Schrijf een beoordeling over één van uw gekochte Sloep of Tender

Een boot kopen is veelal een niet geringe uitgave. Vaak is het ook een kwestie van wikken en wegen en velen zullen zich tot het laatste moment afvragen of ze wel de juiste keuze hebben gemaakt. Krijgsman Watersport doet er alles aan om hun klanten daarin te adviseren en te begeleiden. Bent u ook een tevreden klant en wilt u de moeite nemen om een leuk stukje te schrijven? Laat ook anderen weten hoe uw sloep bevalt en waarom u tot de aankoop over bent gegaan.


Captcha

* Deze velden zijn verplicht

Wat anderen vinden van onze sloepen & tenders

star rating star rating star rating star rating star rating
Karel Pieterson, Topcraft 605 tender (07 - 09 - 2017)
Zonder meer aanbevolen!
We kunnen iedereen aanbevelen om naar Krijgsman te gaan als je overweegt om een sloep te kopen! Wij hebben onze eerste boot bij Krijgsman gekocht. Jorn heeft ons geholpen om een keuze te maken uit een voor ons overweldigend aanbod en binnen ons budget, en heeft voor een scherpe prijs een complete boot geleverd, die vaarklaar was. Ook de aflevering in Heerenveen was prima; correct en met de noodzakelijke uitleg. (Je merkt vanzelf dat je vergeet dingen te vragen, omdat je niet weet wat je niet weet...) Deze tender is uitstekend geschikt voor dagtochtjes met een gezelschap tot een man of 7. De 25 pk Mercury heeft voldoende power om de boot ook op de Friese meren vlot vooruit te krijgen. Al met al heel tevreden en we bevelen Krijgsman dan ook van harte aan!
star rating star rating star rating star rating star rating
Roel & Agnes Almere, Corsiva 570 New Age (02 - 08 - 2017)
Nu al veel plezier mee
Hallo Janette, familie Krijgsman, We hebben onze sloep een tiental dagen geleden ontvangen. Graag wil ik een compliment geven over de zeer prettige, professionele benadering en afhandeling bij de koop van "onze" sloep. Vanaf het eerste gesprek 01.07 tot en met de aflevering is alles perfect geweest. Graag wil ik hierbij de degene, (helaas ben ik de naam van de heer die dit op zich heeft genomen), die de sloep aan ons heeft overgedragen een groot compliment geven. Hij was de rust zelve en "to the point". Zijn overdracht en uitleg heeft ertoe bijgedragen dat we vanaf het moment van aflevering begonnen te genieten van de sloep. Dank!
star rating star rating star rating star rating star rating
assendelft, Primeur 700 Tender Diesel (26 - 06 - 2017)
aankoop sloep
Aankoop demo sloep 700 primeur tender diesel. Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen door krijgsman watersport! service en kwaliteit staat bij dit familiebedrijf hoog in het vaandel! aanrader voor elke watersportliefhebber.
star rating star rating star rating star rating star rating
Ron en Jacqueline Blok, Primeur 710 Tender (19 - 06 - 2017)
Prima Bootje
Is alweer 2 weken geleden dat wij onze nieuwe aanwinst hebben opgehaald, Primeur 710. heerlijk aan het varen, met dat hele mooie weer, echt een aanrader. Aanrader is ook om hem te kopen bij Krijgsman, bedankt voor de prima service, en zeker het goede en leuke contact. Jorn, bedankt voor je advies, Groetjes, Ron en jacqueline Blok, Alkmaar
star rating star rating star rating star rating star rating
Paul Bergé, Amsterdam, Corsiva 565 Tender (31 - 05 - 2017)
Goed Advies
Begin April de showroom binnen gekomen met een idee over een sloep, (na onderzoek op internet) echter in gesprek kom ik er achter dat, dat wat ik in gedachten had niet gaat werken, Romp snelheid met PK, blijkt toch anders te zijn. Gelukkig is er goed advies, wordt er geluisterd wat ik belangrijk vind, en blijkt een Corisva 565 met 3 cilinder 25pk een juiste match te zijn, Er moest daarna wel even gewacht worden, daar overkapping iets hoger uitgevoerd kon/moest worden. Al met al een stijlvolle combinatie met luxe uitstraling. Na het ophalen, een eerste tocht, die voor een groot deel over het NoordZee kanaal ging met beroepsvaart, Het was even spannend, echter al snel kom je er achter dat de boot een veilig gevoel geeft, de golven aankan, en de motor inderdaad die max snelheid geeft die zonder vaarbewijs gevaren mag worden. Bedankt voor het advies.
star rating
Frans van der Linden, Corsiva 520 New Age (25 - 04 - 2017)
Mooie aankoop
5 april een sloep gekocht bij Krijgsman. Een super klantvriendelijke familie bedrijf. We werden goed geholpen. We zijn al een keer wezen varen in de Biesbosch echt fantastisch. Heel anders varen met een sloep maar veel en veel meer genieten. Bedankt voor de service etc. Groetjes Frans en Daja van der Linden
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam. Durinck Dordrecht, Corsiva 565 Tender (15 - 04 - 2017)
Vaart geweldig
Vorig jaar hebben wij de Corsiva 565 Tender bij de familie Krijgsman gekocht en vorige week, april 2017, is deze na volle tevredenheid afgeleverd. We hebben al een aantal tochtjes gevaren en de boot vaart heerlijk. De kleurencombinatie oogt heel chique en we hebben dan ook al veel positieve reacties ontvangen. Nogmaals complimenten voor de service en advisering. Ook het geleverde zeil is perfect! Groetjes en tot ziens Corine & Ad.
star rating star rating star rating star rating star rating
Viviane & Gerge Heerhugowaard , Primeur 610 Tender (07 - 04 - 2017)
Wat een boot!!
Deze week hebben we onze nieuwe Primeur 610 tender in ontvangst mogen nemen. Wat een plaatje! Wat vaart hij fantastisch! Op internet kun je veel informatie inwinnen over boten. Heel goed, maar laat ook veel vragen achter. Onze keuze om de boot bij Krijgsman Watersport te bestellen was heel eenvoudig: Vakmensen, uitstekende voorlichting, realistisch en oog voor de wensen van de klant! Krijgsman Watersport is zeker een aanrader om op zijn minst eens te bezoeken als je op zoek bent naar een boot. Janette, Lex, Jorn heel hartelijk bedankt voor alles. We komen jullie we eens tegen op het water.
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam. Roos, Den Haag, Topcraft 484 Grande Limited (07 - 04 - 2017)
Super blij
Wij hebben vorig jaar de Topcraft 484 Grande Limited Edition gekocht na deskundig en eerlijk advies in de showroom. We hebben diverse opties toegevoegd en deze in de tussenliggende periode via telefoon en mail gefinetuned. Aangezien wij in Den Haag wonen was dit het minst tijdrovend. Communicatie was en is super! De boot hebben wij in maart 2017 naar volle tevredenheid geleverd gekregen. Ook de nazorg is top! Jorn heeft me zelfs per telefoon weer op weg geholpen, nadat ik door een beginnersfoutje de motor niet meer aan de praat kreeg. Echt een aanrader om hier je boot te kopen. Bij deze mensen is je nieuwe aankoop en alles er omheen in goede handen!
star rating star rating star rating star rating star rating
Frits en Willy Sneek, Primeur 610 Tender (05 - 04 - 2017)
In één woord geweldig
Beste Jorn, beste familie Krijgsman. Gistermiddag heeft Jorn onze primeur 610 Tender(onze eerste boot) afgeleverd, het weer was prima en dus meteen met Jorn een stukje gevaren waarbij hij de uitleg van de boot deed en ons voorzag van nuttige tips. De manier waarop jullie met de klanten omgaan is in één woord geweldig, vanaf het eerste contact, ons bezoek aan de HISWA en aansluiten ons bezoek waarbij de koop werd beklonken zijn wij op een geweldige manier geholpen en van advies voorzien. Zodra je bij de familie Krijgsman binnenstapt heb je direct het gevoel dat je onderdeel uit maakt van de familie, alles gaat op een vriendelijke toon en in een fantastische sfeer. Ze nemen alle tijd voor je en helpen je waar het kan bij het maken van de juiste keuzes. TIP!!! Laat de verzekeringsaanvraag via Krijgsman lopen, je zult zien dat dit een zeer scherpe offerte tot gevolg heeft. Wij raden een ieder aan die nadenkt over de aanschaf van een boot zeker een bezoek te brengen aan de familie Krijgsman (wij zijn er speciaal voor vanuit Sneek gereden) en wij weten zeker dat jullie met hetzelfde enthousiasme en tevredenheid als ons daar weer vandaan komen. Familie Krijgsman nogmaals bedankt voor alles en wij houden jullie op de hoogte van ons vaarplezier, vriendelijke groet Frits en Willy uit Sneek.
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam. Huiskens, Den Haag, Corsiva 700 Tender inboard (25 - 03 - 2017)
Fantastisch !
Wij zijn heel blij met onze nieuwe Corsiva 700 Tender , geleverd op 24-3-2017. In september 2016 de showroom bezocht waar wij vakkundig en zeer vriendelijk werden geholpen door Janette en zoon Jorn. Wij zijn onervaren botenbezitters , dan is het heel fijn als mensen veel kennis van zaken hebben en dit ook duidelijk kunnen overbrengen . Extra hulde voor Jorn die de boot kwam afleveren bij de jachthaven . Stukje gevaren en alles zeer goed uitgelegd gekregen . De manier waarop Jorn dit doet is echt top; symphatiek , rustig , bijzonder prettig in de omgang en met veel liefde voor het vak. De champagne maakte het extra feestelijk ! We verheugen ons op veel vaarplezier en raden de Firma Krijgsman bij iedereen van harte aan. Fam Huiskens, Den Haag.
