Topcraft 605 tender

Topcraft 605 een fantastisch nieuw model en extra breed, dus extra stabiel en extra ruimte!

Heelijk wegzakken in de hoge kussens, de extra-extra hoge rugleuningen geven niet alleen steun maar ook beschutting als het wat frisser is. Wat een ruimte in de kuip! Visite mee aan boord? Geen enkel probleem met dit ruimtewonder.

Met een zeer fraaie achterkant waarmee zwemmers ook met gemak water uit kunnen komen en een rompvorm die met een niet al te zware motor vlot varen al mogelijk maakt blijkt dit een uistekende tender te zijn voor wat sportiever varen!

Lekker weg met de familie en de kinderen voortrekken met een band. Leuke tochtjes met bijzonder veel zitcomfort. Prettige vaareigenschappen waardoor ook eenvoudig voor de beginnende schipper te bedienen.
Het polyesterwerk is strak en van topkwaliteit. De Topcraft 605 staat garant voor heel veel vaarplezier!

Standaard kleuren:

Rompkleurkeuze uit: zwart/blauw/roomwit/grijs
Dekkleur keuze uit: roomwit of creme

Print specificaties   
star rating star rating star rating star rating star rating 3 Beoordelingen
Vanaf: € 13.495,-
Standaard uitrusting
  • Luxe Sunbrella (stoffen) kussenset
  • Kabelaring
  • Doorlopende stuurconsole
  • Rondom ingebouwde opbergvakken
  • RVS kikkers
  • Zwemplateau
Specificaties
Lengte6,05 meter
Breedte2,44 meter
Max vermogen60 pk
Optioneel verkrijgbaar
Motoren
Mercury F 15 EL € 3.785,-
Mercury F 15 ELPT € 4.086,-
Mercury F 20 EL € 4.066,-
Mercury F 25 EL EFI € 4.553,-
Mercury F 30 EL GA EFI € 6.513,-
Mercury F 40 EL EFI € 6.631,-
Suzuki DF50 € 7.749,-
Suzuki DF60 € 8.499,-


Extra luxe cabrioletkap MET afritsbaar achterdeel € 1.895,-
Zonnedek € 695,-
Teakline vloer € 995,-
Bunkussen op het achterdek € 695,-
Uitneembare tafel € 325,-
Verlichting
Marine audio naar wens
(informeer naar de prijzen en mogelijkheden)
12 volt aansluiting
Zwemtrap op het zwemplateau
Meerprijs afwijkende rompkleur € 300,-
Meerprijs afwijkende dekkleur € 300,-

Wat vinden anderen van de Topcraft 605 tender?Schrijf een beoordeling

star rating star rating star rating star rating star rating Karel Pieterson (07 - 09 - 2017)

Zonder meer aanbevolen!

We kunnen iedereen aanbevelen om naar Krijgsman te gaan als je overweegt om een sloep te kopen! Wij hebben onze eerste boot bij Krijgsman gekocht. Jorn heeft ons geholpen om een keuze te maken uit een voor ons overweldigend aanbod en binnen ons budget, en heeft voor een scherpe prijs een complete boot geleverd, die vaarklaar was. Ook de aflevering in Heerenveen was prima; correct en met de noodzakelijke uitleg. (Je merkt vanzelf dat je vergeet dingen te vragen, omdat je niet weet wat je niet weet...) Deze tender is uitstekend geschikt voor dagtochtjes met een gezelschap tot een man of 7. De 25 pk Mercury heeft voldoende power om de boot ook op de Friese meren vlot vooruit te krijgen. Al met al heel tevreden en we bevelen Krijgsman dan ook van harte aan!
star rating star rating star rating star rating star rating Familie Antoons uit Zuid-Scharwoude (05 - 08 - 2016)

Vrijdag 5 augustus hebben wij onze Topcraft 605 met 60 pk in de mooie grijze rompleur 7021 en binnen kleur 9010 opgehaald en wat een prachtige boot met de opties die het helemaal afmaken! Gevaren van Assendelft naar Zuid-Scharwoude was een belevenis daar we op het meer even konden testen hoe de boot zich zou houden met volle snelheid en wat een enorme KICK! Een Tendersloep met alle comfort! Janette Lex en Jorn enorm bedankt voor jullie geduld en adviezen wij gaan met onze gasten enorm genieten in de FOUR SEASONS TENDERSLOEP!
star rating star rating star rating star rating star rating Kay en Tania uit Heerhugowaard (17 - 06 - 2015)

Na een aantal jaren zo nu en dan een sloep te hebben gehuurd besloten wij eindelijk de stoute schoenen aan te trekken en serieus voor een eigen boot te gaan kijken. Via internet kom je dan al snel bij Krijgsman Watersport terecht en gezien alle voorgaande recensies was de keuze voor ons niet al te moeilijk waar we ons zouden gaan oriënteren. En zo belandden we op een mooie zaterdagmiddag met kids en hond in de showroom van de familie Krijgsman. Vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling en zijn we eigenlijk meteen verliefd geworden op een prachtige geheel zwarte en splinternieuwe Topcraft 605 Tender. Vanaf het allereerste contact heeft Janette ons gedurende het hele proces fantastisch begeleid en straalde het hele bedrijf vriendelijkheid, klantgerichtheid en deskundigheid uit. Omdat dit onze eerste boot is en we ook beginnend pleziervaarders zijn kregen we die aandacht die we ook vooraf hadden gewenst. Vanaf afgelopen zaterdag zijn wij dan ook de trotse eigenaar van deze supermooie Tender en hadden wij zelfs de primeur om als eerste klant van Krijgsman met deze Topcraft weg te varen. En wat vaart deze boter super. Ondanks het slechte en onstuimige weer hebben we volop genoten van de terugreis en kunnen we maar één ding concluderen: wat een top boot en wat een top bedrijf ! Beste Lex, Janette en Jorn, jullie hebben er absoluut een zéér tevreden en blije klant bij!!

Mogelijk is dit model ook interessant voor u

T   075 - 68 75 729