Kies de conditie
Kies het type boot