Corsiva 690 Tender

Adembenemend mooi en superstoer! Met vaareigenschappen zonder overdrijven spectaculair genoemd mogen worden!

De ruimte in de kuip is een groot pluspunt en de rugleuningen zijn extra hoog waardoor je veel rugsteun hebt en beschut zit. Terwijl je met het zonnedek op ook nog eens lekker uit het zicht ligt. Het zonndek achterop is heerlijk en nodigt met mooi weer uit om lekker met de benen overheen te gaan bungelen of om een duik te water te nemen. Ook de kids zullen het zonnedek achterop erg waarderen.

Op het filmje hebben we de Corsiva 690 Tender opgebouwd met een F 60 Mercury ELPT EFI. Wij kregen er geen genoeg van om er naar te kijken. Wat gaat dat mooi over het water, een snelheid van 40 KM per uur hebben we hiermee gemeten. Maak ook als dergelijke snelheden niet perse gewenst zijn dan is dit met een kleinere motor ook een keuze waar niemand spijt van zal gaan krijgen.

Alle Corsiva sloepen zijn standaard verkrijgbaar in 7 verschillende rompkleuren. Omdat er met de kleuren van de binnen en buitenschaal gecombineerd kan worden zijn er veel mogelijkheden. Zowel de meest verkochte als de wat meer bijzondere kleurencombinaties zult u bij ons aantreffen. Wilt u toch net een andere RAL kleur dan is ook dat mogelijk.

Lees hier de Vaarkrant review.

Print specificaties   
star rating star rating star rating star rating star rating 6 Beoordelingen
Vanaf: € 19.995,-
Standaard uitrusting
 • Diverse opbergvakken
 • Kabelaring zwart of hennepkleur
 • Luxe Diamante kussenset met hoge rugkussens
 • Stuurconsole
 • Stuursysteem
 • Stuurwiel groot
 • Toilet in boeg
 • Teak op zwemplatform
 • Inbouw navigatieverlichting en toplicht
 • Bilgepomp elektrisch en hand
 • 12 v aansluiting
 • Bekerhouder
 • Navigatieverlichting
 • Bilgepomp, elektrisch en hand
 • 12 volt aansluiting
 • Bekerhouder
Specificaties
Lengte6.90 meter
Breedte2.65 meter
Diepgang0.50 meter
Gewicht1200 kg
Max vermogen115 pk
Optioneel verkrijgbaar

Motoren

Mercury F 15 EL€ 3.785,-
Mercury F 20 EL€ 4.066,-
Mercury F 25 EL EFI€ 4.553,-
Mercury F 30 EL GA EFI€ 6.513,-
Mercury F 40 EL EFI€ 6.631,-
Mercury F 50 ELPT EFI€ 7.646,-
Mercury F 60 ELPT EFI€ 8.585,-
Mercury F 80 ELPT EFI€ 11.329,-
Mercury F 100 ELPT EFI€ 12.889,-
Mercury F 115 ELPT EFI€ 13.720,-
Zwemtrap, uitschuifbaar in platform € 400,-
Exclusive package: zonnedek en tafel Diamante € 650,-
Exclusive package: zonnedek en tafel Markilux € 700,-
Markilux bekleding i.p.v. Diamante stof € 500,-
Meerprijs zwarte of grijze binnenschaal € 550,-
Bunkussen Diamante € 500,-
Bunkussen Markilux € 550,-
Teak op kuipvloer € 1.550,-
Koelkast € 1.250,-
Luxe cabrioletkap inclusief afritsbaar achterdeel
€ 2.095,-
Boegschroef € 2.250,-
Radio met boxen Wij vertellen u
graag over de
mogelijkheden en prijzen
Vlag RVS

Wat vinden anderen van de Corsiva 690 Tender?Schrijf een beoordeling

star rating star rating star rating star rating star rating Wim Heijerman uit zuidschermer (10 - 05 - 2015)

Ik ben altijd graag meegevaren aan boord van kennissen en wilde nu eindelijk eens zelf een boot. Ik zag deze tender in een artikel in de Telegraaf vlak voor de Hiswa. In dat artikel kreeg deze tender goede recensies. Ik zocht een watersportbedrijf bij mij in de buurt en kwam uit bij de Fam. Krijgsman. Deze keuze was een schot in de roos. Uiterst vakbekwaam, vriendelijk en hulpvaardig personeel heeft mij geholpen om mij te overtuigen van een goed besluit tot deze aankoop. Met een 60 pk Mercury motor, die prachtig rustig loopt, heb je een heel goed product. Ze vaart heerlijk en met kuipvloerverlichting, radio en dieptemeter voel ik me oceaanwaardig, maar ik blijk voorlopig toch maar in de Nederlandse vaarwateren. Ik heb nu naast mijn pensioen een nieuw beroep n.l. Kapitein.
star rating star rating star rating star rating star rating Fred Veerman uit Zaandam (14 - 04 - 2015)

