Lengte: 480cm

Breedte: 190cm

Diepgang: 40cm

Gewicht: 330kg

Jorn Krijgsman

Jorn Krijgsman

Heeft u vraag of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 075 – 68 75 729 of mail naar info@krijgsmanwatersport.nl

Totaalprijs:

Over de Riga 480 XL Lounge

Een prachtige sloep met een gezellige indeling!

Opvallend veel zitcomfort met de hoge rugleuningen is een groot pluspunt aan dit model. De spiegel is breed wat de stabiliteit van de boot ten goede komt en de schipper zit door de gesloten rugleuning achter net iets verder van de motor af. Dit model heeft een doorlopende rondzit wat extra gezellig is, uw eigen terrasje op het water!

Alle boten in de lijn van Riga zijn voorzien van CE-keur. De Riga sloepen worden ontworpen en hand gebouwd door een team specialisten met jarenlange ervaring. Riga biedt sloepen van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De cabrioletkap is van zeer hoge kwaliteit. Dergelijke kwaliteit zult u niet snel elders aantreffen. Er wordt gebruik gemaakt van sterke stoffen en luxe RVS frames wat de levensduur vergroot. Het voorste raam kan opgerold worden. Onze luxe cabrioletkappen zijn standaard voorzien van een opberghoes.

Stel uw Riga 480 XL Lounge samen

Kies je motor

Kies je motor

Montagekosten

Plaatsen motor, bekabeling, luxe gashendel, stuurinrichting, accu en accubak

Kies je opties

Kies je cabrioletkap

Kies je accessoires

4 fenders, 4 fenderlijnen, 2 landvasten, 1 anker met lijn

Bestelling totaal:

Extra informatie

Conditie

Nieuw

Materiaal

Polyester

Merk

Riga

Type boot

Sloep

Type motor

Buitenboordmotor

3 beoordelingen voor Riga 480 XL Lounge

 1. Visser Urk

  Riga 480

  Inmiddels zijn wij de trotse eigenaars van onze riga sloep. We zijn erg blij met onze aankoop en zijn zeer tevreden met de manier waarop we geholpen zijn door krijgsman watersport. Goed en eerlijk advies en een fijne service. We zouden iedereen krijgsman watersport aanbevelen.

 2. Fam Blees; de Rijp

  Goede vaart

  Na een goede en vriendelijke uitleg hebben we onze sloep mee naar huis genomen. De boot vaart fantastisch en we zijn er super blij mee.

 3. Tiny en Menno

  Super geholpen met aankoop Riga 480 XL Lou

  Goed geholpen met onze aankoop van een Riga 480 XL Lounge,

  Wij waren op zoek naar een sloep met comfort, na een aantal verkopers te hebben bezocht kwam we bij de Fa.Krijgsman direct vriendelijk te woord gestaan door Iris, de boot waar wij direct verliefd op werden stond voor de deur en was verkocht. Maar Iris had goed nieuws er waren 2 nieuwe casco Riga 480 XL Lounge zojuist afgeleverd.
  Onze keuze werd het witte model, Iris heeft een offerte gemaakt en meteen het eerlijke verhaal verteld dat de afleverdatum niet bekend is, alles hing af van o.a. de planning van de Cabriokap het leveren van het r.v.s. etc. het kon 2-3-4-5 weken duren. Wij hebben er een nachtje over geslapen en besloten de gok te nemen en de boot besteld op 5 juni 2021 we laten onze verrassen wanneer kunnen gaan varen? 22 juni ging de telefoon “jullie boot is klaar” dat was supersnel. Donderdag even kijken naar onze nieuwe aanwinst, meteen wat leuke hebbedingen gekocht in de showroom. Zaterdag 26 juni afgesproken voor de overdracht. Iris stond ons al op te wachten en heeft alle tijd genomen om ons uitleg te geven, we de belettering konden aanbrengen en uiteindelijk op pad konden gaan naar Aalsmeer. Iris je hebt ons perfect geholpen “Pet je af”
  Wat ons betreft wil je een sloep kopen zoek niet verder ga naar Krijgsman in West-Knollendam
  Tiny & Menno Kudelstaart

  Afbeelding #1 van Tiny en Menno
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.