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam. Kenniphaas, Primeur 700 Tender Diesel (23 - 03 - 2017)
Van Corsiva 520 naar Primeur 700 Tender
Twee seizoenen lang hebben we ongelofelijk veel plezier gehad van onze Corsiva 520. Een sloep die helemaal te gek is. Echter kom je bij onze vrienden de Familie Krijgsman aan de Vaartweg 9B in Assendelft in de showroom, dan kom je als sloep liefhebber in een soort van snoepwinkel. Zo veel moois. Het was voorjaar 2016 dat we voor het eerst de Primeur 700 zagen. Wat een boot zo werelds mooi. Door de zomer 2016 de Elfstedenvaart te varen met de Corsiva 520 wisten we wat we wilden met een eventuele volgende boot. In September gingen we in overleg en met bijzonder mooi maatwerk qua Kajuit opbouw, besloten we de Primeur 700 aan te kopen. De wintermaanden zagen we de opbouw en bracht de Familie Krijgsman de Boot naar Boot Holland en de Hiswa alwaar we stonden voor de Elfstedenvaart 2017 voor Stichting Michael-Wings. Na heel wat kilometers op de weg en nadat duizenden mensen de boot (met speciale kajuit) hadden gezien ging de boot onlangs te water en mochten we de eerste kilometers varen. Wat een geluk, wat een service. Wie nog ooit twijfelt.... Ga gewoon naar Krijgsman Watersport en zoek uw boot op maat. Zo veel keus en er is zoveel mogelijk. Wij bedanken zeilmaker Kuipers, Janette, Lex en Jorn Krijgsman om het prachtige resultaat wat door de wateren gaat als “Tis ‘n Feyt 2” Met veel vaar plezier Groetjes John en Virginia Kenniphaas
star rating star rating star rating star rating star rating
Maarten en Ank uit Haarlem, Corsiva 590 Tender (03 - 12 - 2016)
Na eerst uitgebreid de website van Krijgsman Watersport bestudeerd te hebben en bleek dat zij alle modellen, waarin we geïnteresseerd waren in de showroom hadden staan, zijn we naar Assendelft afgereisd. Lex heeft ons op zeer plezierige wijze geholpen met het maken van de keuze voor de juiste boot. Na een korte proefvaart op het water achter de showroom waren we er binnen twee uurtjes uit en twee weken later werd onze boot geleverd met een goede uitleg door zoon Jorn. We hebben voor de Corsiva 590 gekozen omdat hij mooi ruim is en het nog net mogelijk is om hem op een trailer te vervoeren, zodat we iedere keer ergens anders kunnen varen. We hebben inmiddels heel wat plezierige rondjes gevaren en zijn heel blij met onze boot. We kunnen de firma Krijgsman Watersport van harte bij u aanbevelen.
star rating star rating star rating star rating star rating
John en Patrick uit Breda, Primeur 610 Tender (21 - 08 - 2016)
Als sinds juni zijn wij troste eigenaar van de jullie prachtige geleverde primeur 610 tender. Wij zijn er erg blij mee en krijgen veel complimenten voor onze sloep. Het vaarcomfort is optimaal en ook de service en de gastvrijheid Is rond uit super.
star rating star rating star rating star rating star rating
Familie Antoons uit Zuid-Scharwoude, Topcraft 605 tender (05 - 08 - 2016)
Vrijdag 5 augustus hebben wij onze Topcraft 605 met 60 pk in de mooie grijze rompleur 7021 en binnen kleur 9010 opgehaald en wat een prachtige boot met de opties die het helemaal afmaken! Gevaren van Assendelft naar Zuid-Scharwoude was een belevenis daar we op het meer even konden testen hoe de boot zich zou houden met volle snelheid en wat een enorme KICK! Een Tendersloep met alle comfort! Janette Lex en Jorn enorm bedankt voor jullie geduld en adviezen wij gaan met onze gasten enorm genieten in de FOUR SEASONS TENDERSLOEP!
star rating star rating star rating star rating star rating
Peter uit Middenbeemster, Primeur 610 Tender (11 - 07 - 2016)
Na een lang persoonlijk beslisproces de knoop doorgehakt en de sloep besteld en onlangs opgehaald. Wat een prachtige boot. Prima service en snelle levering. Het eerste mooie vaarweekend achter de rug. Het was top!
star rating star rating star rating star rating star rating
Saide en Bernd Kroon uit Gorinchem, Corsiva 570 New Age (22 - 06 - 2016)
Beste Jorn, beste familie Krijgsman, We hebben nu een lang weekend onze eerste avonturen met onze Corsiva 570 beleefd. En dat was heel wat, leren achteruit in een box te meren, loskomen van een zandbank in de Bieschbos (2x). En daarna een dag later even volhouden om de koelwater in de motor weer aan de praat te krijgen. Leren doe je door te doen! Maar bovenal staan de nu al onvergetelijke ervaringen van het rustig varen en gemakkelijk manoeuvreren over het water. We zijn enorm blij met onze sloep, een keuze die mede door uw goede advies tot stand is gekomen, precies wat we zochten. Gedurende dat weekend hebben we ook van de werkelijk heerlijke champagne genoten, daarvoor ook onze dank! Met vriendelijke groet, Saide en Bernd
star rating star rating star rating star rating star rating
Cora en Peter uit Noord-Scharwoude, Primeur 570 Tender Diesel (05 - 06 - 2016)
Eind vorig jaar onze oudhuijzer 460 ingeruild voor een Primeur 570. Het is fantastisch om met deze boot te varen,motor in de bun met nog wat extra isolatie en hij is fluister stil wat een genot om mee te varen. Maar ook de leuke positieve spontane reacties van de mensen die we tegen komen zijn erg leuk. En dan hebben we het nog niet eens over de fam. krijgsman gehad die ons erg goed en eerlijk hebben geholpen met de koop van deze Primeur. Nogmaals bedankt en we gaan voor heel veel vaar plezier. groet Cora en Peter Bakker
star rating star rating star rating star rating star rating
Rosema uit Purmerend, Corsiva 590 Tender (01 - 06 - 2016)
Door de goede service en klant vriendelijkheid zijn wij nu in het bezit van een corsiva 590 tender sloep , wat een genot om ermee te varen, al het advies die de familie Krijgsman ons heeft gegeven is uitgekomen. Wat een mooi en vriendelijk bedrijf hebben jullie, een aanrader voor alle toekomstige boot bezitters.
star rating star rating star rating star rating star rating
Flora en Frank Martini uit Heiloo, Corsiva 570 New Age (10 - 05 - 2016)
Na alle geweldige positieve reacties gelezen te hebben kunnen wij niet achterblijven.Het was een feest om door Jorn geholpen te worden. Eerlijk advies en heel positief. Ook pa en ma Krijgsman waren heel open en eerlijk. Jorn onze verkoper is heel goed geïnformeerd. Dat maak je tegenwoordig niet veel meer mee. Wij zijn heel blij met onze aanschaf van de Corisiva 570 New Age en genieten er alle dagen van. Familie Krijgsman heel hartelijk bedankt. Veel succes met jullie bedrijf. Flora en Frank Martini
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam. Timmermans uit Almere, Primeur 610 Tender (08 - 05 - 2016)
Een geweldige boot en een geweldige service! Wij kopen een super mooie Primeur 610 tender inclusief zon garantie + 24 graden, op de eerste vaardag. geweldig geregeld en nogmaals enorm bedankt voor alles. Hartelijk groet, familie Timmermans
star rating star rating star rating star rating star rating
Walter Schouten uit Almere, Corsiva 590 Tender (02 - 05 - 2016)
Naar jaren wikken en wegen maandag 2 mei onze eerste boot in circa vier uur overgevaren van Assendelft naar Almere. Met prachtig weer de eerste ervaringen opgedaan met de boot en genoten van onze tocht via Amsterdam over het IJmeer de oversteek naar Almere Noorderplassen. Janette bedankt voor de prettige adviezen en Jorn voor de uitleg voor ons vetrek. Nu nog met een begrensde motor maar hopen snel ons vaarbewijs te halen. Afgelopen dagen de boot beter leren kennen onder heerlijke weersomstandigheden. Hartelijke groet, Familie Schouten
star rating star rating star rating star rating star rating
Harrie en Frida, STOUT 650 (25 - 04 - 2016)
De overtocht ging perfekt! We wisten niet wat een topboot het was! We hadden er nog nooit mee gevaren dus wisten niet eens wat een geweldige aankoop we hadden gedaan. De service en alles klopte gewoon dank jullie wel. Groeten, Harrie en Frida
star rating star rating star rating star rating star rating
Edward Fortgens uit Apeldoorn, Riga 475 XL Experience de luxe (24 - 04 - 2016)
Na het besluit te hebben genomen om een sloep te kopen, bij Krijgsman in Assendelft terecht gekomen. Wat een perfect bedrijf. Vanaf het eerste gesprek tot en met de aflevering een perfecte service mogen ervaren. Niets is hier teveel gevraagd. Een echte aanrader dus als je op zoek bent naar een sloep. Wij zijn zeer tevreden met onze Riga 475. Ook een eventuele volgende sloep komt wat ons betreft zeker van Krijgsman uit Assendelft.