bij deze een vervolg reactie op de door ons aangeschafte corsiva 690 tender. Na de opbouw van de tender heeft eppo ongering hier een proefvaart mee gemaakt, waarvan het verslag in de vaarkrant van de telegraaf heeft gestaan, en het beeld materiaal in de eerst aflevering van vaart is uitgezonden, en waar al een snelheid werd gemeten met 3 personen aan boord van 40 km per uur. Conclusie.. een mooi afgewerkt, goed en degelijk gebouwde tender,welke stevig genoeg is om te worden voorzien van een sterkere motor, waardoor je er achter kunt wave borden indien gewenst,met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Nadat onze tender 4 dagen op de hiswa was te bezien is deze door de familie krijgsman afgeleverd in vinkenveen. Het was even wennen, na 5 jaar in een corsiva 560 classic te hebben gevaren, reageert een tender die langer is, en met een heel ander onder waterschip, toch beduidend anders dan de vorige sloep. Dit went echter snel, waarna je vooral merkt, dat de afwerking er in die 5 jaar met sprongen op vooruit is gegaan. De gelcoat, buitenschaal,scharnieren,kussens, alles is naar een hoog plan getild. Aangezien het nog vroeg in het seizoen was, en de ribs van de waterpolitie nog in de haven liggen,is het even mogelijk om te zien wat een corsiva 690 tender kan met een 60 pk mercury in de bun. Na het installeren van een snelheid GPS app op de telefoon diverse malen getest wat er mogelijk is. de eerste keren met de buiskap omhoog een snelheid gehaald op de GPS van 47,6 km per uur. Een volgende keer met de buiskap omlaag een snelheid van 48,6 km per uur. Wow, superstabiel,en snel deze snelheid behalend was dit meer dan voor mogelijk gehouden, en een leuke bijkomstigheid voor als het even mag en of kan. buiten de hoge snelheid valt ook op, dat de mercury bij legale snelheden fluisterstil is en onmerkbaar zijn werk doet. De verzonken kuip,hoge rugleuningen en het grote zonnedek, maakt in combinatie met het zwemplateau dat we de goede keus hebben gemaakt. Wederom een corsiva gekocht en geleverd door de familie krijgsman, alles in volle tevredenheid.
star rating star rating star rating star rating star rating Fred en Wilma Veerman uit Zaandam (15 - 01 - 2015)

Na zelf nog nooit een boot te hebben gehad , hebben wij in 2010,volledig vertrouwend op het advies van janette en lex , een corsiva 560 classic full options aangeschaft. Vanaf het moment van te water laten tot op heden, is alles wat ze heb gezegd uitgekomen. Een stabiele sloep, met veel ruimte, hoge kussens, goede kwaliteit,die bijzonder prettig vaart. Nadat de tenders hun intrede deden in sloepenland, met alle voordelen van de ruimte van een sloep en een sneller onderwaterschip, bleef dit kriebelen. Nu de knoop door gehakt en bij janette en lex een full options corsiva 690 tender besteld met 60 pk mercury. Voordelen voor ons zijn, meer ruimte, een geweldig mooi zonnedek achterop, makkelijk na het zwemmen via het zwemplateau weer aan boord kunnen komen, en de mogelijkheid om af en toe burgerlijk ongehoorzaam te zijn in verband met de 60 pk mercury. Het advies, het warme gevoel en de service van de fam. krijgsman hebben wederom bepaalt dat wij hier in volle vertrouwen deze aankoop hebben gedaan. Tevens wensen wij degene die ( onze ) corsiva 560 gaat aanschaffen net zo veel vaarplezier als wij met deze sloep hebben gehad.
star rating star rating star rating star rating star rating Ian uit Amsterdam (05 - 07 - 2014)

Na eindelijk het besluit genomen te hebben een sloep/tender aan te schaffen, zijn we na een zoektocht op het internet én aanbeveling van een kennis bij Krijgsman Watersport terecht gekomen. Erg prettig familiebedrijf met veel boten/modellen in de showroom om een goed beeld te kunnen vormen. Tijdens de verschillende bezoeken is er ruim de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en voorlichting te geven. Waar we eerst voor de Corsiva 590 Tender wilden gaan, zijn we uiteindelijk – vanwege de grootte en mogelijkheden van de boot – op de Corsiva 690 Tender uitgekomen. Uitgerust met een Mercury 60pk motor, initieel nog begrenst op 20 km/u. Na een snelle levering – de boot stond gelukkig al in de showroom – en het halen van het Vaarbewijs is Jorn snel langsgekomen om de begrenzing er op locatie weer af te halen en een paar kleine puntjes op te lossen. Super service! Bedankt Janette, Lex en Jorn!
star rating star rating star rating star rating star rating Astrid van Mastrigt uit Leiden (12 - 07 - 2012)

Beste Janette, Wij hebben ontzettend veel plezier van deze boot en genieten volop van de ruimte en het comfort. Menigeen heeft al omgekeken als we langs kwamen!
star rating star rating star rating star rating star rating Martin van der Borgt uit Almere (13 - 04 - 2012)

Hoe komt een cat zeiler nu in een sloep? Het woonachtig zijn aan het water in combinatie met het op zoek zijn naar een hoog sociaal gehalte was de aanzet voor onze zoektocht naar een sloep. Belangrijke wensen waren een comfortabele zit en multifunctioneel. De Cosiva 690 Tender voldoet meer dan dit aan deze wensen. Door de overvloed aan ruimte en hoge banken zit je met meerdere mensen heel comfortabel. De sloep ligt stabiel in het water en laat zich makkelijk bedienen. De koelbox kan op de 12V, zonnebaden op de bun, duiken vanaf het achterplateau enz. Kortom toertochtjes en voor anker gaan beleven wij als een genot - zelfs een overnachting is goed mogelijk. De traditionele kenmerken in combinatie met zijn robuuste moderne looks zijn een lust voor het oog en heeft al vele complimenten opgeleverd. Altijd leuk dat een gedane keus door anderen positief wordt bevestigd.

Mogelijk is dit model ook interessant voor u

T   075 - 68 75 729