Terugblik & Wintersluiting

Het jaar is omgevlogen: 2017 is alweer bijna achter de rug. Wat een fantastisch jaar voor Krijgsman Watersport! We hebben heel veel (nieuwe) watersporters mogen blij maken met een nieuwe sloep of tender! Heel veel van deze feestelijke afleveringen zijn voorbijgekomen op onze Facebook-Pagina, waar ook weer super enthousiast op gereageerd werd door onze trouwe volgers.

De bouw van ons nieuwe pand op Vaartdijk 23B, Assendelft heeft wat langer geduurd dan gepland, maar is op dit moment zo goed als gereed & kan in gebruik genomen worden. Veel klanten & relaties zijn al aanwezig geweest in het pand op de feestelijke VIP-night in September. Wat was dat een super gezellige avond!  In Januari starten wij met het aanpassen van ons bezoekadres naar de nieuwe locatie. Onze klanten, gasten & bezoekers worden volgend jaar verwelkomd in een gloednieuw pand, volledig gevuld met ons mooie Sloepen & Tender lijn. Hier volgt in de start van 2018 meer info over op onze website.

Wij zien 2018 met veel enthousiasme tegemoet! In Maart zullen wij weer groots uitpakken op de Hiswa met de merken Primeur, Corsiva, STOUT. Ook zal er een volledig nieuw merk in ons bedrijf geïntroduceerd worden; Waterspoor. Een luxe sloepenmerk met een zeer mooie modellenlijn ook gepresenteerd op de Hiswa.

Om op te laden voor komend druk seizoen en bij te komen van de winterstalling/onderhoudsdrukte hebben wij een wintersluiting in December.

Vanaf 18 December 2017 t/m 2 Januari 2018 zijn wij gesloten. In januari organiseren wij een open-huis op onze nieuwe locatie. Hier zijn alle modellen/merken aanwezig en worden hoge kortingen gegeven op de showmodellen. Wij willen u bedanken voor een mooi jaar & wensen u hele fijne feestdagen en voorspoedig 2018! 

Familie Krijgsman

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review