star rating star rating star rating star rating star rating
Marcel en Monique Fokker en Antoin van Haaften uit Maarssen, Corsiva 570 New Age (02 - 04 - 2016)
Beste familie Krijgsman, vorige week zaterdag hebben wij onze boot "onder ons" vroeg in de ochtend bij jullie opgehaald. We hadden namelijk een behoorlijke tocht voor de boeg, want we moesten naar Breukelen varen. Hier hebben we precies 6 uur over gedaan en hebben hierdoor onze boot al behoorlijk leren kennen. Wat een gaaf "speelgoed" is dat zeg! Zondag nog met de kinderen gevaren en die vonden het helemaal fantastisch om achterop de bun te zitten/liggen. Wij willen jullie hartelijk danken voor de goede adviezen, de prettige gesprekken en een goede afhandeling. Nu wachten op het goede weer...
star rating star rating star rating star rating star rating
J.Stuurman uit Zaandam, Corsiva 570 New Age (23 - 03 - 2016)
Beste familie Krijgsman, wij willen jullie vanaf deze kant heel hartelijk bedanken voor onze aankoop die wij bij jullie hebben gedaan. Wij zijn zeer in onze nopjes met de Corsiva, zien is één maar er mee varen dat vinden wij een genot. Jammer dat op onze eerste reis het weer zo tegen zat maar desondanks hebben wij toch heerlijk genoten. Wij hopen voor U allen op een goede vaart met heel veel zon. Met vriendelijk groeten, Ingrid & Jan, Zaandam.
star rating star rating star rating star rating star rating
Steven uit Amsterdam, Riga 475 XL Experience de luxe (10 - 03 - 2016)
Beste familie krijgsman, We hebben heerlijk genoten van onze eerste tocht van Assendelft naar Amsterdam. Het was gelukkig prachtig weer ook al hadden we dat niet verwacht. Onze black pearl ligt prachtig aan de gracht. Ik wil jullie allen bedanken voor de goede service, advies en het hele warme welkom. Ik denk dat veel bedrijven hiervan kunnen leren. Nogmaals onze dank en tot einde van het jaar als onze black pearl na een hopelijk fantastisch vaarseizoen weer voor onderhoud en winterstalling ingeleverd wordt. Groetjes Steven en Marcel
star rating star rating star rating star rating star rating
Frans Essers uit Heemskerk, STOUT 650 (02 - 03 - 2016)
Vrijdag de 13e de sloep voor de winter naar krijgsman gevaren. Voor de buien uit, nog net zonder gedoe voorbij de brug bij krommenie. Dank voor jullie hint om de sloep nog deze week te brengen. Jullie hebben van een vrijdag de 13e voor mij een leuke dag gemaakt. Nu al weer zin om de boot van het voorjaar na een goede onderhoudsbeurt weer uit de stalling naar zijn ligplaats te varen.
star rating star rating star rating star rating star rating
AHG Visser uit Krommenie , Riga 475 XL Experience de luxe (31 - 08 - 2015)
Na jaren een droom te hebben gehad om een boot te kopen, maar nooit gedaan. Hebben we vorige week besloten om er toch één te kopen. Eerst gekeken naar een Riga 440, maar de volgende dag toch besloten voor een Riga 475 te kopen. Wat een leuke mensen daar bij Krijgsman watersport, goede adviezen en net zo enthousiast als wij. Vrijdag de boot opgehaald en het hele weekend heerlijk kunnen genieten van de rust en het heerlijke weer op het water.
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam. van Belkom uit Dongen, Corsiva 520 New Age (21 - 08 - 2015)
Vorig jaar al een keer bij Krijgsman watersport langs geweest ter oriëntatie voor een nieuwe sloep. Zeer prettig en ongedwongen advies gekregen over een Corsiva 520 met 15 PK motor. Nu was het punt aangekomen om een sloep aan te schaffen na diverse keren iets gehuurd te hebben dus weer naar Krijgsman terug. Zeer goed advies van Jørn gekregen en besloten om er een 25 PK motor bij te nemen. Binnen een week lag de boot vaarklaar en hebben we nu al 3 dagen kunnen genieten van onze nieuwe sloep met dit prachtige weer. Bedankt voor het goede advies (is een genot om mee te varen) en veel succes met jullie bedrijf.
star rating star rating star rating star rating star rating
Verhoef uit Hilversum, STOUT 750 (15 - 08 - 2015)
We wilden al 2 jaar een sloep kopen, maar er is zoveel keuze in soorten. 2x op de Hiswa gelopen en toen viel de keuze op een stout 750. Doordat we toen al een fijn gesprek hadden met meneer krijgsman zijn begin augustus bij dit familie bedrijf langs gegaan daar stond de stout zoals wij hem in gedachten hadden.De koop was dus na een goed advies, en uitleg ,(we kwamen uit een speedboot) snel beklonken! We hebben inmiddels al 30 uur gevaren mede door het mooie augustus weer. Familie krijgsman, hartelijk dank, voor jullie goede adviezen.
star rating star rating star rating star rating star rating
Frans en Ineke Essers uit Heemskerk, STOUT 650 (01 - 08 - 2015)
Met de aanschaf van een Riga 440 bij de familie krijgsman was al duidelijk dat een volgende boot niet makkelijk bij een ander aangeschaft zou gaan worden. Ook de aflevering van de Riga in april dit jaar versterkte dat gevoel nog eens. Gewoon oké....een klik als was het een soort van thuiskomen. Dit, samen met het feit dat watersport op deze manier meer dan leuk was maakte dat we nog het zelfde vaarseizoen nogmaals aan de steiger bij Krijgsman tocht kwamen. De Riga ging de showroom in en een stout 650 lag een paar dagen daarna klaar om op een zonnige zaterdag opgehaald te worden. Na wat uitleg weer het water op met nog een grotere grijns als met de Riga 440. Wat een feest en niet in de laatste plaats omdat het gewoon leuk en goed geregeld is. Thanx Lex en Janette, jullie hebben sceptische zeilers toch maar mooi ook enthousiast weten te krijgen voor de rust die van "sloepen" uit kan gaan. Thanks en tot het najaar voor de stalling en de servicebeurt. Maar dat mag van mij best nog even duren hoor! Ineke en Frans Essers.
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam. Kenniphaas uit Alkmaar, Corsiva 520 New Age (03 - 07 - 2015)
Beste Janette, Lex en Jorn De eerste twee maanden zitten erop met de “Tis ‘n Feyt”. Het weer moet nog echt komen maar wij vermaken ons prima met de Corsiva 520. Wij hebben jullie leren kennen als open, enthousiasme en warme boten verkopers. De passie en de trots over jullie boten straalt er vanaf. Wij zijn er ook echt trots op dat wij een boot hebben van jullie en om de rust terug te krijgen om te genieten. Wij zijn heel blij met de 520 en ooit zal heus wel een Tender in het verschiet liggen.
star rating star rating star rating star rating star rating
Henny de Ree en Nel Alofs uit Lelystad, Oud Huijzer 575 Luxury (30 - 06 - 2015)
We hebben een huis op Droompark Buitenhuizen en dat is gelegen aan zijkanaal C. We zien daar bootjes langs varen en dat heeft ons enthousiast gemaakt om zelf ook een boot aan te schaffen. Na wat rondkijken zijn we bij de familie Krijgsman terecht gekomen. In hun showroom stonden diverse merken en types en na advies van hun zoon is de keuze gevallen op de Oud Huijzer 575 Luxury. Dit is onze eerste boot dus we wilden ook niet meteen een hele grote boot. Deze boot is handig in gebruik en biedt veel comfort met zowel de teaktafel als wel het zonnedek bij de rondziet voorin. We hebben de boot nu ruim 2 maanden en hebben al vele leuke tochtjes gemaakt. Familie Krijgsman, bedankt zover voor het advies en de geboden service. Groet, Henny en Nel.
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam Keizer uit Volendam, Corsiva 590 Tender (22 - 06 - 2015)
Sinds april zijn wij trotse eigenaar van een corsiva 590 tender. We zijn er al veel mee op uit geweest.Een echte TOP boot. Hij heeft voldoende ruimte en is opvallend stabiel. En zeer makkelijk te traileren. Bij de familie Krijgsman is echt geen vraag teveel en nemen ze echt de tijd voor je. Familie Krijgsman bedankt voor de goede service!!
star rating star rating star rating star rating star rating
Martin en Karin van Ernst uit Hoorn, Corsiva 520 New Age (20 - 06 - 2015)
In 2014 en in het voorjaar van 2015 hebben wij diverse sloepen gehuurd en al gauw wisten wij dat wij een Corsiva sloep wilden aanschaffen. Wij kwamen uit bij Krijgsman Watersport. Drie keer zijn wij bij hen langs geweest en toen hebben wij besloten een Corsiva 520 met 20 PK bbm te kopen. Geen gedram, heerlijk rustig rond kunnen kijken, weloverwogen besloten deze Corsiva te kiezen. Vandaag werd onze boot afgeleverd en ook nu weer was alles tot in de puntjes geregeld. Wij zijn heel erg tevreden en zullen onze boot in de winter voor het onderhoud en stalling zeker weer terugbrengen naar Krijgsman. Bedankt voor het goede advies en de prachtige sloep!
