Geslaagde Nieuwjaarsshow

Geslaagde Nieuwjaarsshow in Oostenrijkse sferen

Afgelopen weekend opende Krijgsman Watersport haar deuren voor de jaarlijkse Nieuwjaarsshow, die dit keer een unieke Oostenrijkse skihut-sfeer uitstraalde. De gezellige showroom werd omgetoverd tot een winters paradijs, waar bezoekers konden genieten van een warm welkom en een voorproefje op het komende vaarseizoen.

Iedereen werd hartelijk ontvangen met een glas prosecco, waarmee gezamenlijk werd geproost op een voorspoedig nieuw jaar. De sfeer werd verder verhoogd met de aanwezigheid van warme chocolademelk en glühwein, die perfect pasten bij het winterse thema van de show.

Tijdens de Nieuwjaarsshow zorgde de veelzijdige DJ niet alleen voor opzwepende beats, maar verraste ook met zijn saxofoonkunsten. Terwijl de bezoekers zich lieten inspireren door het uitgebreide assortiment boten, konden ze genieten van de gezellige sfeer.

De show kreeg een elektrisch tintje dankzij de aanwezigheid van Mercury Marine Avator. Hun informatiestand bracht bezoekers in de gelegenheid om de wereld van elektrisch varen te ontdekken. Mercury Marine Avator bood bezoekers ook de kans om zelf de sensatie van elektrisch varen te ontdekken met een tochtje in een demo-boot.

Lifestyle Marine onthulde tijdens de Nieuwjaarsshow met trots haar nieuwste innovatie, de LM-Hybrid. Dit unieke concept maakt varen met zowel een reguliere brandstofmotor als een elektrische motor in één boot mogelijk! Je hoeft dus niet langer te kiezen tussen het beste van twee werelden; je kunt ze beide gebruiken wanneer dat nodig is. Met de elektrische modus kun je moeiteloos doorvaren in milieuzones, die steeds frequenter voorkomen. Zodra je de zone verlaat, kun je overschakelen naar de brandstofmotor. Zo heb je altijd een passende oplossing aan boord met Lifestyle Marine, waar je ook vaart!

Graag willen we alle bezoekers bedanken voor hun enthousiasme en aanwezigheid. Enorm veel nieuwe en bestaande klanten hebben tijdens het evenement al de perfecte boot kunnen vinden voor het aankomende vaarseizoen, waarmee ze binnenkort kunnen genieten van de prachtige Nederlandse wateren.

Heb jij de Nieuwjaarsshow gemist? De showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00. Een uitgelezen kans om alsnog langs te komen en het diverse aanbod aan boten te ontdekken en wellicht het nieuwe jaar in te luiden met een perfecte metgezel voor avonturen op het water.

We kijken uit naar je bezoek en staan klaar om je te verwelkomen in de ruime showroom!

 

 

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review