Start voorseizoen 2022

Na een lange winter is eindelijk het vaarseizoen weer in zicht!

Met alle nieuw uit te leveren boten en een winterstalling die nooit voller is geweest, staat er voor ons een drukke en uitdagende periode voor de boeg. In april wordt iedereen die gebruik maakt van onze winterstalling benaderd om de boot op te halen. De winterstalling wordt op volgorde te water gelaten. Wanneer uw boot bij ons staat opgeslagen nemen wij pas contact op, zodra de boot vooraan staat. Voor een soepel verloop vragen wij vriendelijk om uw medewerking bij het maken van een afspraak zodat alle boten tijdig te water gelaten kunnen worden. Zo kunnen we allemaal weer snel een mooi vaarseizoen tegemoet!
Vanaf 1 april starten wij met het leeghalen van de stalling, mocht het weer het toelaten, hebben wij wellicht eerder al de mogelijkheid om te starten met het te water laten. U mag per mail of telefonisch contact opnemen, of er al zicht is op de boot, maar in principe nemen wij contact met u op zodra de boot vooraan staat.
We willen graag iedereen vriendelijk verzoeken om in onze omgeving te letten op de vaarsnelheid. Zo worden de woonboten en buren zo min mogelijk gestoord.
We wensen iedereen een fantastisch mooi vaarseizoen toe!

Team Krijgsman

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review