star rating star rating star rating star rating star rating
Kay en Tania uit Heerhugowaard, Topcraft 605 tender (17 - 06 - 2015)
Na een aantal jaren zo nu en dan een sloep te hebben gehuurd besloten wij eindelijk de stoute schoenen aan te trekken en serieus voor een eigen boot te gaan kijken. Via internet kom je dan al snel bij Krijgsman Watersport terecht en gezien alle voorgaande recensies was de keuze voor ons niet al te moeilijk waar we ons zouden gaan oriënteren. En zo belandden we op een mooie zaterdagmiddag met kids en hond in de showroom van de familie Krijgsman. Vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling en zijn we eigenlijk meteen verliefd geworden op een prachtige geheel zwarte en splinternieuwe Topcraft 605 Tender. Vanaf het allereerste contact heeft Janette ons gedurende het hele proces fantastisch begeleid en straalde het hele bedrijf vriendelijkheid, klantgerichtheid en deskundigheid uit. Omdat dit onze eerste boot is en we ook beginnend pleziervaarders zijn kregen we die aandacht die we ook vooraf hadden gewenst. Vanaf afgelopen zaterdag zijn wij dan ook de trotse eigenaar van deze supermooie Tender en hadden wij zelfs de primeur om als eerste klant van Krijgsman met deze Topcraft weg te varen. En wat vaart deze boter super. Ondanks het slechte en onstuimige weer hebben we volop genoten van de terugreis en kunnen we maar één ding concluderen: wat een top boot en wat een top bedrijf ! Beste Lex, Janette en Jorn, jullie hebben er absoluut een zéér tevreden en blije klant bij!!
star rating star rating star rating star rating star rating
Aad en Helen uit Hazerswoude-dorp, Corsiva 590 Tender (14 - 06 - 2015)
Na een jaar de watersport geproefd te hebben met onze eerste sloep kwamen we tijdens de Hiswa op de Corsiva stand een mooie tender tegen en waren direct enthousiast. We werden ontvangen door Janette Krijgsman die ons een eerlijke voorlichting gaf over de Corsiva 590 tender. Na de Hiswa weer contact gemaakt met Janette en na een proefvaart met Jorn hebben we de knoop doorgehakt. Omdat we niet in de buurt van Assendelft wonen heeft Jorn de boot per trailer naar de dichtstbijzijnde trailerhelling gebracht en daar netjes te water gelaten. Toen we in ons dorp onder de brug door moesten bleek dat het stuur net iets te groot was. Na een omruiling met een kleiner stuur was dat probleem opgelost. De Corsiva 590 tender beantwoordt volledig aan onze verwachtingen en we hebben inmiddels al meerdere mooie tochten over de Zuid-Hollandse meren gemaakt. De fam. Krijgsman heeft een mooi bedrijf waar eerlijkheid, kwaliteit en service nog als gewoon ervaren wordt!
star rating star rating star rating star rating star rating
Bob uit Hilversum, Corsiva 590 Tender (23 - 05 - 2015)
Na een eerste analyse naar Corsiva dealers per internet,in contact gekomen met de familie Krijgsman.Waarbij echt de tijd genomen werd, daar het onze eerste boot zou worden, om de verschillen en mogelijkheden goed aan ons uit te leggen.Nooit het gevoel gehad dat we een bepaalde richting in gepusht werden. Een afspraak gemaakt om op een koude vrijdag vroeg in maart een proefvaart te maken met Jorn die ons op een hele prettige manier de kans gaf om het varen met deze fijne tender zelf te ervaren. Nu zijn wij de trotse eigenaren van een donkerblauwe 590 tender met een donkerblauwe kap en beige kabelaring.werkelijk een plaatje om te zien, helaas hebben wij er door tijdgebrek pas 1 keer mee kunnen varen. Maar dat ligt uiteraard niet aan de familie Krijgsman, die wij ervaren hebben als zeer prettige, professionele ondernemers die met hart voor de zaak afspraken nakomen en een goed product afleveren. Een goed en fijn adres, ook voor onervaren watersport mensen zoals wij om een boot aan te schaffen.
star rating star rating star rating star rating star rating
Wim Heijerman uit zuidschermer, Corsiva 690 Tender (10 - 05 - 2015)
Ik ben altijd graag meegevaren aan boord van kennissen en wilde nu eindelijk eens zelf een boot. Ik zag deze tender in een artikel in de Telegraaf vlak voor de Hiswa. In dat artikel kreeg deze tender goede recensies. Ik zocht een watersportbedrijf bij mij in de buurt en kwam uit bij de Fam. Krijgsman. Deze keuze was een schot in de roos. Uiterst vakbekwaam, vriendelijk en hulpvaardig personeel heeft mij geholpen om mij te overtuigen van een goed besluit tot deze aankoop. Met een 60 pk Mercury motor, die prachtig rustig loopt, heb je een heel goed product. Ze vaart heerlijk en met kuipvloerverlichting, radio en dieptemeter voel ik me oceaanwaardig, maar ik blijk voorlopig toch maar in de Nederlandse vaarwateren. Ik heb nu naast mijn pensioen een nieuw beroep n.l. Kapitein.
star rating star rating star rating star rating star rating
Jan Henk en Linda uit Nieuwegein, Corsiva 570 New Age (03 - 05 - 2015)
Vorig jaar Augustus kwamen wij voor het eerst bij fam Krijgsman. Wij hadden geen boot, maar gaven aan waar een sloep naar onze mening aan moest voldoen en kregen duidelijk advies van Janette. Dit gaf ons zoveel vertrouwen dat wij binnen een week een geheel nieuwe complete boot incl trailer bij hen kochten. Dit lijkt impulsief, maar deden dit op basis van een stuk vertrouwen. Eind vorig jaar, alsmede afgelopen maand hebben we al vele uren gevaren en voldoet de boot aan de wensen die we van tevoren hadden! We hebben ook enkele kleine (garantie)aspecten gehad en die zijn snel en goed opgelost. Kortom: boot is een aanrader en de fam Krijgsman ervaren wij als een klantgericht bedrijf.
star rating star rating star rating star rating star rating
Hans van Heijningen uit Broek op Langedijk, STOUT 750 (18 - 04 - 2015)
toen mijn buurman langsvoer met zijn nw corsiva, begon bij mij het vaarbloed weer te kriebelen. Ik zat er al een tijdje aan te denken mijn makma admiraal te verkopen, op zijn tip eens door de zo hij zij "de snoepwinkel" van krijgsman te wandelen, was het voor mij een half uurtje rijden. Tja en dan stond daar een grote blikvanger: de STOUT 750. Gisteren 3 weken later opgehaald,eindelijk varen. In de showroom mooi, maar in het water schitterend. De lijn,de opbouw,stoer uiterlijk.gaaf,stil,ruim,veel handige details. Fam krijgsman bedankt voor jullie goede begeleiding. Onze zomer kan niet meer stuk.
star rating star rating star rating star rating star rating
Fred Veerman uit Zaandam, Corsiva 690 Tender (14 - 04 - 2015)
bij deze een vervolg reactie op de door ons aangeschafte corsiva 690 tender. Na de opbouw van de tender heeft eppo ongering hier een proefvaart mee gemaakt, waarvan het verslag in de vaarkrant van de telegraaf heeft gestaan, en het beeld materiaal in de eerst aflevering van vaart is uitgezonden, en waar al een snelheid werd gemeten met 3 personen aan boord van 40 km per uur. Conclusie.. een mooi afgewerkt, goed en degelijk gebouwde tender,welke stevig genoeg is om te worden voorzien van een sterkere motor, waardoor je er achter kunt wave borden indien gewenst,met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Nadat onze tender 4 dagen op de hiswa was te bezien is deze door de familie krijgsman afgeleverd in vinkenveen. Het was even wennen, na 5 jaar in een corsiva 560 classic te hebben gevaren, reageert een tender die langer is, en met een heel ander onder waterschip, toch beduidend anders dan de vorige sloep. Dit went echter snel, waarna je vooral merkt, dat de afwerking er in die 5 jaar met sprongen op vooruit is gegaan. De gelcoat, buitenschaal,scharnieren,kussens, alles is naar een hoog plan getild. Aangezien het nog vroeg in het seizoen was, en de ribs van de waterpolitie nog in de haven liggen,is het even mogelijk om te zien wat een corsiva 690 tender kan met een 60 pk mercury in de bun. Na het installeren van een snelheid GPS app op de telefoon diverse malen getest wat er mogelijk is. de eerste keren met de buiskap omhoog een snelheid gehaald op de GPS van 47,6 km per uur. Een volgende keer met de buiskap omlaag een snelheid van 48,6 km per uur. Wow, superstabiel,en snel deze snelheid behalend was dit meer dan voor mogelijk gehouden, en een leuke bijkomstigheid voor als het even mag en of kan. buiten de hoge snelheid valt ook op, dat de mercury bij legale snelheden fluisterstil is en onmerkbaar zijn werk doet. De verzonken kuip,hoge rugleuningen en het grote zonnedek, maakt in combinatie met het zwemplateau dat we de goede keus hebben gemaakt. Wederom een corsiva gekocht en geleverd door de familie krijgsman, alles in volle tevredenheid.
