Winterstalling / Onderhoud

Krijgsman Watersport bied u het totaalpakket aan;

Gedurende de winterperiode is het mogelijk om de boot buiten of binnen te laten stallen. Mocht u de voorkeur hebben om de boot op te laten halen, is dit uiteraard ook mogelijk. Afstand is geen probleem.
Het hele jaar door is het mogelijk om werkzaamheden te laten uitvoeren aan uw boot door de professionele werkplaats van Krijgsman Watersport. De boot kan bijvoorbeeld extra worden uitgebreid met;

  • Marine audio systeem,
  • 12 Volt
  • Andere motorisering
  • Zwemtrap
  • (Sier)Verlichting
  • Claxon
  • Trailer
  • etc.

Voor de veiligheid en de levensduur van de motor is periodiek (jaarlijks) onderhoud zeer belangrijk. Ook is het belangrijk dat de motoren aan het einde van het seizoen zonder brandstof in het systeem worden weggezet. Dit voorkomt problemen in het voorjaar. Andere belangrijke punten betreffende het onderhoud zijn; de anodes, smeerpunten, bougies, olie (staart, karter, trim, etc.), impeller, schroef, filters, etc..

Wij adviseren u dan ook om uw motor jaarlijks een (winter)servicebeurt te laten geven. De beste periode hiervoor is omstreekshet najaar. Dit gebeurt bij ons op zeer vakkundige wijze met originele onderdelen (bijpassend bij het merk) en gereedschap. Indien het een nieuwe (jonge) motor betreft kan het afhankelijk van de leeftijd de garantie weer met een jaar verlengen. Bij Mercury kan dit zelfs tot 5 jaar na in gebruikstelling!

Ook een belangrijk punt van aandacht is een antifouling. Indien polyester voor een langere periode achter elkaar in het water blijft liggen dient het onderwaterschip beschermd te worden door middel van een antifouling. Voor de meeste boten boten (die niet standaard van een antifouling voorzien zijn) adviseren we om deze binnen een jaar de eerste behandeling te laten geven. De winterstallingsperiode is daar bij uitstek geschikt voor. Het aanbrengen van de antifouling bestaat uit een behandeling van diverse lagen en producten. Wij behandelen uw boot zorgvuldig en werken uitsluiten met hoogwaardige materialen. De antifouling betreft een stukje onderhoud welke de levensduur van u boot verlengd en problemen aan het onderwaterschip mee voorkomen kan worden.

Voor meer informatie wat befreft de mogelijkheden en voor eventueel een prijsopgave kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Winterstalling

Laatste Nieuws

T   075 - 68 75 729