Nieuw: Malina Yachts

Nieuw in het assortiment!

Malina Yachts: waar vakmanschap, luxe en gebruiksgemak samenkomen.   

Building better boats!

Op een unieke locatie in de Zaanstreek worden de bijzondere tenders van Malina Yachts met de hand gemaakt. Het assortiment wordt vervaardigd van aluminium, waardoor je kunt rekenen op uiterst gebruiksvriendelijke boten. In het design en de looks zorgen wij daarnaast voor een luxe vaarbeleving! Meer weten? Neem contact op en we voorzien je graag van advies.

Over Malina Yachts
In de productielocatie van Malina Yachts aan het Zaanse water worden onze luxe tenders handgemaakt door botenexperts met jarenlange ervaring in de nautische wereld. Van ontwerp tot de productie van onze aluminum tenders: het gehele proces is in eigen beheer. Hierdoor kunnen we altijd de hoogste kwaliteit leveren en waarborgen. Zo wordt alleen gewerkt met hoogwaardig aluminium, waardoor de lange levensduur gegarandeerd kan worden.

Over het assortiment
De boten van Malina Yachts zijn uniek in hun soort. Hoe dat komt? Het hele assortiment is gemaakt van aluminium. Dit materiaal kan niet rotten, roesten of kromtrekken, waardoor de tenders onderhoudsarm zijn. Tel daar de zelflozende kuip bij op en je kunt rekenen op een zeer gebruiksvriendelijke boot! Daarnaast kun je onze tenders volledig personaliseren. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van een aluminium tender
De rompen van Malina Yachts zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig aluminium. En dat is niet zomaar! Dit unieke materiaal is goed bestand tegen weersinvloeden als vocht, uv-straling en wind. Rotten, roesten of kromtrekken zal dan ook niet gebeuren bij onze tenders. Deze zijn dan ook onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Ook is aluminium niet brandbaar, waardoor het veel veiliger is dan bijvoorbeeld hout of polyester. Mocht je denken: maar aluminium is toch heel licht? Dat klopt. De Malina Yachts zijn relatief lichte boten, waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Toch zijn de tenders heel robuust. Kom langs en ervaar het zelf!

De MALINA23 in het kort
De vaareigenschappen van de MALINA23 zijn subliem te noemen. De stabiele, koersvaste tender heeft ruimte voor zo’n negen personen en is met de comfortabele, ergonomische zittingen ideaal voor een dagje op het water. Dit model van Malina Yachts kan geheel naar wens worden samengesteld, waardoor we samen kunnen zorgen voor de vaarbeleving die bij jou past!

Maar er is meer!
Hoewel je de MALINA23 kunt voorzien van allerlei extra’s, is de standaarduitvoering ook al een waar genot! Zo heeft de luxe tender standaard een groot zwemplateau, waardoor zwemmen en in- en uitstappen zo comfortabel mogelijk is gemaakt. Wist je daarnaast dat de Malina Yachts altijd een zelflozende kuipvloer hebben? Hierdoor is een afdekzeil of cabrioletkap bijna niet nodig! Wil je meer weten over de standaarduitrusting? Alle eigenschappen en mogelijkheden vind je onderaan deze pagina.

Helemaal naar jouw wens
Snelle vaareigenschappen, elektrisch varen, een boegschroef: de MALINA23 is qua motorisering en techniek helemaal te personaliseren. Ook qua looks kun je de tender naar hartelust uniek maken. Zo kun je de romp wrappen of spuiten in jouw favoriete kleur. Houd je van zwemmen en lange uitjes met mooi weer? Dan kun je deze boot onder andere voorzien van een zonnedek, chemisch toilet en zwemtrap.

Meer informatie?
Heb je vragen over de MALINA23? Neem dan contact met ons op. Ook kun je tijdens openingstijden in ons uitgebreide showroom terecht. Hier geven we graag antwoord op al jouw vragen en kunnen we je voorzien van advies.

Standaard
Luxe Diamante Zitbekleding
Luxe stuurwiel
Seastar stuursysteem
6x design aanmeerkikker
Uitlaatsysteem met elektrische bunventilatie
Navigatieverlichting
Toplicht, uitneembaar
Elektrische bilgepomp
Schakelpaneel elektrisch
Hoofdschakelaar
Aluminium traanplaat kuipvloer en zwemplateau
Zelflozende kuipvloer
2x Zinkanode
Gasveeruithouders
Sleep oog

Specificaties
Lengte romp
6,95 m.
Breedte romp
2,35 m.
Gewicht (leeg)
900 kg.
Max. personen
9
Max. belading
726 kg.
Max. vermogen
60 PK / 82 kW
Ontwerpcategorie CE
C

Optioneel
Diamante rugbekleding (geruit)
€1.850,-
Zonnedek
€850,-
Bunkussen
€650,-
Armsteun met RVS bekerhouders
€175,-
Wrappen romp en binnenzijde (lasnaden blijven blank)
€3.000,-
Meerprijs spuiten romp (RAL)
€4.500,-
Stootrand rubber (zwemplateau en romp)
€2.000,-
Meerprijs flexiteak kuipvloer en zwemplateau
€4.000,-
Chemisch toilet
€175,-
Navigatieverlichting + elek.
Std.
Cabrioletkap | rvs frames, opberghoes, zomerkap
€3.250,-
Meerprijs tussenschot Cabrioletkap
€975,-
Meerprijs achterkleed Cabrioletkap
€850,-
Afdekzeil voorpunt
€1.350,-
Afdekzeil compleet
€1.950,-
Biminitop
€1.300,-
12 Volt aansluiting
€100,-
Zwemtrap
€400,-
Motormontage v.a.
€1.450,-
Motorisering Mercury Marine
p.o.a.
Boegschroef voorbereiding (tunnel)
€500,-
Boegschroef Craftsman 35Kgf (incl. tunnel)
€3.000,-

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review