star rating star rating star rating star rating star rating
Leo Lammerse uit Assendelft, Corsiva 475 New Age (06 - 04 - 2015)
Wij zijn in 2012 op zeer prettige wijze door de fam. Krijgsman geadviseerd. Mede door hun ervaring kochten wij de Corsiva met trailer en hebben daar nog geen dag spijt van gehad. Zeer leuke boot, ook om mee te vissen of om met wat meer mensen gewoon lekker te varen. Hoeven ook niet te wachten voor bruggen want hij kan bijna overal onderdoor. Maar een boot kopen is niet zo moeilijk maar wat nu als er wat mee is? Dan is de service van enorm belang. En ook deze service is buitengewoon goed en snel. 1e geval: schroef beschadigd en motor kan niet meer in ondiep waterstand. Direct langs gevaren en Lex zei: hup boot eruit er meteen repareren. Kon er op wachten! 2e geval: motor gestolen in de winterstalling (elder en niet bij Krijgsman). Alle kabels gewoon afgeknipt en slot geforceerd. Op advies van Krijgsman was de boot verzekerd bij een verzekeringsmaatschappij waar ze veel mee samenwerken. Lex zou het wel voor ons afhandelen. En je gelooft het niet: zaterdag ontdekten we de diefstal en donderdag erna konden we alweer varen met de nieuwe motor! Dat noem ik nou buitengewone service en dat mag wel eens gezegd. Mooie nieuwe showroom trouwens met enorm veel om van te watertanden.
star rating star rating star rating star rating star rating
Art Philippi uit Lisse, Corsiva 590 Tender (21 - 03 - 2015)
Na zeer goed advies van de firma Krijgsman tijdens ons bezoek op de Hiswa 2014, een schitterende Corsiva 590 Tender icm een 30 pk Mercury aangeschaft. Echt een top zomer gehad en elke minuut genoten van onze eerste boot. Tijdens de zomer een aantal keren de Corsiva 690 Tender tegen gekomen en wat een mooie sloep is dat zeg!! Gelijk begonnen met sparen om deze droom te gaan verwezenlijken. Een aantal verschillende Corsiva dealers bezocht en tijdens de Hiswa nog wat rond geneusd, maar toch weer bij de firma Krijgsman uitgekomen ivm een beter advies en een schitterende aanbieding. Fijne mensen die met veel aandacht en passie hun vak uitvoeren en waar je als klant nog koning voelt. Kan niet wachten tot hij binnen is.
star rating star rating star rating star rating star rating
Koenders uit Almere, Topcraft 484 Grande Exclusive (04 - 03 - 2015)
Na het zien van de topcraft 484, die vonden we zo n leuke boot en gezellige indeling door de ronding in de bank is het lekker met varen als je met ze tweeën bent je toch gezellig zit, de boot vaart heerlijk, en door de goede voorlichting over de boot en de top service met onze vorige boot, was onze beslissing gauw gemaakt, geen vraag te gek bij krijgsman sport....wij zijn beginners en door deze mensen voelt het niet zo.ik zeg krijgsman watersport keuze genoeg DOEN!
star rating star rating star rating star rating star rating
Koenders uit Almere, Topcraft 484 Grande Limited (04 - 03 - 2015)
Na het zien van de topcraft 484, die vonden we zo n leuke boot en gezellige indeling door de ronding in de bank is het lekker met varen als je met ze tweeën bent je toch gezellig zit, de boot vaart heerlijk, en door de goede voorlichting over de boot en de top service met onze vorige boot, was onze beslissing gauw gemaakt, geen vraag te gek bij krijgsman sport....wij zijn beginners en door deze mensen voelt het niet zo.ik zeg krijgsman watersport keuze genoeg DOEN!
star rating star rating star rating star rating star rating
P.goederaad uit Alphen aan den Rijn, Corsiva 475 New Age (20 - 02 - 2015)
We wisten van niets maar wilden heel graag een bescheiden sloepje. We zijn verschillende w.sport zaken af geweest,en toen werd het pas echt moeilijk. We zeiden tegen elkaar we zien door de bomen het bos niet meer,stoppen er mee,nou ja nog een keer ergens gaan kijken dan. Krijgsman heten die mensen, wat een verademing, we kunnen wel allerlei superlatieven naar voren brengen maar het belangrijkste gevoel wat we hadden was een soort eerlijkheid en vertrouwen. Na 5 bezoekjes en uitstekende voorlichting hebben we besloten het sloepje een corsiva 475 bij de zoon van het echtpaar te kopen. We hebben aan alle kanten een goed gevoel,bedankt. Laat het voorjaar maar komen.
star rating star rating star rating star rating star rating
Fred en Wilma Veerman uit Zaandam, Corsiva 690 Tender (15 - 01 - 2015)
Na zelf nog nooit een boot te hebben gehad , hebben wij in 2010,volledig vertrouwend op het advies van janette en lex , een corsiva 560 classic full options aangeschaft. Vanaf het moment van te water laten tot op heden, is alles wat ze heb gezegd uitgekomen. Een stabiele sloep, met veel ruimte, hoge kussens, goede kwaliteit,die bijzonder prettig vaart. Nadat de tenders hun intrede deden in sloepenland, met alle voordelen van de ruimte van een sloep en een sneller onderwaterschip, bleef dit kriebelen. Nu de knoop door gehakt en bij janette en lex een full options corsiva 690 tender besteld met 60 pk mercury. Voordelen voor ons zijn, meer ruimte, een geweldig mooi zonnedek achterop, makkelijk na het zwemmen via het zwemplateau weer aan boord kunnen komen, en de mogelijkheid om af en toe burgerlijk ongehoorzaam te zijn in verband met de 60 pk mercury. Het advies, het warme gevoel en de service van de fam. krijgsman hebben wederom bepaalt dat wij hier in volle vertrouwen deze aankoop hebben gedaan. Tevens wensen wij degene die ( onze ) corsiva 560 gaat aanschaffen net zo veel vaarplezier als wij met deze sloep hebben gehad.
star rating star rating star rating star rating star rating
Teun en Claudia uit Purmerend, Corsiva 620 Classic (23 - 08 - 2014)
Al jaren het idee een bootje te kopen is het dan eindelijk zover gekomen en hebben wij op 2 augustus bij Lex en Janette een prachtige sloep de Corsiva 620 gekocht!! Complimenten voor jullie prachtige pand en goede adviezen! Wij zijn Super blij met onze sloep en varen ook zoveel mogelijk als het kan. Als je vragen of je hebt een probleem wordt dit erg goed opgelost. Vrijdag is ons cabrioletkap erop gezet TOP en in het voorjaar krijgen we nog ons zonnekussen voor achter op. Wij zeggen laat de zon maar komen voor nu en voor in 2015 we hebben er zin in !!! Bedankt Lex en Janette!!
star rating star rating star rating star rating star rating
Bart Steijgeman uit Zuid Scharwoude, Corsiva 475 New Age (20 - 08 - 2014)
Na jaren eindelijk een kleine droom uitgekomen. 2 weken het internet afgespeurd, 4 watersport bedrijven in Noord Holland geselecteerd en bezocht. Uiteindelijk een deal met Krijgsman Watersport gemaakt. Vandaag besteld, we laten hem leveren eind maart 2015. Als je kijkt naar het formaat boot, diepe zit, ruimte en zeer fraaie afwerking, kom je in deze klasse geen betere boot tegen. Vrouwlief wou heel graag de tafel erbij, dan nog is er ruimte genoeg.In tegenstelling tot overige boten van dit formaat. Goede voorlichting bij Krijgsman en op prettige wijze de zaak afgehandeld. We kunnen niet wachten tot maart 2015! Tot dusverre bedankt Janette en Lex!!
star rating star rating star rating star rating star rating
Anita en Jeroen uit Zaandam, Corsiva 475 New Age (18 - 08 - 2014)
Na een aantal weken zoeken en inlezen op diverse internetsites op een zaterdag middag bij de firma Krijgsman op bezoek gegaan. We zijn onwijs goed en vriendelijk geholpen, kregen goed advies voor de aankoop van onze eerste boot. Er was nog enige twijfel over welke motor we zouden aanschaffen voor onze sloep. Zondag ochtend mocht ik langskomen voor een proefvaart met een 15PK motor en dat is uiteindelijk ook onze keus geworden. Hier hebben we absoluut geen spijt van. Ik heb met de kinderen de boot opgehaald en naar Zaandam gevaren dat was een hele belevenis mede doordat een binnenvaart schipper ons riep op het Noordzeekanaal of we langszij wilden komen. Hij wou de sloep van dichtbij bekijken en hij vond hem te gek! We hebben inmiddels lekker gevaren, veel bekijks en mooie tochtjes gemaakt. Heel erg bedankt voor de goede service, uitleg en oplevering.
star rating star rating star rating star rating star rating
Teko en Ber uit Amsterdam, Corsiva 475 New Age (12 - 08 - 2014)
We hebben vorig jaar oktober besloten een nieuwe boot te gaan kopen en kwamen via via terecht bij Krijgsman in Assendelft. Goede voorlichting, prettige manier van doen, nuchter en servicegericht. Met een mooie prijs (voor hen is het handig om nieuwe boten in het winterseizoen vaarklaar te kunnen maken) konden we de boot halverwege maart komen ophalen. We hebben al enorm veel gevaren en hij voldoet precies aan onze verwachtingen. Hij is compact en er kunnen toch 6-7 volwassenen op. Hij vaart heel soepeltjes en na 8 jaar ploeteren met een tweedehandsje uit de jaren zeventig, is dit een verademing! En met een prachtige zomer hebben we er nu al enorm veel plezier van gehad.
