Op Afspraak geopend – Update

Beste watersporter,

 

Sloepvaren is tijdens de corona crisis een veilige manier om in Nederland te kunnen recreëren. Op dit moment hebben we daardoor te maken met extreme drukte in de showroom en werkplaats. De hoeveelheid aanvragen voor de werkplaats en showroom zijn enorm toegenomen waardoor we op drukke dagen telefonisch helaas minder goed bereikbaar zijn. We bieden daarvoor onze oprechte excuses aan. Het is uiteraard altijd mogelijk om telefonisch een bericht achter te laten of een e-mail te sturen naar info@krijgsmanwatersport.nl. Op dit moment streven we er naar om u binnen 2 dagen een reactie te geven. We doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen.

 

Vanwege de extreme drukte blijft de showroom en werkplaats tot 1 augustus 2021 alleen op afspraak geopend. Uiteraard zijn er nog wel mogelijkheden op in vaarseizoen 2021 een nieuwe sloep aan te schaffen. U kunt hiervoor telefonisch of per mail contact opnemen.

 

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop. Daarom houden we de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. We hebben maatregelen getroffen waar dat nodig is en volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

 

Bedankt voor uw begrip.

 

Krijgsman Watersport

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review