star rating star rating star rating star rating star rating
Kuipers uit Heerhugowaard, Corsiva 600 Tender inboard (29 - 07 - 2014)
Na veel watersportbedrijven bezocht te hebben hadden wij bij sommigen bedrijven geen goed gevoel. Je geeft ineens een heel bedrag uit. Na wikken en wegen waren mijn vrouw en ik het er over eens dat wij veel vertrouwen in dit bedrijf hadden en dat geeft je rust. Wij hebben een corsiva Tender 600 28 PK diesel gekocht en al heel wat gevaren de afgelopen 14 dagen. Tussen de 2000 en 2500 toeren nog wel een tril geluid verder een fantastische boot waar we heel blij mee zijn.
star rating star rating star rating star rating star rating
Rob en Marijke uit Alkmaar, Corsiva 590 Tender (25 - 07 - 2014)
Beste Fam Krijgsman, Afgelopen dagen hebben een geweldige tocht gemaakt van Alkmaar naar Medemblik. 5 sluizen hadden wij onderweg, waarvan 2 met een klein verval en 3 met wel 5 tot 3 meter verval. Het was een fantastische tocht met schitterend weer, alles zat dus mee! De Corsiva 590 Tender trok uiteraard veel bekijks! 2 overnachtingen in een hotel in Medemblik, toen weer retour naar Alkmaar, we hebben genoten van de boot en de vaartocht!" "Enjoy Life"! Groetjes Rob en Marijke
star rating star rating star rating star rating star rating
Bianca en Berry van der Schans uit Veenendaal, STOUT 750 (13 - 07 - 2014)
Dit weekend weer lekker aan het varen geweest in de Zaanstreek. We hadden een klein probleempje met onze boegschroef. Even contact gehad met Krijgsman en we konden zo langs komen. Jorn Krijgsman en de monteur hebben de lunch uitgesteld en ons direct geholpen. Probleem opgelost. Nog even lekker met Janette en Lex Krijgsman staan kletsen. Wat een service. Echt voor onbezorgd vaarplezier.
star rating star rating star rating star rating star rating
Ian uit Amsterdam, Corsiva 690 Tender (05 - 07 - 2014)
Na eindelijk het besluit genomen te hebben een sloep/tender aan te schaffen, zijn we na een zoektocht op het internet én aanbeveling van een kennis bij Krijgsman Watersport terecht gekomen. Erg prettig familiebedrijf met veel boten/modellen in de showroom om een goed beeld te kunnen vormen. Tijdens de verschillende bezoeken is er ruim de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en voorlichting te geven. Waar we eerst voor de Corsiva 590 Tender wilden gaan, zijn we uiteindelijk – vanwege de grootte en mogelijkheden van de boot – op de Corsiva 690 Tender uitgekomen. Uitgerust met een Mercury 60pk motor, initieel nog begrenst op 20 km/u. Na een snelle levering – de boot stond gelukkig al in de showroom – en het halen van het Vaarbewijs is Jorn snel langsgekomen om de begrenzing er op locatie weer af te halen en een paar kleine puntjes op te lossen. Super service! Bedankt Janette, Lex en Jorn!
star rating star rating star rating star rating star rating
Paul en Willy van der Heyde uit Huizen, Corsiva 600 Tender inboard (11 - 06 - 2014)
Afgelopen zaterdag hebben wij onze Corsiva 600 tender bij de familie Krijgsman in Assendelft opgehaald en dezelfde dag in Huizen weer te water gelaten. Wat een fantastische boot. De Corsiva 600 tender vaart fantastisch met de ingebouwde 28 pk dieselmotor en voorzien is van een heel mooi interieur. Dus wij hadden de eerste dag al heel nieuwsgierige voorbijgangers die de boot kwamen bewonderen. De Coriva 600 tender is ook een genot om mee te varen, heel stabiel en voldoende vermogen om een aardige snelheid te halen. Wij hopen nog vele heerlijke uren met de tender op het water te gaan doorbrengen. Wij willen wij de familie Krijgsman dan ook hartelijk bedanken voor hun de eerlijke adviezen die zij ons gegeven hebben met betrekking tot de aankoop van deze boot en de bijbehorende trailer.
star rating star rating star rating star rating star rating
Marijke Mars uit Groet, Corsiva 475 New Age (02 - 06 - 2014)
Mijn wens was altijd heerlijk varen op het water met alleen natuur om mij heen. Zocht naar een bootje voor 1 persoon, waar ik mee overweg kon. Heb hem gevonden bij Krijgsman op de Hiswa. Super mooi en goed hanteerbaar voor 1 persoon. Fantastisch geholpen door Janette en Lex. Afgeleverd in Schoorl. Er was een klein foutje en is direct hersteld. De monteur kwam gelijk naar Schoorl om de fabrieksinstelling te reparereren. Fantastische geregeld. Ben heel blij met deze familie. Goeie service.
star rating star rating star rating star rating star rating
Remon uit Assendelft uit Assendelft, Corsiva 590 Tender (29 - 05 - 2014)
Wat een top zaak! Sinds kort heb ik mijn sloep gekocht bij de familie Krijgsman. Zelf ben ik gek op varen, maar heb geen verstand van techniek of onderhoud. Bij krijgsman heb ik beide gevonden. Dezelfde passie voor varen en ze hebben verstand van techniek. Dezelfde passie hebben ze ook op het gebied van ondernemendheid en servicegerichtheid. Wanneer ik een vraag had, stonden ze iedere keer weer klaar.
star rating star rating star rating star rating star rating
Leo en Renate uit Weesp, Corsiva 475 New Age (20 - 05 - 2014)
Na jaren Neerlands wateren onveilig gemaakt te hebben met een rubberboot met een te zware motor, maar daardoor wel het plezier in het varen gekregen te hebben, werd het eind 2013 tijd voor een volgende stap. Na diverse zaken geweest voor informatie en advies en uiteindelijk dan toch ook maar even naar Assendelft gereden omdat we daar in de buurt moesten zijn. Dat was waarschijnlijk gelukkige dag nummer 1. Wat een fijn stel mensen de familie Krijgsman en wat een goed advies. Uiteindelijk gekozen voor de Corsiva 475 in de Limited Edition en het aftellen kon beginnen. Op 14 mei dit jaar hebben we de boot opgehaald en zelf terug gevaren naar Weesp. Dat was waarschijnlijk gelukkige dag 2. De service stopt niet bij de handtekening en dat voelt echt fijn. Inmiddels meerdere tochten gemaakt en dat waren waarschijnlijk gelukkige dag 3 etc etc. Familie Krijgsman, bedankt voor uw advies en hulp, zelfs bij onze impulsieve acties en de boot oh ja, die vaart fantastisch.
star rating star rating star rating star rating star rating
Ineke en Ed uit Heemstede, Corsiva 570 New Age (20 - 05 - 2014)
Afgelopen zondag onze nieuwe sloep opgehaald. Het was echt een prachtige dag. We hebben een mooie tocht naar huis gemaakt via de sluizen van Nauerna en Spaarndam. Bedankt voor de goede service en het vertrouwen. We hopen op nog veel vaarplezier. Ed Verhelst en Ineke Groenendijk.
star rating star rating star rating star rating star rating
Eveline en Rutger Metz uit Doorn, Corsiva 590 Tender (25 - 03 - 2014)
Krijgsman Watersport wat een geweldige service, advies, contact en heden een aflevering gehad waar je van droomt. Dank namens Eveline Metz-Verschuren en Rutger Metz
star rating star rating star rating star rating star rating
John & Jacomien uit Heerewaarden, Corsiva 590 Tender (24 - 03 - 2014)
Wij hebben helaas afscheid moeten nemen van onze Corsiva 590 Tender, maar alleen omdat we door deze boot besmet zijn geraakt met het water virus we hebben een grotere boot aangeschaft met vaste slaap plaatsen, de Corsiva 590 Tender is echt een super boot om heerlijk mee te touren we hebben er veel plezier mee gehad, een echte aanrader voor de liefhebbers van een iets modernere uitvoering van de sloep.
star rating star rating star rating star rating star rating
Ron en Mariska uit Haarlem, Corsiva 520 New Age (17 - 03 - 2014)
Vorige week hebben wij onze fraaie Corsiva 520 Classic opgehaald. Enerzijds omdat we niet konden wachten, anderzijds omdat het voorjaar vroeg is ingezet. Wij zijn erg blij met de prettige vaareigenschappen van de boot en hebben er de afgelopen paar dagen al veel plezier van gehad. Tijdens de eerste kennismaking met Krijgsman Watersport afgelopen najaar waren we niet alleen direct 'verkocht', maar kregen we goed vertrouwen in de familie Krijgsman vanwege het persoonlijke en prettige contact. En dat vertrouwen bleek ook bij de aflevering volkomen terecht! Topboot en topservice! Bedankt!
star rating star rating star rating star rating star rating
Hennie Velzeboer uit Akersloot, Corsiva 475 New Age (14 - 03 - 2014)
Zo vandaag het eerste boottochtje gehad. Mooie boot en super geholpen bij Krijgsman.Laat nu het mooie weer maar komen
star rating star rating star rating star rating star rating
Jan van de Bunt uit Amsterdam, STOUT 750 (18 - 02 - 2014)
In 2013 kocht ik een Corsiva Rough sloep bij Krijgsman en nu heb ik een Stout 750 gekocht. De Corsiva werd ingeruild. Varen is nog veel leuker dan ik had verwacht. Ook nu weer werd ik super bij de keuze geholpen. Lex denkt echt met je mee en zijn vrouw is een topper! Geen enkele vraag is teveel en zij hebben altijd tijd en aandacht voor je. Bedankt familie Krijgsman!
star rating star rating star rating star rating star rating
Rob en Marijke uit Alkmaar, Corsiva 590 Tender (06 - 02 - 2014)
Een aanrader...TOP Een echt fijn Familie bedrijf. Wij hebben een nieuwe Corsiva 590 Tender full options gekocht, wij zijn een jaar bezig geweest om te orienteren welke boot het zou gaan worden. Verschillende bedrijven bezocht, ook Krijgsman, keurig geholpen, netjes nagebeld of zij ons nog van dienst konden zijn. We hebben dan ook "geen" zaken gedaan met de Fa. Krijgsman MAAR met de Fam. Krijgsman, een goed vertrouwd en warm gevoel, uniek in deze tijd, niet alleen een boot gekocht maar ook een gevoel van vaarplezier meegekregen. Als U van plan bent een andere boot aan te schaffen, ga zeker bij de Fam. Krijgsman langs, een absolute aanrader. Rob en Marijke, Alkmaar
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam. Leeuwenkamp uit Alkmaar, Corsiva 590 Tender (14 - 01 - 2014)
De winter kan niet snel genoeg voorbij zijn. De boot moet weer snel te water. Sinds afgelopen zomer een 590 tender gekocht. Eerste boot, met een goed advies van de firma Krijgsman, super tevreden. Stuurhoogte is aangepast zodat we onder de bruggen de grachten door kunnen varen. Boot is keurig op tijd afgeleverd en met stukje aftersales service is ook een klein schoonheidsfoutje keurig opgelost.
star rating star rating star rating star rating star rating
Ellen en Eric Vollenbroek uit Maarssen, STOUT 650 (28 - 10 - 2013)
Wij hebben onlangs een prachtige STOUT 650 zwart/zwart gekocht bij Krijgsman watersport. De eerste keus was gevallen op een Riga 520 Experience maar de STOUT 650 bleef maar lonken!! Wat een prachtige boot is de STOUT!! Stoer groot en solide!! Helemaal ons ding.Mede door de vriendelijke en goede voorlichting van Janette Krijgsman zijn wij overgegaan tot aankoop. Laat het maar snel voorjaar worden!! Ellen en Eric.
star rating star rating star rating star rating star rating
Van Straaten uit de Meern, Corsiva 475 New Age (15 - 10 - 2013)
Even een reactie van deze familie.Deze zomer veel gevaren met onze nieuwe sloep die wij in het voorjaar aangekocht hadden wat zeer goed is bevallen, mede natuurlijk ook door het vele mooie weer van deze zomer. Een mooie en ruime boot om gezellig mee te varen voor een kort tochtje of wat langer, allemaal geen probleem, wij zijn echt tevreden!
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam. Slob uit Wormerveer, Corsiva 490 Classic (28 - 08 - 2013)
Als oud zeiler lonkt het water nog steeds en deze zomer viel dan ook het besluit om eens te gaan kijken of een sloepje iets voor ons was. Na een korte zoektocht een 4,30 m gekocht en een paar gezellige tochten gemaakt. Al snel besloten we dat dit voor ons een prima alternatief voor de zeilerij was, echter wilden we wat meer comfort en stabiliteit. Binnen lopend bij Krijgsman viel de beslissing binnen 5 minuten. De klassieke rompvorm van de Corsiva 490 Classic, de mooie breedte en dat gecombineerd met een prima motor sprak ons erg aan. Ook het goede advies van Lex Krijgsman en de tijd die hij voor je neemt gaven ons een goed gevoel. Op zaterdag lag onze Black Beauty keurig klaar en kregen we nog een aantal uitstekende adviezen mee. Weg varend uit Assendelft, met een leuke tocht voor de boeg, keken wij elkaar zeer tevreden aan. Ons ideaal is met behulp van Krijgsman Watersport verwezenlijkt.
star rating star rating star rating star rating star rating
Familie Suurmond uit Hillegom, Corsiva 475 New Age (03 - 08 - 2013)
We waren aanvankelijk op zoek naar een tweedehands bootje voor onze oudste dochter. Al snel viel ons oog op de zeer gunstig geprijsde maar luxueus uitgeruste Corsiva 475 New Age. De beslissing was snel genomen om de sloep bij Krijgsman Watersport te kopen. Prima service! Nu inmiddels ruim een jaar in ons bezit. Onze 'Cap Sur' is regelmatig op De Ringvaart en De Kaag te zien. Meestal met onze oudste dochter aan het stuur.
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam. Schmaal uit Zaanstad, Corsiva 520 New Age (22 - 07 - 2013)
Nadat een grote wens in vervulling mocht gaan, wonen aan het water, werd stap nummer twee gezet. Een boot. Het was al snel duidelijk dat het een sloep moest zijn. Bij vele showrooms wezen kijken, kwam, voor ons nog dichtbij ook, Krijgsman Watersport in beeld. De keuze viel op een Corsiva 520 na een gedegen advies. Voor ons geknipt, namelijk niet te klein maar ook niet te groot. Maatwerk eigenlijk. Ook de prijs was gunstig. Een mooie sloep voor een scherpe prijs. We hebben een inmiddels een aantal prachtige zomerdagen achter de rug. voor ons een reden om lekker met de boot er op uit te gaan. Een koffer kleding in de boot en een mooi rondje van 5 dagen gevaren van B&B naar B&B, allen aan of direct nabij het water. We hebben hier zo van genoten. Een mooie boot met een betrouwbare buitenboord motor langs de mooiste plekjes van Nederland. Natuurlijk kom je bruggen tegen en wanneer je dan de vlaggestok er niet afhaalt bij een lage brug. Voordat we naar huis voeren, nog even langs bij Krijgsman Watersport en wordt de vlaggenhouder gewoon weer geplaatst. Kortom een top service! Een goede keuze om voor Krijgsman Watersport te gaan!
star rating star rating star rating star rating star rating
Simon en Lischa uit Zeewolde, Corsiva 570 New Age (15 - 07 - 2013)
Wij hebben in juni 2013 een jong gebruikte Corsiva 570 gekocht bij Krijgsman. En wat zijn we er blij mee. De boot bevalt ons heel erg goed en het is heerlijk om op het water te zijn. Met onze 4 kleine kinderen is de boot ruim genoeg. Het zonnedek en de ruime bun zijn heerlijk om in de zon te liggen en te genieten van het water. Wij zijn zeer te spreken over de goede service en hulpvaardigheid van Lex en Janette Krijgsman. Vanaf het eerste contact merk je dat service hoog in het vaandel staat. Ook na onze aankoop blijft dit een feit. Juist in deze tijden is het belangrijk dat je voor je klanten verder gaat en dat is iets wat ze bij Krijgsman watersport heel goed hebben begrepen.
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam van der Schans uit Veenendaal, STOUT 750 (23 - 06 - 2013)
Vorig jaar hebben we elders een Corsiva 570 Classic gekocht. We hebben er met veel plezier mee gevaren, maar de Stout 750 bleef lonken. Twee weken geleden zijn we bij Krijgsman terecht gekomen en hebben daar een proefvaart met de Stout 750 gemaakt. De boot voldeed helemaal aan onze verwachtingen, is prachtig om te zien maar ook stabiel, ruim en met een heerlijk zonnedek. We zijn heel goed bij Krijgsman geholpen en hadden daar gelijk een prettig gevoel bij. Vorige week hebben we besloten en de Stout 750 met Vetus diesel inboard motor bij Krijgsman gekocht. Ze doen er alles aan om het goed af te leveren. Gisteren hebben we de boot opgehaald en werden we door de familie Krijgsman uitgezwaaid. Een dag met veel regen en wind gevaren en toch helemaal blij!! Wij zijn helemaal weg van de Stout 750! We hebben een andere ervaring gehad, maar Krijgsman kunnen wij ten zeerste aanbevelen!
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam. Zomerdijk uit Zwolle, Corsiva 620 Classic (28 - 05 - 2013)
Tijdens de Pasen 2013, absoluut geen voorjaarsweer, waren we op zoek naar een sloep. Wij zijn nieuwe watersporters, dus dan is internet een mooi medium om te beginnen. Al snel kwamen we uit bij Krijgsman Watersport in Assendelft die net met een nieuwe locatie en een prachtige showroom vol sloepen, motoren en accessoires een Paasshow hadden. Achter het bedrijf zijn steigers met verschillende modellen om ervaring te proeven. Dat hebben we uiteraard gedaan onder deskundige begeleiding en adviezen van Janette en Lex Krijgsman. Het maakt de keus makkelijker. Al snel waren we eruit welke sloep bij ons budget past en binnen een week hebben we besloten om de Corsiva 620 Classic te nemen in een lichte kleur. Uiteraard met de net iets luxere buiskap en afdekzijl, het heerlijke zonnedek, teaklook-opties en Mercury 20 pk in de bun. Na een aantal weken werd de sloep afgeleverd bij onze ligplaats in Belt-Schutsloot (Kop van Overijssel). Alles was prima geregeld en de afgesproken benodigdheden waren aanwezig. Klasse fam. Krijgsman. Wij zullen te allen tijde jullie mooie bedrijf adviseren en hebben het gevoel van… ,,Wanneer er nog vragen zijn, we daar deskundig antwoord op krijgen’’. Bedankt!
star rating star rating star rating star rating star rating
Van Dalen uit Delfgauw, Lifestyle 650 (24 - 04 - 2013)
Jaren geleden veel gevaren in kajuitboot, een Skagerak 720. Jaren heerlijk van genoten. Toen ruim 6 jaar zonder boot, maar het begon weer te kriebelen. We wilden weer gaan varen, , maar hadden het idee om het sloep varen te proberen. Nu weten we uit ervaring dat een fatsoenlijke sloep behoorlijk aan de prijs is, maar na wat rondgekeken te hebben, kwamen we bij Lex Krijgsman terecht. Wij hadden interesse in de Lifestyle 650 veel sloep voor aantrekkelijke prijs!! Gisteren opgehaald en naar onze jachthaven gevaren. Deze ligt in Aalsmeer. Wat een heerlijke tocht is dat geweest, de boot vaart werkelijk fantastisch!!!! Heerlijk ruim, stabiel, en koerst geweldig!!!! Hij doet zeker naar onze mening zeker niet onder voor menig duur merk!!!!!!!!
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam. Schoots uit Vinkeveen, Yamarin (06 - 04 - 2013)
Onlangs een bezoek gebracht aan Krijgsman watersport en hebben onze ogen uitgekeken. Wat een schitterende nieuwe hal met ruim assortiment tegen aannemelijke prijzen. Prettige bediening echt een familie bedrijf kortom een aanrader!
star rating star rating star rating star rating star rating
Raymond Brom uit Amstelveen, ALLCRAFT CARP 4000 (21 - 03 - 2013)
Ik heb bij Krijgsman in 2008 mijn eerste nieuwe stalen (roei)boot gekocht met een nieuwe Seva 4pk 4tact buitenboordmotor. Deze boot heb ik in 2011 ingeruild bij Krijgsman en een nieuwe aluminium platbodem gekocht. Allcraft Carp 4000. Mijn buitenboordmotor heb ik ook bij Krijgsman in onderhoud. Mijn ervaringen met de firma Krijgsman zijn erg goed en kan deze dan ook aan iedereen aanbevelen die voornemens is een boot aan te schaffen!
star rating star rating star rating star rating star rating
Ronald Jonker uit Uitgeest, Corsiva 520 New Age (01 - 12 - 2012)
Wij hebben drie jaar een rubberen boot gehad en hierna besmet met het boten virus. Prachtig voorjaar, zomer en herfst genieten van al het moois rond en op en in het water!! We zijn op zoek gegaan naar een andere boot en kwamen bij Krijgsman terecht. In eerste instantie op budget gekozen en de 470 Corsiva was prachtig voor ons. Na drie maanden geen spijt maar met drie kinderen de ruimte toch beperkt we hebben er niet op aangestuurd maar nadat we zeiden dat we groter wilden een zeer mooi voorstel gehad voor de 520 met 25 PK toen overgestapt naar het grotere model we zij heel blij met de boot en blij met Krijgsman watersport ons inziens dus een aanrader!!
star rating star rating star rating star rating star rating
Dieren, Corsiva 475 New Age (17 - 10 - 2012)
Gisteren onze Corsiva 475 New Age opgehaald in Assendelft. Vanwege het goede advies, scherpe prijs en korte levertijd is onze keuze op Krijgsman gevallen. Geen concessies gedaan op uitvoering, trailer en motor. Krijgsman Watersport zat niet echt dichtbij maar wij zijn gegaan voor kwaliteit en een deskundig advies. Vanmiddag op recreatieplas Rhederlaag de eerst proefvaart gemaakt.
star rating star rating star rating star rating star rating
Fam. Stalenberg uit Monnickendam, Corsiva 475 New Age (22 - 07 - 2012)
In het voorjaar van 2011 kochten we bij Krijgsman een Master Family sloep. Vooraf kregen we een goed advies over verschillende boten. Ook na de aanschaf konden we altijd bij Krijgsman terecht voor vragen. Toen we na de winterstop een ruimere, luxere boot wilden met iets meer vermogen, konden we een goeie inruildeal maken en enkele dagen later werd onze Corsiva 475 afgeleverd. De aflevering verliep prima en ook de nazorg is goed! We zijn erg blij met onze Corsiva en met de service van Krijgsman!
star rating star rating star rating star rating star rating
Astrid van Mastrigt uit Leiden, Corsiva 690 Tender (12 - 07 - 2012)
Beste Janette, Wij hebben ontzettend veel plezier van deze boot en genieten volop van de ruimte en het comfort. Menigeen heeft al omgekeken als we langs kwamen!
star rating star rating star rating star rating star rating
Dhr. Waarderburg uit Amsterdam, (17 - 05 - 2012)
Beste Janette, even laten weten dat we veel plezier hebben van de boot. We hopen weer op een goed weekend, zodat we weer het water op kunnen.
star rating star rating star rating star rating star rating
Martin van der Borgt uit Almere, Corsiva 690 Tender (13 - 04 - 2012)
Hoe komt een cat zeiler nu in een sloep? Het woonachtig zijn aan het water in combinatie met het op zoek zijn naar een hoog sociaal gehalte was de aanzet voor onze zoektocht naar een sloep. Belangrijke wensen waren een comfortabele zit en multifunctioneel. De Cosiva 690 Tender voldoet meer dan dit aan deze wensen. Door de overvloed aan ruimte en hoge banken zit je met meerdere mensen heel comfortabel. De sloep ligt stabiel in het water en laat zich makkelijk bedienen. De koelbox kan op de 12V, zonnebaden op de bun, duiken vanaf het achterplateau enz. Kortom toertochtjes en voor anker gaan beleven wij als een genot - zelfs een overnachting is goed mogelijk. De traditionele kenmerken in combinatie met zijn robuuste moderne looks zijn een lust voor het oog en heeft al vele complimenten opgeleverd. Altijd leuk dat een gedane keus door anderen positief wordt bevestigd.
star rating star rating star rating star rating star rating
Frank de Lange uit Koog aan de Zaan, (30 - 05 - 2011)
Na jaren te hebben rondgespeurd op internet voor een nieuwe of 2e hands betaalbare mooie sloep, ben ik in het voorjaar van 2011 terecht gekomen bij Krijgsman Watersport voor een nieuwe Riga 470 met Suzuki buitenboord 9.9 PK. Deze boot bevalt ons prima, goede afmetingen, groot genoeg om naast het gezin ook nog andere passagiers mee te nemen. Vooral de hoge randen zijn handig met kleine kinderen. Hij vaart super en wij hopen er ook dit jaar weer veel vaarplezier van te hebben. Een echte aanrader!
star rating star rating star rating star rating star rating
Fleur Schraven uit Nederhorst den berg, Corsiva 570 New Age (21 - 04 - 2011)
Een jaar geleden besloten wij een sloep te kopen. Gezien de prijzen die wij kenden van sloepen en ons beperkte budget dachten wij ons te moeten richten op een tweedehands sloep. Toch zagen we advertenties van nieuwe sloepen die aan de bovenkant van ons budget lagen die onze interesse trokken. Een nieuwe sloep en een eigentijdse sloep biedt ten slotte wel de mogelijkheden en het comfort wat je graag wilt als je eenmaal zo veel geld gaat uitgeven. We besloten bij de Hiswa te gaan kijken. Daar vielen de meeste sloepen die voor ons nog betaalbaar zouden zijn ons tegen, we vonden ze gewoon niet mooi of de buitenboordmotor zou achter de boot hangen, iets wat we niet wilden. Behalve de sloepen van Corsiva, deze zagen er erg mooi uit, functioneel ook en qua budget mogelijk haalbaar. We raakten aan de praat met Janette Krijgsman van Krijgsman Watersport die ons alle voordelen van de Corsiva sloepen liet zien. Ondanks dat het wel echt buiten ons budget lag waren we geboeid als kinderen in een snoepwinkel, zo'n sloep wilden we gewoon hebben! Onze voorkeur ging uit naar de Corsiva 570, de motor mooi weggewerkt in de bun, een super zonnedek met kussens op het achterdek, een heel groot zonnebed met kussens voorin, waar je ook rondom kunt zitten met een tafeltje, een mooie kap, de mogelijkheid voor een zwemtrapje, fijn bankje achter het stuur, de vormgeving en materiaalgebruik, alles sprak ons eigenlijk erg aan. We zagen ons al varen met deze enorm luxe sloep, stel je toch eens voor. We maakten een afspraak voor een proefvaart na de Hiswa bij Krijgsman Watersport en ook toen weer waren we direct verkocht. Eigenlijk wisten we al sinds de Hiswa dat we dit gewoon wilden en we besloten de Corsiva 570 te kopen, en wel zo snel mogelijk want we konden ook niet wachten om lekker het water op te kunnen. Al met al werd het bedrag wel hoger dan wat we aanvankelijk dachten, dit omdat we het toch graag goed wilden doen en wel de opties wilde nemen die de sloep af maakten. We zijn buiten ons budget gestapt en hebben extra geld aangewend en hier hebben we zeker geen spijt van. Nu een jaar verder kunnen we zeggen dat we ontzettend blij zijn met de sloep en al vele tochtjes met veel plezier hebben gevaren. Het is gewoon een feest om op die boot te zitten en alle verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Mooie bijkomstigheid is dat het contact met Krijgsman Watersport ook erg prettig is. Ondanks de afstand hebben we er voor gekozen de sloep voor winterstalling en onderhoud weer naar Krijgsman te brengen, dit vanwege de goede ervaring. Nu maken wij ons op voor weer een seizoen vaarplezier, wij hebben er erg veel zin in!

Wat anderen vinden van onze sloepen & tenders

T   075 - 68 75 729